Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 08-10-2013 o 10h46

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Cześć Wam wszystkim, nazywam się Kosia i mam 20 lat. Może jestem troche za stara by grać w miss fashion  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png
Kilka lat temu grałam w miss bimbo (byłam wtedy młodsza i piękniejsza!), w angielską wersję, chciałam do niej powrócić, ale tamta strona jest zbugowana, bo chyba był tam jakiś hack, dlatego weszłam na stronę francuską, a z niej dostałam się tutaj, czyli bądź co bądź do polskiego odpowiednika miss bimbo. Szkoda mi tylko mojej poprzedniej miss, gdzie miałam chyba ~30 poziom, ale właśnie od kilku dni staram się to tu nadrobić. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mieszkam w okolicach Krakowa, więc fajnie byłoby kogoś poznać z Krakowa lub okolic. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Lubię czytać (horrory, kryminały, książki psychologiczne), oglądać filmy (głównie komedie, ale ja zawsze powtarzam - wole dobrą książke niż dobry film), grać w gry komputerowe. Gotowaniem też nie pogardzę, ale ostatnio stanęłam na wadze i musze przerzucić się na dietetyczne jedzonko  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Mam nadzieję poznać tu kilka osób, które umilą rozgrywkę w miss fashion /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Pozdrawiam was wszystkich!

#2 08-10-2013 o 18h40

Miss'Żółtodziób
...

Cześć Kosiu! Wiekiem jestem zbliżona do ciebie i nie wstydzę się grać ( nie mówię że ty się wstydzisz przyznawać do wieku... ). Ja przywędrowałam tu z SF, a ty dumnie możesz powiedzieć, że z tej samej lecz oryginalnej wersji. Za pewne coś w stylu niech żyje wujcio google! To się nazywa wujek który nas kocha. Zawsze coś pokręci... Nieprawdaż? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#3 09-10-2013 o 10h15

Miss'na całego
Kosia1
...

Hehe, ja w sumie też się jakoś 'nie wstydzę', przecież każdy może grać w co tylko zechce. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Wujek google i ciocia wikipedia często ratują tyłek, to fakt. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#4 09-10-2013 o 19h43

Miss'Żółtodziób
...

Hah a szczególnie kuzyn Google tłumacz. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ten to na prawdę potrafi pomóc. Grać w co chce to się zgadzam. Nie mają prawa do ograniczeń "bo ty jesteś za stara". Za to my możemy powiedzieć "jesteś za młody". Czyż nie? Nawet to czasami lepsze niż wypominać kobietom ich wiek. Bo faceci się nie przejmują...

#5 11-10-2013 o 10h19

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Absolutnie nie przejmuj się swoim wiekiem, bardzo wiele miss ma 20+, np. ja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ja też uwielbiam gotować, co mnie zgubiło... i teraz muszę się odchudzać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png ale jakoś daję radę "podrabiając" moje ulubione dania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png W Krakowie nie mieszkam tylko we Wrocławiu, uważam że te miasta są do siebie bardzo podobne, np. w jednym i drugim jest "Mleczarnia" nie wiem czy kojarzysz to miejsce? Dla mnie jest bardzo ważne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Pozdrawiam!

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#6 14-10-2013 o 09h45

Miss'na całego
Kosia1
...

hehe Mi tez przydałoby się odchudzanko, już tak planuje je i planuje, ale nie umiem się za to zabrać, cóż - moje lenistwo, dlatego zazdroszcze, że Tobie się udaje, nawet jeśli podrabiasz swoje dania. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png We Wrocławiu byłam wiele razy, bo kiedyś mieszkałam ~100km od Wrocka, bardzo fajne miasto, uważam, że nawet lepsze niż Kraków. Mleczarni nie kojarzę, może dlatego, że dość krótko tu jestem, niespełna kilka miesięcy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#7 14-10-2013 o 13h04

Miss'Fuzja
Jessica23
...

To takie cudowne klimatyczne miejsce polecam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Odchudzanie nie jest łatwe jak tak bardzo jak ja kocha się słodycze, ale jak mus to mus. Miłego dnia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#8 17-10-2013 o 19h58

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Hej Kosiu, ja też jestem stara /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ale najważniejsze, że jara! (w sensie przymiotnika, żeby sobie nikt nie myślał)
Kraków piękny jest. A czym się tak życiowo zajmujesz? Studiujesz może? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#9 17-10-2013 o 20h22

Miss'na całego
Kosia1
...

Studiować nie studiuje, może za rok, w tym ani się za studiami nie rozgladałam, za dużo miałam roboty z przeprowadzką. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Do tej pory pracowałam, ale postanowiłam zmienić pracę i rozglądam się za nową, więc do końca pażdziernika mam słodkie lenistwo. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png)
A ty czym sie zajmujesz, studiujesz coś? Może Twój kierunek mnie zainteresuje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#10 17-10-2013 o 20h48

Miss'Sensei
lillchen

Zapytaj, czego ja nie studiuję, będzie prościej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Studiuję filologię rosyjską, studia bałtyckie i elementy politologii, po półtora roku rzuciłam filologię bałkańską (rodzi się wątpliwość: albo ściemniam z wiekiem, albo ze studiami - ale ja jestem MISHowcem, czas i przestrzeń mnie nie dotyczą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png). Inspiruj się do woli albo idź na politechnikę, politechnika lubi kobiety (polecam wrocławską po starej znajomości z tamtejszymi zarządcami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png).
To gdzie pracujesz? Lubię ludzi pracujących /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png są ciekawsi od leniwych studentów ;P

#11 18-10-2013 o 10h29

Miss'na całego
Kosia1
...

Ojeju, to nieźle. Wieczną studentką trochę jesteś. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ja myślałam kiedyś o filologii francuskiej, ale jakoś nigdy nie doszło to do skutku. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Jeśli chodzi o politechnikę - może i politechnika lubi kobiety, ale kobiety niekoniecznie lubią politechnikę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Pracowałam jako doradca klienta Telekomunikacji Polskiej/Orange (bo niewiele osób wie, że tak naprawdę TP jeszcze istnieje i zawsze sie kłócą, że oni to w orendżu są, a nie w TP!!! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png) ) Ale męcząca to praca, nikomu nie radzę, ludzie potrafią być upierdliwi i denerwujący, chociaż było też kilku Panów którzy mnie na kawę zapraszali (a nawet - o dziwo - Pań /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png )

#12 18-10-2013 o 11h05

Miss'Sensei
lillchen

TP is aliiiiive! Jak dobrze nie mieć telefonu stacjonarnego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Pracy nie zazdroszczę, ale żadna nie hańbi, a każda jakoś wzbogaca.
Ha, widzisz, dorobiłam się łatki wiecznej studentki w wieku 21 lat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Wiem, o co jeszcze miałam spytać! Jakie kryminały lubisz? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jakaś konkretna narodowość, podgatunek, autor?

#13 18-10-2013 o 12h04

Miss'na całego
Kosia1
...

Jeśli masz neostradę to też jesteś w TP /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Żadna praca nie hańbi, a każda męczy! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Nie no, siedziało się, czekało na klientów, rozmawiało z nimi.. Nie jest jakaś super ciężka ta praca o ile ma się w... nosie, że ktoś na ciebie np. nakrzyczy. Ale czasem były takie sytuacje, że ja sama klienta żałowałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Jeśli chodzi o kryminały to kaaaażde, oj każde. Lubię książki które są połączeniem kryminału np, z powieścią psychologiczną. Lubię kryminały Simona Becketta, są połączeniem kryminału + psychologii + medycyny. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ale znacznie bardziej lubię horrory, głównie King i Masterton, czyli taki horror przeplatany fantastyką. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Obecnie czytam książke S. Kinga 'Doktor Sen', jestem w połowie i jak najbardziej polecam.
A ty coś czytasz? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#14 18-10-2013 o 19h44

Miss'Sensei
lillchen

Nie czytam. Wciągam. Nałogowo kryminały od zawsze i na zawsze, licencjat też robię z kryminałów. Chociaż mnie ciągną rosyjskie: Marinina, Daszkowa, Akunin, Płatowa (rany kota, ubóstwiam Płatową, a w Polsce tylko dwie jej ksiązki wydali i trzeba się posiłkować bibliotekami elektronicznymi...), mniej Doncowa i Józefowicz (nie Janusz xD). Acz lubię też klasykę detektywistyczną no i naszą cudowną świętej niestety pamięci Chmielewską.
Ale ogólnie czytam wszystko. Łącznie z prawniczym belkotem i słownikami.

#15 21-10-2013 o 12h18

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Potwierdzam Politechnika Wrocławska to bardzo sympatyczna uczelnia ;-) są tu też bardziej babskie kierunki np. Zarządzanie, które ja studiuję ;-) co do Twojej pracy to doskonale Cię rozumiem, czasami pracuję dorywczo jako ankieter telefoniczny i też nie raz się na słuchałam. Przez telefon ludzie są jeszcze bardziej odważni. Nie dziwie Ci się,  że chcesz coś zmienić, dobra decyzja szczególnie dla zdrowia psychicznego :-P

Dyskusja zamknięta

Strony : 1