Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 04-10-2013 o 01h01

Miss'Żółtodziób
Mizusia
...

Mam na imię Monika, wieku nie zdradzę, można powiedzieć, że wieczne 18 /modules/forum/img/smilies/content3.gif
Lubię gry typu anime, gdyż rozwijają moją kreatywność w kwestiach rysowania, chociaż jedyne co ostatnio rysuję to same masakry /modules/forum/img/smilies/sniff.gif
Gram na gitarze. Akustycznej i elektrycznej. Mam również własny zespół.
Słucham alternatywnego/prog rocka, metalu, czasami dnb, bądź synthrocka - swoją drogą elektro z rockiem to bardzo ciekawe połączenie.
Mam snake bites na ustach, kolczyk w języku (miały być venomki, ale się nie odważyłam, salon piercingu u mnie lubi knocić takie rzeczy) i w brwi - czego większość osób się lubi czepiać, że to mało dziewczęce itp.
Czo by tu jeszcze... uwielbiam książki Stephena Kinga, masowo piję energetyk "Monster Ripper" - mam około 100 puszek na szafce (:
Nooo i chciałabym w przyszłym roku zrobić cosplay, ale moje zdolności co do szycia ubranek są zerowe.
To chyba na tyle :3
/modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

#2 04-10-2013 o 19h17

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Brzmi interesująco /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Czym się zajmujesz ? Uczysz się, pracujesz? Pozdrawiam !

Ostatnio zmieniony przez Jessica23 (04-10-2013 o 19h17)

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3 04-10-2013 o 19h20

Miss'Żółtodziób
...

Witaj Moniu! Nasze nicki są jak dla mnie podobne. Mało dziewczęce? Phi! Niech się wypchają! Najpierw mają do nas pretensje o to... Potem o to... Odbierają nam różne możliwości. I od tego są feministki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Widzę, że grasz w gry "anime". A oglądasz może jakieś?

#4 05-10-2013 o 12h08

Miss'Żółtodziób
Mizusia
...

Studiuję kierunek, który mało mnie interesuje (budownictwo), jednak te które mnie fascynują są płatne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Nie stać mnie na takie luksusy, więc kończę pierwsze lepsze. Zawsze to jakieś wykształcenie!

Pewnie jesteś moją zaginioną siostrą! *Q* No tak, zawsze się znajdzie coś do czego można się przyczepić :3 oczywiście, że oglądam. Na miejscu pierwszym od lat pozostaje Wolf's Rain. Inne jakie paczałam to Togainu no chi, Devil May Cry (kolejne wspaniałe arcydzieło!), Higurashi, Brave10 - jakoś specjalnie sławnych anime nie oglądam jak widać ^^

#5 05-10-2013 o 13h39

Miss'Żółtodziób
...

No widać, widać. Ja oglądam te bardziej sławne o których najczęściej się plotkuje. Ostatnio na plastyce przyczepiali się do tego, że powiedziałam brzydkie słowo. Dla nich nawet spodnie są mało dziewczęce. Idealna dziewczyna : blond włosy po kolana, długie nogi, dżinsowa miniówa, szpilki, i różowa bluzka na ramiączkach z ogrooomnym dekoltem. My też mamy wymagania co do chłopców, a nie wypominamy im tego na każdym ich kroku. Oglądałaś kiedyś klasykę? Jakiego typu anime preferujesz?

#6 08-10-2013 o 23h05

Miss'Żółtodziób
Mizusia
...

Jejku, nawet nie mam czasu tu wpaść i odpisać, masakra :S
Z takich znanych to w miarę mam ogarniętego Naruto i jestem fanką Grimmjowa z Bleach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png O tak, tak, podałaś ideał dziewczęcy. Ale takie to są chyba tylko w anime /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png w każdym razie ani razu się z takim przypadkiem nie spotkałam na żywo, ewentualnie nie zwróciłam uwagi. Klasykę... hmmm, chyba nie. Polecisz mi coś? Co do typu to lubuję się tak jak w grach - coś z akcją, mrocznego, gothic fantasy, bądź coś w ten deseń. Chociaż... jak oglądałam Junjou Romantica (chyba tak to się pisze) to zwijałam się na podłodze z piskiem, że "ojejujejujeju" , więc coś takiego chyba też przejdzie ;D

#7 09-10-2013 o 07h45

Miss'Żółtodziób
...

Witaj Moniu! Jeśli lubisz mroczne klimaty i akcję musisz obejrzeć Blood Lad. Oczywiście jeśli lubisz dobry humor, bo na prawdę przy tym anime można się pośmiać.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1