Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 27-09-2013 o 06h37

Miss'Żółtodziób
...

Cześć! Nazywam się Wiktoria i mam 10 lat. Interesuję się końmi oraz wszelkimi innymi zwierzętami. Gram też w Simsy i Minecrafta, oraz wszelkie gry o koniach .Moimi marzeniami są jazda konna oraz łucznictwo, a zwłaszcza połączenie tych dwóch pasji. To pierwsze pragnienie właśnie się spełnia. Samodzielnie jeżdżę kłusem. Mam psa Shantiego.

#2 27-09-2013 o 12h30

Miss'Żółtodziób
...

Witaj Wiktorio! Pamiętam kiedyś jeździłam konno. Piękne czasy. Do tego roku kochałam konie, a od niedawna się ich boję. Gry o koniach są fajne tylko zależy jakie. Ja gram w Stadninę Marzeń Jesienny Galop i wiosenną wersję, ale zapomniałam nazwy. Światem kucyków upajałam się w młodszych klasach podstawówki, a od niedawna drugą częścią tą gry. Niestety ta druga nie jest dla mnie zbyt zrozumiała. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png W jakie gry ty grasz?

#3 27-09-2013 o 13h25

Miss'Żółtodziób
...

Mam wszystkie Stajnie Marzeń, grałam też w Star Stable. Zdecydowanie polecam Starshine, ale tylko dwie pierwsze części są po polsku. I jeszcze mam Planet Horse, ale nie ma fabuły, więc mnie to nudzi. A z takich nie o koniach to Wolf Quest, Simsy trójka(wszystkie dodatki) i Historie, jeszcze SimCity 4 i 5(he he, cztery dostałam jako przeprosiny, bo forsa nie przeszła i mi piątkę zablokowali). Lubię też sandboxowe z survivalem, typu Minecraft czy Don't Starve.

#4 27-09-2013 o 14h36

Miss'Żółtodziób
...

Planet Horse pamiętam faktycznie brak fabuły po pewnym czasie nudzi. Nie wiem dlaczego, ale ciągne mnie do gier barbie. Simsy gram w 2 i Minecraft. Pamiętam jaka była radocha gdy świnie zobaczyłam. Razem z kuzynami dół wykopaliśmy a potem podkopaliśmy się pod świnią tak, że i ona tam spadła ale po krótkim czasie zabił mnie szkielet. No ale radocha ze świnią była nie mała. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Lubisz herbatę?

#5 27-09-2013 o 14h54

Miss'Żółtodziób
...

Zależy jaką, jestem wybredna. Np. nigdy nie smakował mi Lipton, piję tylko Sagę.

#6 27-09-2013 o 15h05

Miss'ujdzie
Nimphianey
...
Miejsce: Duże.

Ciekawe zainteresowania. Twój ulubiony kolor? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

" Dziś będzie ten lepszy dzień, pamiętaj" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#7 27-09-2013 o 15h10

Miss'Żółtodziób
...

Hmm... Lubię błękit, pomarańcz i żółty, ale ogólnie to wszystkie takie jaskrawe mi się podobają.

#8 27-09-2013 o 15h13

Miss'ujdzie
Nimphianey
...

Jaskrawe kolory są piękne. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Czytasz książki? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

" Dziś będzie ten lepszy dzień, pamiętaj" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#9 27-09-2013 o 15h17

Miss'Żółtodziób
...

Tak, ostatnio skończyłam trzecią część Percy'ego Jacksona. Czytałam też Zwiadowców, Heartland i pewną inną książkę, ale jeśli powiem jaką pewnie wszyscy stwierdzą, że jestem na nią za młoda.

#10 27-09-2013 o 15h20

Miss'ujdzie
Nimphianey
...

No właśnie jak na swój wiek, wydaje mi się że jesteś dość hmm oczytana /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
A co chciałabyś robić w życiu?

#11 27-09-2013 o 15h22

Miss'Żółtodziób
...

Nie mam pojęcia, interesuję się zwierzętami, ale chciałabym żeby było to związane z komputerami lub rysowaniem, czy też literatutą.

#12 27-09-2013 o 15h28

Miss'ujdzie
Nimphianey
...

Może weterynaria /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Komputer to jakiś programista albo sekretarka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Hmm, muzyki słuchasz jakiejś?

#13 27-09-2013 o 15h32

Miss'Żółtodziób
...

Co mi wpadnie w ucho. ,,O! Jaka fajna! Ale ja nie lubię takich..." no to to jest wykluczone.

#14 27-09-2013 o 18h06

Miss'Żółtodziób
...

Cześć,mam na imię Olusia8910 (w realu Ola) Mam do was zapytanie...macie MovieStarPlanet? jak tak,to zaproście hania40000  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

#15 27-09-2013 o 19h08

Miss'Żółtodziób
...

Abigeil napisał

Zależy jaką, jestem wybredna. Np. nigdy nie smakował mi Lipton, piję tylko Sagę.

Hmm... Nie chodziło mi o markę.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Chodzi mi o to czy pijesz gorzką, zieloną i tp. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Olusia jak miło, że używasz tego imienia... Mam do niego pewną urazę. Tak gram w MSP.

#16 27-09-2013 o 21h02

Miss'ujdzie
Nimphianey
...

Olusia8910 napisał

Cześć,mam na imię Olusia8910 (w realu Ola) Mam do was zapytanie...macie MovieStarPlanet? jak tak,to zaproście hania40000  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

Raczej nie wolno reklamować innych gier, poza tym to jest wątek "Przedstaw się".

#17 05-10-2013 o 13h44

Miss'Żółtodziób
...

Oglądasz anime? Składasz origami? Co lubiłaś robić jak byłaś mała?

#18 08-10-2013 o 21h54

Miss'Żółtodziób
...

Ostatnio zaczęłam oglądać Wolf's Rain(ten mój psychopatyczny móżdżek xD). Co do origami to nie bardzo. A jak byłam mała to bawiłam się z koleżanką w psy, znów obudził się mój psychopatyczny móżdżek. Hue, hue.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1