jak byci popularnom
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#52 27-09-2013 o 16h11
jak byci popularnom
Ostatnio zmieniony przez kara10176 (27-09-2013 o 16h12)
#53 28-09-2013 o 10h39
Poszłam gdzieś byleby daleko od ludzi.
Usiadłam na ławce. Nuda i tyle.
Zadzwonił mi telefon. Mama. Odebrałam.
- Tak?... Hej. ... Dobrze ... Nie tęsknię ... A co tak u was? ... Tak? Fajnie... Powiedz jej że wejdę na GG koło 14. .. Dobrze Pa.
Fajnie byłoby jakby ktoś do mnie podszedł. Nudzi mi się i nikogo nie znam. Exstra.
Wyjęłam słuchawki z torebki i podłączyłam do telefonu. Włożyłam słuchawki do uszu. Zaczęłam słuchać, śpiewając pod nosem.
#54 28-09-2013 o 10h45
Sehun
-Nie wiem... - powiedziałem i rozejrzałem się - Nie siedźmy tak przy ludziach bo się dziwnie czuje. - dodałem i pociągnąłem ją za rękę z uśmiechem. Ruszyliśmy na tyły szkoły. Cicho nuciłem jedną z piosenek.
Sooyoung
Usiadłam na parapecie. Zaczęłam pisać piosenkę. Bardzo lubiłam to robić. Delikatne nuty układały się w mojej głowie. Wszystko robiłam w programie muzycznym na swoim tablecie. Układałam słowa,nuty.... Byłam w swoim małym świecie.
Ostatnio zmieniony przez Sooyoung (28-09-2013 o 10h45)
Jeżeli chcesz pisać dwuosobowe RPG lub brakuje ci jakiejś postaci - pisz.
#55 28-09-2013 o 10h50
Wyłączyłam muzykę. Wzięłam tablet i weszłam do programu muzycznego.
Zaczęłam tworzyć piosenkę.
Nuda, nuda, nuda... Niech ktoś do mnie podejdzie.
#56 28-09-2013 o 10h54
-Widzę że gwiazda muzyki już nuci jakieś hity?-zaśmiałam się i usiadłam na ławce pod drzewem. Widać było że nie lubi być z dziewczyną przy ludziach. A może on mnie się wstydzi żę mu przyniosę pośmiewisko.... NO trudno jakoś sobie musi poradzić z tym faktem że ja normalna nie jestem. Uśmiechnęłam się do niego i sprawdziłam na telefonie która godzina.
#57 28-09-2013 o 10h59
Sehun
-Przyzwyczajenia... -skrępowałem się troszeczkę. Zawsze nuciłem coś pod nosem bo nasz menadżer kazał nam ciągle myśleć o muzyce. Już się do tego przyzwyczaiłem. Cieszę się przynajmniej że poszliśmy od ludzi. Ciągle się chyba boję,że znajdzie się jakaś psycho-fanka lub paparazzi chcący dobrze zarobić. Uśmiechnąłem się do niej. - Może i jestem gwiazdą ale jestem też człowiekiem. - zaśmiałem się.
Sooyoung
Po długim czasie skończyłam. Postanowiłam nagrać też mój głos. Zaczęłam chodzić po całej szkole w poszukiwaniu studia muzycznego. Czemu ta szkoła jest taka wielka!!! Nic znaleźć nie można!
#58 28-09-2013 o 11h06
-Co racja to racja-powiedziałam i uśmiechnęłam się do niego.
-Nie męczy cię czasem że tak dużo ludzi oczekuję od ciebie wysokiego poziomu a ty masz lęk że ich zawiedziesz?-zapytałam
-Jak myślisz jaki jest mój talent?-zapytałam i zaśmiałam się
Byłam bardzo bardzo ciekawa co powie. Dużo ludzi mi mówi że mój talent to wyglądanie ładnie z kolczykiem... Ale mój prawdziwy talent jest trochę inny. No on wiadomo śpiew. A ja.. No niech już odpowie bo zżera mnie ciekawość
#59 28-09-2013 o 11h14
Sehun
Zastanawiałem się chwilę.
-Dlatego tu przyjechałem. Myślę,że jestem najgorszy. Ale za to fani zawsze mnie wspierają choć większość z nich mnie denerwuje... Kiedy miałem wolny tydzień to nie mogłem wejść przez nich do samolotu i odwiedzić rodzinę. Za dużo ich przyszło i ochrona nie dała rady...-szepnąłem. - Skoro jesteś tutaj to pewnie śpiewasz mam rację? - spytałem
Sooyoung
Kurde przeszłam całą szkołę! Nigdzie tego nie ma. Wyszłam za szkołę z nadzieją,że kogoś spotkam. Taa... Mój brat już kogoś poznał.
-Sehun! - krzyknęłam do niego. Nie mam zamiaru podchodzić.
-Co chcesz Sooyoung? - powiedział do mnie.
-Wiesz gdzie jest Studio Muzyczne?! Chcę nagrać nową piosenkę i za nic nie mogę go znaleźć!
-Sala numer 243! Dostałaś przecież plan szkoły od menadżera.
-Wiem wiem... - mruknęłam tylko. Pomachałam mu i pobiegłam do odpowiedniej sali.
#60 28-09-2013 o 11h30
-Niee-powiedziałam ze śmiechem-Ja nie śpiewam na pewno nie. Coś tam umiem ale jakoś nie kocham tego robić. Strzelaj dalej-powiedziałam i puściłam mu oczko. Miło mi się z nim gadało. Nie tak jak z innymi chłopakami że:" O Lisa przyszła będzie bójka" Trochę chore wiem ale to nie moja wina że moi bracia mają takich znajomych.
Ostatnio zmieniony przez majkel325 (28-09-2013 o 11h32)
#61 28-09-2013 o 11h34
Sehun
-Przepraszam za nią... - mruknąłem gdy siostra wbiegła z powrotem do szkoły. - Malujesz? - zgadywałem dalej. Co mi pozostało. Rzesz Sooyoung jest taka zapominalska..... Ale musze mieć dla niej podziw. Mimo,że młodsza to pierwsza zadebiutowała na scenie z zespołem niż ja.,
#62 28-09-2013 o 11h51
-Ok rozumiem. I nie nie maluję. Coś słabo zgadujesz.-powiedziałam i uśmiechnęłam się.
-Na serio nie domyślasz się co jeszcze mogę robić?-zapytałam
Spoglądałam na budynek szkoły. Był wielki. Miałam nadzieję że się w nim nie zgubię. Uśmiechnęłam się jeszcze raz do chłopaka. Spoglądnęłam na niebo. Było pięknie niebieskie. Wiał miały wietrzyk więc lekko rozwiewał moje włosy.
#63 28-09-2013 o 11h56
Sehun
-Grasz? W sensie w teatrze. - spytałem. - Nie jestem dobry w takie gry - zaśmiałem się. Dziewczyna była dość miła. Poprawiłem grzywkę,która spadła mi na oczy. Dawno nie zmieniałem koloru włosów... Chyba czas coś z tym zrobić!
Sooyoung
Znalazłam! Jednak brat się na coś przydaje! Weszłam do środka i nagrywałam piosenkę na wszystkich instrumentach po czym zaczęłam też nagrywać partie głosowe. Czułam na sobie wzrok ludzi zaglądających przez okienko drzwi i dziwiących się jakby pierwszy raz widzieli osobę która umie grać na wszystkich instrumentach w studiu.
#64 28-09-2013 o 12h20
-Bingo!! Prawa dla pana w grzywce- Zaczęłam bić brawo i śmiać się.
-Jednak coś tam się domyśliłeś-powiedziałam.
-Przybyłam do tej szkoły ze względu poduczenia się w swoich fachu no i to rodzinna tradycja że idziemy do tej szkoły. Oprócz tego że gram to jeszcze dobrze dosyć tańczę. -powiedziałam i wstała i się ukłoniłam.
-Już wiesz o mnie dosyć dużo. -Zaśmiałam się.
#65 28-09-2013 o 12h27
Sehun
Zaśmiałem się.
-Chcesz zobaczyć jak tańczę? Może się czegoś poduczysz. - zaśmiałem się i wstałem kłaniając się tak jak ona.
Sooyoung
Skończyłam! Trochę mi to zajęło ale nic!
#66 28-09-2013 o 12h33
-Ty chcesz uczyć mnie?-Zaczełam się głośno śmiać aż spadłam z ławki..
-Ała-powiedziałam wstając i otrzepując spodnie. Podeszłam do chłopaka na tak blisko że czułam jego oddech.
-Mnie się nie uczy.. Ja uczę innych. -powiedziałam i nadal stałam tak 4 cm od jego twarzy.
#67 28-09-2013 o 12h39
Sehun
-Ej nie śmiej się! - mruknąłem oburzony i udawałem obrażonego. Dziewczyna spadła z ławki. Zacząłem się śmiać. Po chwili wstała. Stała tak blisko mnie. Odwróciłem się napięcie udając obrażonego gdy usłyszałem jej słowa. Teraz widziała moją szyję. Musiałem powstrzymać się od śmiechu
#68 28-09-2013 o 12h41
-Oj nasza mała gwiazdeczka się obraziła... NO nie gniewaj się -udawałam że jest mi smutno z tego powodu a ledwo powstrzymywałam sie od śmiechu.
-No dobrze będziesz mógł mnie czegoś nauczyć-powiedziałam i poczochrałam go po włosach
#69 28-09-2013 o 12h44
Sehun
Wybuchłem śmiechem. Po prostu nie mogłem tego trzymać w sobie. Gdy się wyśmiałem złapałem ją za rękę i poszliśmy na salę taneczną.
-Pokaż co umiesz. - powiedziałem z uśmiechem włączając z telefonu jakąś muzykę.
#70 28-09-2013 o 12h52
Elizabeth zdjęła trampki wolała na bosaka tańczyć. Miała zadbane pomalowane na czarno paznokcie. Wsłuchała się chwilę w piosenkę po czym zaczęła tańczyć. Czułam się wspaniale w tańcu nowoczesnym ale i każdym innym. Wychodziło mi to chyba świetnie. Po upłynięciu 3 minut piosenki stanęłam i założyłam trampki.
-i co ty na to?
#71 28-09-2013 o 13h01
-Nieźle. Dobrze czujesz rytm. - powiedziałem. - No to teraz ja. Pozwolisz,że puszczę coś z albumu. - dodałem i puściłem piosenkę tańcząc. Z przyzwyczajenia zacząłem też śpiewać.
http://www.youtube.com/watch?v=fAEP7_fR0CM
Sooyoung
Usłyszałam znajomą piosenkę uśmiechnęłam się gdy uświadomiłam sobie że to piosenka mojego brata.
#72 28-09-2013 o 14h34
Po skończeniu tańca i śpiewu chłopaka zaczęłam bić brawo i udawać jego największa fankę.
-Dobra dosyć tego dobrego. Chodź pokażę Ci coś o czym wiem tylko ja i moja rodzina no i dyrekcja-powiedziałam tajemniczym szeptem. Wybiegłam z klasy ciągnąc go za rękę. Wbięgłam po schodach na samą górę. Przeszłam kawałek i była klapa na suficie. Podstawiłam drabinę która stała obok i weszłam. Było to wejście na dach. Czekałam na chłopaka. Z tej perspektywy wyglądało to pięknie.
-Znam to miejsce z opisów braci i siostry-powiedziałam i uśmiechnęłam sie
#73 28-09-2013 o 15h40
Poszłam do sali 243. Chciałam nagrać piosenkę ze swoim głosem.
Weszłam i zastałam tam dziewczynę.
- Nie przeszkadzam? Bo jak przeszkadzam to wyjdę.
Nauczyłam się na pamięć całego planu szkoły. I nie na marne.
Kurcze. Chciałam sama nagrać piosenkę. A tu jakaś dziewczyna.
#74 28-09-2013 o 16h04
chce byci popularna jak
#75 28-09-2013 o 18h28
Sehun
Zaśmiałem się. Wyszliśmy na dach. Ładnie. Delikatny wiatr rozwiewał mi włosy. Było gorąco,a ja chodziłem w długich spodniach i długim rękawie. Może się to wydawać dziwne ale mam swoje powody żeby tak się ubierać.
Sooyoung
-Niedługo kończę... - szepnęłam i zaczęłam nagrywać chórki. Gdy skończyłam zaczęłam nagrywać resztę głosu po czym skleiłam to i odsłuchałam na głośnikach. - Myślisz,że dobrze wyszło? - spytałam się dziewczyny - Gdy to śpiewałam dziś na apelu to nikt nie bił braw.... - szepnęłam - To pierwszy raz kiedy nie otrzymałam braw.
http://www.youtube.com/watch?v=MpNXZX7VR6M