Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 15-09-2013 o 19h11

Miss'Żółtodziób
Mała91
...

//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6630.jpg  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif
Czesć /modules/forum/img/smilies/content3.gif no więc tak .. Gram w gre  MissFashion od 2 dni nie zawsze mam czas na tą gre  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif ale staram się wchodzić nie mówiąc o tym że kiedy byłam na plaży w MF to się spaliłam :x   /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif najbardziej boje się że zbankrutuje /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif gra bardzo mi się podoba kocham tę grę  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif ale mam mało MM  /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif staram się bardzo abym wykonała wszystkie misje  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif są trudne
Dobrze przejdzmy do biografi  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif Powiem wam troche o sobie no więc tak mam 10 lat wiem jestem troche za stara na tą grę  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif kolor oczu brązowe kolor włosów czarne chodze do 4 klasy  /modules/forum/img/smilies/content4.gif dobrze to na tyle pa  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#2 16-09-2013 o 15h58

Miss'Żółtodziób
...

Ha ha ha za stara? Nie no to mnie rozbawiłaś do rozpuku. Nie wiem czy wiesz, ale właśnie najwięcej użytkowniczek jest około lat 17 jeśli nie powyżej. Ja osobiście też starsza jestem, a nie uważam, że jestem za stara na tą grę. Tak więc foch, że ograniczasz te użytkowniczki, które są pełnoletnie (tych jest większość!) do takich stron jak fb i strony dla starszych. My też chcemy pograć w gry! Jak ja byłam w twoim wieku, to jeszcze ta strona nie istniała... xD

#3 16-09-2013 o 19h30

Miss'Żółtodziób
...

zgadzam się

#4 17-09-2013 o 07h16

Miss'Żółtodziób
...

Hej miłego grana w grę i osiągania celów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mam nadzieje że ci się szybko nie znudzi  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#5 18-09-2013 o 10h30

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Zgadzam się z Minionką jak my miałyśmy 10 lat to nie było takich bajerów jak teraz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jak będę miała córeczkę to będę z wielką przyjemnością bawić się z nią tymi wszystkim zabawkami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1