Podoba mi się. Świetnie współgra z bandamką
Werciaaa
Podoba mi się. Świetnie współgra z bandamką
jest ładna i pasuje, jednak moim zdaniem lepsza byłaby w czerni 9/10
pasuje do stroju, ale jako taka, nie jest zbyt widoczna. Ale... no niech będzie 8/10, za to, że w sumie jej nie widać.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
fryzura pasuje do całości stroju, kolorystycznie fajny kontrast do ciemnego ubioru;) 9/10
pasuje do stroju ale preferuje dłuższe włosy ale ogólnie fajnie 8/10
Haha, tęczowa grzywka do wieczorowej sukni? Szalone : D. 8/10
lubię ten typ fryzur..loczki są super! dodatkowo kolor włosów ślicznie komponuje się z kolorem oczu..a spinka pasuje do całego stroju;) 10/10
Ładna, elegancka. Pasuje do sukni. Dobrze że założyłaś ta 'broszkę'. Kolorek też fajny. 10/10
Czerwień z bielą jakoś tak nie współgra, ale fryzurka sama w sobie śliczna 8/10
Urocza :3. Fajny brązik. Fryzura pasuje do całości. 10/10
PS. No właśnie kolory naszej flagi nie pasują do siebie ;3
Nie lubię tak wysoko upiętych fryzur, ale ta idealnie pasuje do stroju, jest skromna. I w ładnym kolorze! 9/10
Ostatnio zmieniony przez Roccoco (30-09-2013 o 15h32)
śliczna bardzo w moim guście kolor też fajny choć sama bym go nie wybrała ale bardzo mi się podoba i ten kwiatek 10/10
średnio podoba mi się taki warkocz..a co ważniejsze wogóle nie pasuje do tej sukni.. przykro mi ale 2/10
Fryzura nie jest zła ale blond był by raczej lepszy 7/10
fryzurka bardzo pospolita ale taka właśnie pasuje do tej stylizacji.. 9/10
Bardzo podoba mi się ta fryzura z tego względu, że często tak się czeszę poza grą! Tutaj nie potrafiłam jej dopasować do żadnej stylizacji, a Tobie się udało i idealnie współgra z suknią. Tylko dlaczego ta spinka z "Heroic Fantasy"? Popsuła nieco efekt. 9/10
Bardzo podoba mi się dobór tej fryzury do stylizacji. Raz, że fajnie "wypływa" spod kapelusza, dwa, że biały kolor jest taki właśnie rokokowy. Cudownie też współgra z makijażem i brudnym różem stroju. 10/10
mnie do tej stylizacji bardziej by pasowały kucyki, a nie puszyste loki, ale oryginalnie jest przynajmniej także 6/10
fryzura jest taka bardzo przeciętna ale reszta stroju też więc pasuje jedno do drugiego..
oceniając fryzurę 5/10
Sama w sobie ładna, kolor też. Tylko wystaje za kapelusz za to minus 8/10
ładna, prosta fryzura, w sumie pasuje do reszty 10/10
10/10 jak najbardziej pasuje i fryzura i kolor włosów - do cery.
Fryzura łada, bez widocznych szaleństw, z klasą. Co prawda nie lubię blondu, ale wiem skąd się wziął ten kolor, więc nie obniżę za niego oceny. Choć jestem fanką grzywek i tego mi tu brakuje D:
8/10
Fajna, oryginalna mało kto nosi tu takie włosy. I to w moim ulubionym kolorze ^^. Pięknie wygląda ze spaloną miss. 10/10
ładny kolor ale fryzura taka sobie..średnio mi się podoba..ale to rzecz gustu;) 8/10