Fryzura świetnie pasuje do stylizacji, wygląda bardzo azjatycko, kolor też na plus. 10/10
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
Fryzura świetnie pasuje do stylizacji, wygląda bardzo azjatycko, kolor też na plus. 10/10
fryzura całkiem ładna jak do tej stylizacji. Ale dałabym inny kolor albo choć cienie w kolorze kreacji. 9/10
zanim ocenisz zalukaj opis
Nie wiem jak cię ocenić bo sama w sobie to ta fryzura mi się nie podoba ale bardzo pasuje ci do stylizacji więc żeby było neutralnie 5/10
Do kociej stylizacji pasuje i wyglądem i kolorem. 10/10
Ładna fryzka, ale zasłania rękę Twojej miss, dlatego wygląda to trochę dziwnie. Za to kolorystycznie pasuje świetnie 5.5/10
Urocza fryzura, pasuje dobrze i plusem jest to, że nie wystaje z kapelusza, tylko jakoś tak prosta grzywka mi się nie podoba. 8/10
Niezła fryzura, lubię czarne włosy, a do, jest prosta dzięki temu świetnie pasuje do stroju i twarzy miss~ 9/10, bo czegoś mi tu jednak brakuje~
Bardzo ładne kolory, ale nie podoba mi się ogólny kształt itp. a więc 8/10
Prawdopodobnie większość osób by się czepiała, że włosy wychodzą poza kaptur. Mi się akurat to podoba, bo może mieć tylko chustę. Świetna też kolorystyka (taka zgniła) do tej czerni. Wygląda to strasznie i zwiewnie. 10/10
Zanim ocenisz zalukaj opis
Kocham czerwone włosy na MF, fryzura jest nawet okej ale nic nie jest w niej niezwykłego ;/ Fajnie wygląda z oczami i strojem 7/10
Nie podobają mi się te włosy same w sobie. Ich kolor też mnie nie zachwyca. Ja by takich mojej miss nie zrobiła XD ale pasują do stylizacji to duży plus dlatego daję 5/10
Szczerze ? W ogóle mi się nie podobają, kolor jest odrzucający, a sama nic tam od siebie nie dodałaś ;c Do stroju pasują moim zdaniem minimalnie. daję 2/10
Już samo cięcie bardzo dobrze wygląda do tego stroju, a przy okazji mi się ono podoba ^^ Kolorystycznie do stroju pasuje, chociaż mogłyby być w jednym kolorze ale mi się kolorystycznie nie za bardzo podobają. 7/10
Świetnie pasuje, nie mam się czego czepiać. I kolor jest też super! ;3 10/10
Wyglądają nieco tandetnie :< A do stroju pasują średnio, kolor też mi nie przypadł do gustu, ale nie jest tak źle 5/10
Sama fryzura do makijażu pasuje, ale do tego stroju niekoniecznie. Za bardzo kontrastuje z nim, daję 4/10
Jak dla mnie Twoja fryzura nadaje charakteru stylizacji ^^. Podoba mi się szczególnie ten lok na policzku miss, może kapelusz nie pasuje, ale mimo wszystko zachowuje dobre odczucie, so 9/10
Podoba mi się fryzura, którą dobrałaś. Fajnie zgrywa się z resztą stylizacji, pasuje do zamysłu i ogólnie wygląda dobrze. Nie mam żadnych zastrzeżeń - 10/10.
Kolor pasuje do sukienki:) jedna z moich ulubionych fryzur. tylko ta grzywka troche mi przeszkadza:) 9/10
Fryzura dobrze pasuje do stylizacji, kolor zadziwiająco dobrze współgra z całością. Daję 10/10
O, ciekawe połączenie. Sama nie przepadam za tą fryzurą, ale tu wygląda świetnie 9/10
Jakoś niezbyt podoba mi się ta fryzura ale twojej miss jest w niej do twarzy więc 8/10
Lubię tą fryzurę, a i pasuje ci do stylizacji, choć tak zwanego szału nie ma. 9/10
Osobiście nie lubię tej fryzury, ale do stylizacji twojej miss nawet pasuje. No więc 9/10
Średnio pasuje ci kolor i kolorowe końcówki, ale gdybyś to trochę zmieniła, byłoby super 6/10