fryzura dopasowana do stylizacji i co ważne do nakrycia głowy! (nie wystaje ani nic w tym stylu) nie mam wyjścia, muszę dać 10/10
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 18
fryzura dopasowana do stylizacji i co ważne do nakrycia głowy! (nie wystaje ani nic w tym stylu) nie mam wyjścia, muszę dać 10/10
Czerwona fryzura to chyba niezbędny dodatek do ubrania. Może postawiłabym na jakiegoś koka, żeby odsłaniało szyję. 7/10
Super masz fryzurę taką jak ja 10/10
Ładny kok pasujący do stylizacji z bardzo ładnym wiankiem 10/10
Do innej stylizacji by nie pasowała. Ale do tej jest świetna. nadaje takiego charakteru . 9/10
bardzo fajnie dobrana fryzura, idealnie pasuje do tej, że tak powiem, codziennej stylizacji, nadaje jej charakteru i przełamuje zwyczajność 10/10
Spoczko fryzura, nie kojarzę jej, ale jest bardzo ładna, takie fale 10/10
10/10 - Fryzura idealnie pasuje do ubioru, kolor też jest ok .
Sama fryzura bez kapelusza i innych rzeczy jest spoko Ale ten kolor nie za spoko xD Daję 8/10
Fryzura mi się nie podoba. Ale za to kolor włosów jest śliczny. 5/10
Tutaj te włosy prezentują się bardzo ładnie plus jeszcze ten kolor jest inny od kolorystyki stylizacji i dzięki temu przyciąga uwagę. 10/10
Moim zdaniem powinnaś zmienić fryzurę swojej miss. Ponieważ ta nie pasuje,a dokładniej to pasemko z przodu. Lepiej koński kucyk bez dodatków lub w ostateczności z grzywką. 5/10
YooSti niestety Twoja fryzurka tworzy Twojej miss nietypowego graba, który nie wygląda zbyt dobrze, dałabym coś bardziej przylegającego do szyi, Twarz jest odkryta to dobrze, ale rudość do tych kolorów bym zmieniła.
3/10
10/10 jak najbardziej pasuje ta fryzura, kolor włosów pod kolor sukni. Jej włosy wyglądają jak taki bluszcz. Nie przepadam za tą fryzurą, ale u Ciebie ona idealnie pasuje.
Zobacz opis
Ostatnio zmieniony przez Solomona (29-03-2014 o 08h47)
Fryzura nie nie jest w moim stylu. Nie podoba mi się po prostu. Daję1/10
Ostatnio zmieniony przez Maja2005 (11-04-2014 o 08h47)
Pasuje jak najbardziej 9/10
Świetnie wykorzystałaś wstążeczkę(pasemko) do tej fryzury, łącznie z kolorem pasuje doskonale do stylizacji 10/10
Twoja fryzura jest taka se. Kolor nie specjalny. Daję 5/10
9/10 fryzurka jak najbardziej pasuje, choć dałabym ciemniejszy odcień
5/10 Niwe podoba mi się więc dlatego tyle dałam
Podoba mi się zarówno kolor jak i sama fryzura więc 10/10;)
W innej fryzurce sobie Ciebie nie wyobrażam Super dobrana 10/10
Świetna! Kocham taki kolorek włosów i ten idealnie pasujący tapir-CUDNIE♥10/10
Bardzo lubię tą fryzurę i dość często ,,czeszę" tak swoją miss. Niestety u Ciebie kolor włosów zlewa się z cukierkowymi dodatkami, przez co nie można podziwiać samego uczesania. Spróbuj z ciemniejszymi włosami, a będzie dobrze.
4/10
Hetelia dziękuję za radę:3
Twoja fryzurka bardzo mi się podoba,może również zmieniłabym kolor,ale i tak ładnie pasuje;) 9/10