Wiktoria709 napisał
Dlatego też sądze, że wyśle, ją na wakacje, ale niewiem, czy po operacji będzie mi się podobać.
Jeśli wyślesz miss na wakacje nie dostejesz MM i MN, więc to nic nie pomoże.
Wiktoria709 napisał
Dlatego też sądze, że wyśle, ją na wakacje, ale niewiem, czy po operacji będzie mi się podobać.
Mi się moja podoba taka jaka jest (jestem przed operacjami), ale w sumie jak oglądałam profile graczy na wyższych poziomach to nie widzę jakiejś specjalnej różnicy...
Aygi napisał
Mi się moja podoba taka jaka jest (jestem przed operacjami), ale w sumie jak oglądałam profile graczy na wyższych poziomach to nie widzę jakiejś specjalnej różnicy...
Mi operacja nie przeszkadza ani jakoś nie jestem z niej szczęśliwa, szkoda tylko że w misji jest wydanie tylu pieniędzy. Ledwo uzbierałam na twarz i od razu biorę się za zbieranie na biust
Ja na początku nie mogłam się przyzwyczaić i uważałam, że jest brzydsza, ale teraz na to patrząc to chyba wyładniała
Aiamate napisał
Aygi napisał
Zwróć uwagę na nosek (albo jak mówią inni: jego brak)
Nie wiem czemu, ale mi twarz bardziej podoba się przed operacją. No, ale niestety muszę to zrobić jeśli chcę mieć kolejny poziom :C
Operacje robiłam dzisiaj i muszę powiedzieć że wygląda o wiele lepiej! ;D
Nie przeszkadza mi ten (prawie) brak noska.
Moja miała operacje plastyczną, twarzy, i ma dziwny nos.... Chyba wolałam ją przed, operacją.
Mi się podoba najbardziej po operacji, twarz miss przed jest dziwna ;d
ja w ogóle uważam, że to jest zbyt wymagająca misja jak na ten poziom x,x 9 tysięcy?!
wyliczyłam sobie, że będę na nią zbierać 5 tygodni -.-
VanillaLily napisał
ja w ogóle uważam, że to jest zbyt wymagająca misja jak na ten poziom x,x 9 tysięcy?!
wyliczyłam sobie, że będę na nią zbierać 5 tygodni -.-
Ostatnio zmieniony przez Shinikairu (07-06-2013 o 16h38)
Jestem po obu operacjach. Hmmm.... twarz zdecydowanie bardziej mi się podoba, jest łagodniejsza. Biust - w sumie żadnej spektakularnej różnicy nie widać, a to dobrze, bo nie jestem miłośniczką dużych biustów.
Mi się bardzo twarz mojej miss po operacji twarzy podoba,ale bo biustu to...nie bo mi przeszkadza xD
Ja nie zauważyłam prawie żadnego powiększenia biustu .-.
Zrobiłam i nie widzę zbytniej różnicy...
Za to mam pytanie dotyczące operacji plastycznej, ale biustu... na którym poziomie się ją robi jako misję?
Aygi napisał
Zrobiłam i nie widzę zbytniej różnicy...
Za to mam pytanie dotyczące operacji plastycznej, ale biustu... na którym poziomie się ją robi jako misję?
ja zrobiłam sobie dwie operacje i szczerze powiem, że nie widzę różnicy na twarzy, jednak piersi są piękne, sama chciałabym takie mieć
Ririanne napisał
ja zrobiłam sobie dwie operacje i szczerze powiem, że nie widzę różnicy na twarzy, jednak piersi są piękne, sama chciałabym takie mieć
rozumiem, każdy ma swoje zdanie na ten temat:) jestem dumna z mojej Miss nie ważne jak wygląda.
Mysiaa03 napisał
Od razu ostrzegam !!!!
Na 16 poziomie jest operacja piersi za 11 500 MM
No ale jak już zrobicie tą operacje to te...no...piersi troche dziwnie będą wyglądać,ale i tak się da przyzwyczaić xD
ja jestem dumna moją Miss, kochana czekoladka!
Ja wole moja fifi po operacji
Nawet makijaz jest ladniejszy
Mam teraz wykonanie operacji jako misję, a kasy ni ma. Pozostaje tylko zbierać kasę, bo nie chce mi się płacić za walutę realnymi pieniędzmi
Ja mam operację plastyczną twarzy i piersi :C Nie chciałam tego robić ale do przejścia misji było potrzebne ;/