Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 27-08-2013 o 19h48

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

witam wszystkich;) dołączam do grona Miss../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
jestem młodą kobietą, która szuka tu rozrywki w wolnym czasie, a także nowych znajomości, ciekawych ludzi..np. kumpel, z którymi można porozmawiać nie tylko o modzie i make-up'e ale również na bardziej ambitne tematy;)
oprócz buszowania po necie, w wolnym czasie dużo czytam..uwielbiam książki!/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
najbardziej kryminały, erotykę i książki o problematyce życiowej..
bardzo lubię też muzykę..mam szeroki zakres tolerancji..lubię wiele piosenek z różnych gatunków muzycznych../vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
na początek, to tyle o mnie:)
pozdrawiam! /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#2 28-08-2013 o 22h09

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Cześć Lola886 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Witamy w gronie miss. Jakie to ambitne tematy Cię interesują bo miłą rozmową nigdy nie pogardzę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ?

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3 29-08-2013 o 08h46

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

hej;) dzięki za przywitanie.. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png no, wiesz tak na sucho nie rzucę tematu..chodziło mi o to, że czasami z czegoś błahego wywiązuje się dyskusja na poważne tematy i można trafić na osoby, które mają do powiedzenia naprawdę coś mądrego..a ja lubię i szanuję ludzi, którzy mają wiedzę i potrafią ją fajnie wykorzystać.. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
pozdrawiam Cię cieplutko  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#4 29-08-2013 o 10h31

Miss'Żółtodziób
...

Witaj w grze.

Masz jakieś zwierzaki?
Lubisz psy? Jakie rasy psów lubisz?

#5 30-08-2013 o 12h47

Miss'Żółtodziób
...

Cześć . Moda niespecjalnie jest moim ulubionym tematem no ale jeśli chodzi o czytanie to jestem prawdziwa fanatyczką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Czytam wiele książek nie mam jakiegoś ulubionego gatunku . No to w kwesti muzyki jestem tolerancyjna , ale jednak mimo wszystko na czołówke gatunków wysuwa się rap i hip hop chociaż bliżej mi do rapu . No i reege też się czasem niezłe trafi .

#6 30-08-2013 o 17h06

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Może polecisz jakieś ciekawe tytuły książek, bo mam jeszcze miesiąc wakacji i mogłabym sobie coś poczytać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Lubię podobne gatunki jak Ty, ale sama jakoś nie umiem nic ciekawego znaleźć.
Mam jeszcze pytanko : Czym się zajmujesz na co dzień : uczysz się, pracujesz?

#7 30-08-2013 o 17h07

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Może polecisz jakieś ciekawe tytuły książek, bo mam jeszcze miesiąc wakacji i mogłabym sobie coś poczytać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Lubię podobne gatunki jak Ty, ale sama jakoś nie umiem nic ciekawego znaleźć.
Mam jeszcze pytanko : Czym się zajmujesz na co dzień : uczysz się, pracujesz?

Dyskusja zamknięta

Strony : 1