Kolorowo i sportowo! ^.^ Moja miss zbiera ekipę i idzie aktywnie spędzać czas grając w siatkę. Po skończonym meczu razem z przyjaciółmi idzie zrelaksować się i ochłodzić na plaży dlatego pod ubraniem ma założony strój kąpielowy
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#76 03-09-2013 o 18h57
#78 03-09-2013 o 20h17
To jeszcze raz bo mi komp ścięło xD
Kto by się przejmować bieganiem po plaży? Graniem w piłkę, bieganiem, jeśli może całe dwa miesiące spędzić za granicą? Moja miss spędza wakacje w Rio z racji czego przygotowała strój jednocześnie tematyczny oraz kolorowy. Żywe kolory = interpretacja lata. Któż z nas nie widział chociaż jednej dziewczynki, która przyodziała na swe ciałko tęczowe kolory? Myślimy 'Lato w pełni'. Tak więc: nie dość, że Sol to uosobienie lata to jeszcze roznosi za sobą letnią atmosferę~~ Żeby tradycji stało się za dość góra od stroju delikatnie wystaje spod topu sprytnie połączonego kokardą ze spódnicą.
Link do zewnętrznego obrazka
#79 03-09-2013 o 20h56
Również się zgłaszam do konkursu !
Moja miss spędza wakacje nad morzem śródziemnym. Jej ulubionym letnim kolorem jest biel. Dzięki niej oraz diamentowym dodatkom bije od niej blask. Ponad to biel sprawia, że słońce nie jest tak dokuczliwe. Miss przyciąga uwagę wielu tutejszych mężczyzn, jeden z nich podarował jej kwiat, który trzyma za uchem.
Ostatnio zmieniony przez Jessica23 (03-09-2013 o 20h59)
#81 04-09-2013 o 10h08
Cóż pod koniec wakacji już raczej się nigdzie nie wyjeżdża, ale to żaden kłopot dla zgranej paczki. Moja miss i jej przyjaciele wybrali się do Wesołego Miasteczka, które zawsze przyjeżdża do ich miasta pod koniec sierpnia.
#84 06-09-2013 o 22h34
#85 07-09-2013 o 10h25
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#86 08-09-2013 o 16h37
Jest to stylizacja miss, pod koniec wakacji do popołudniowych spacerów po molo (w tle widzimy kłęby piasku podczas nagle zerwanego wiatru) lub po mieście. Zwiewna spódnica oraz luźna koszula w jasnych kolorach ma symbolizować koniec lata, początek jesieni. Kapelusz jak i okulary mają chronić przed ostatnimi gorącymi promieniami słońca.