Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 25-08-2013 o 19h51

Miss'ujdzie
Persefonaa
✖ under the chaos ✖
Miejsce: Nie ma takiego Miasta

Hej Nie jestem tu od niedawna ale długo mnie tu nie było i pomyślałam że może warto się jeszcze raz przedstawić, Więc Nazywam się Ryo interesuje się mitologią,astrologią i filozofią lubię tez anime i lubię słuchać jrock tak szczerze to jestem świrnięta fanką wszystkiego co związane z Azja tyle /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

#2 25-08-2013 o 19h57

Miss'Żółtodziób
...

Żyję cicho krwawiąc

#3 25-08-2013 o 20h44

Miss'ujdzie
Persefonaa
✖ under the chaos ✖

Jakoś nie przepadam za Salą Samobójców

#4 26-08-2013 o 09h10

Miss'wow
Kaiken
...

Nikola2942 napisał

Żyję cicho krwawiąc

Krwawię cicho żyjąc.

Również uwielbiam daleki wschód.  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#5 26-08-2013 o 09h31

Miss'Żółtodziób
...

Lube zwierzeta /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

#6 26-08-2013 o 11h38

Miss'ujdzie
Persefonaa
✖ under the chaos ✖

ta połowa osob zrobiła z mojego tematu offtop dla siebie ehh  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

Ostatnio zmieniony przez Persefonaa (26-08-2013 o 11h38)

#7 26-08-2013 o 13h54

Miss'wow
Kaiken
...

No niestety tak się zdarza. A jakie anime lubisz? Może jakieś tytuły ulubionych?

#8 26-08-2013 o 14h28

Miss'ujdzie
Persefonaa
✖ under the chaos ✖

Anime ulubione to Vampire Kinght ,Pandora Hearts ,Hakuouki szczerze to nie mam jakiś ulubionych"gatunków"anime oglądam takie które wydają się ciekawe

#9 26-08-2013 o 16h55

Miss'wow
Kaiken
...

Hakuouki też oglądałam i bardzo przypadł mi do gustu. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png też nie mam jakiegoś ulubionego gatunku anime, raczej chyba we wszystkich gatunkach mam swoje ulubione anime /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Oglądałaś może 07 Ghost, Chihayafuru, Code Geass, Darker than Black, Gantz, Kuroko no Basuke, Lovely Complex, Skip Beat, Togainu no Chi, Umineko no Naku Koro ni albo Vampire Hunter D. żądza krwi? To są jedne z moich ulubieńszych anime /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
No i Beyblade /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#10 26-08-2013 o 18h01

Miss'ujdzie
Persefonaa
✖ under the chaos ✖

Oglądałam  z twojej listy 07 Ghost,  Code Geass, Darker than Black, Kuroko no Basuke, Lovely Complex, Skip Beat, Togainu no Chi
a Beyblade da się zauważyć XP

#11 27-08-2013 o 01h13

Miss'wow
Kaiken
...

uwielbiam beyblade już od tylu lat że to aż czasami smieszne. ale mam ogromny sentyment do tego anime i do Kaia. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
To widzę, że gustujemy w podobnych anime. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
A jakie zespoły jrockowe lubisz??

#12 27-08-2013 o 03h07

Miss'ujdzie
Persefonaa
✖ under the chaos ✖

Oj z tym bdzie wiekszy problem bo tego jest masa u mnie XP
Lubie Od  One  Ok Rock ,Royz,Versailles ąz po takie jak Girugamesh ,Signal czy nawet
Mejibray generalnie nie slucham jednych zespołów słucham  każdego jakiego znajde
bo lubię takie brzmienia tą różnorodnosć

#13 27-08-2013 o 14h32

Miss'Żółtodziób
...

Cześć ! Ja też interesuję się mitologią i od razu kliknęłam w twoje forum , bo twój nick przyciągnął moją uwagę . Też bardzo lubię anime /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Widziałam Vampire Knight no i wywarło na mnie piorunujące wrażanie . Nie przepadam za filmami , ale anime mogę oglądać 24 na dobę . No i jestem świrniętą fanką rapu i anime . Kiedy w sklepie widzę jakies ciuchy z takimi motywami czy nwm zeszyty do szkoły no to od razu muszę je mieć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Driada (27-08-2013 o 14h42)

#14 27-08-2013 o 16h56

Miss'ujdzie
Persefonaa
✖ under the chaos ✖

Miło wiedzieć ze nie tylko ja tutaj interesuje się mitologią  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#15 28-08-2013 o 09h21

Miss'Żółtodziób
...

No ja też się cieszę , bo fanki anime to łatwo znaleźść , ale z mitologią to już trudniej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#16 28-08-2013 o 10h56

Miss'ujdzie
Persefonaa
✖ under the chaos ✖

Dokładnie to jest coś bardziej poważniejszego wiec mało osób traktuje mitologie jak coś fajnego

#17 30-08-2013 o 12h41

Miss'Żółtodziób
...

No właśnie ! Mity są fascynujące no , ale ich treść do najłatwiejszych nie należy no i bóstw jest dużo przez co ludzie ich nie czytają i nie lubią . Twój ulubiony mit ? Pewnie o Demeter Korze i Hadesie ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#18 30-08-2013 o 12h52

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Hmm... Gdyby nie ta mitologia w zainteresowaniach, to nawet bym tutaj po sobie śladu nie zostawiła, no ale cóż zawsze uważałam, że jeśli ktoś interesuje się mitologią warto mu poświęcić chwilkę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Osobiście kocham mitologię grecką, choć i innymi mitologiami nie pogardzę. I naprawdę mnie cieszy, że ktoś o mitach podczas przedstawiania się wspomniał.
Pytanie o ulubiony sobie daruję, bo Driada już to zrobiła, ale zamiast tego spytam czy poza grecką mitologia lubisz jeszcze jakieś inne?

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#19 30-08-2013 o 13h40

Miss'ujdzie
Persefonaa
✖ under the chaos ✖

Lubie tez Nordycką Mitologie ale ogólnie o niej wiem mniej

#20 30-08-2013 o 13h51

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

O nordycką też lubię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png I też wiem o niej mniej xD
No ale cóż greckiej uczą nas w końcu w szkole, a resztę musimy same poznawać, więc nic dziwnego, że wiemy mniej, w końcu jeśli coś nie jest rozpowszechnione ciężko to czasem znaleźć.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#21 30-08-2013 o 15h21

Miss'ujdzie
Persefonaa
✖ under the chaos ✖

Prawda ale za to można dużo książek kupić albo w necie poszukać , tak szczerze to ja dzięki szkole polubiłam mitologie

Ostatnio zmieniony przez Persefonaa (30-08-2013 o 15h22)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1