Nie kojarzę gościa.
Joe Flanigan
If you make a promise to yourself, you have to keep it no matter what.
Nie kojarzę gościa.
Joe Flanigan
jedyne co oglądałam to CSI z jego udziałem więc nie mogę za dużo powiedzieć na jego temat
Ariana Grande
Nie oglądałam żadnego filmu/serialu z jej udziałem, a piosenkę słyszałam tylko jedną - jak dla mnie słaba, zupełnie nie moje klimaty. Tak czy siak, ciężko mi ją ocenić, bo ledwie ją kojarzę.
Jared Leto?
lubię, zarówno jako aktora jak i wokalistę. Głos ma świetny, a każda jego rola jest specyficzna i wiele dla niej poświęca jak Johnny Depp.
Tim Burton?
choć nie ukończył liceum osiągnął bardzo dużo i za to go podziwiam.
z filmów zreżyserowanych przez niego znam tylko batmana.
nie znam go za bardzo, ale trochę wiem.
Demi Lovato ?
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (04-06-2014 o 17h25)
Dawno nic o niej nie słyszałam, ale bardzo ją lubię. Szczególnie gdy się uśmiecha. Wygląda wtedy przepięknie ^.^
Jacek Kaczmarski?
nie znam za bardzo
Adele
[Jak można Kaczmarskiego nie znać ._.?]
Kocham ją. Ma piękny głos. Jest piękną kobietą. Odniosła tyle sukcesów w życiu, że aż tylko jej zazdrościć.
PSY?
napisałam nie znam ZA BARDZO, ale nie że wgl.
a co do PSY to mieli jeden hit i w sumie już się o nich nie słyszy przynajmniej ja
the beatles
Lubię ich. Nie są moimi ulubieńcami, ale kilka piosenek mają fajnych. (:
Keanu Reeves?
znam, mam neutralny stosunek do niego. Wypromował go film "Matrix", choć ja lubię z nim film "Słodki listopad". Nie w moim typie.
James McAvoy?
hmm.... skądś kojarzę, ale teraz mam pustkę w głowie
Ewa Farna?
Cóż, szczerze powiedziawszy - fanką nie jestem i raczej nie zostanę. Nie chodzi o to, że ją hejtuję (proszę tego nie odebrać jako hejt, broń Boże! ;P) ale jak na mój gust za często się wzrusza, co dla mnie jest odrobinę irytujące. Okay, rozumiem, że można być osobą wrażliwą i nie mam z tym problemu, mam za to wrażenie, że Ewa płacze przy każdej okazji. Cenię ją jako osobę, bo wiem, jak dużo osiągnęła, ale mimo wszystko nie pałam co do niej zachwytem.
To jest oczywiście moje zdanie i nie musicie go podzielać.
James Franco ("127 godzin")?
nie kojarzę...
Avril Lavinge
milenacz - od czego jest wujek Google? Wystarczy tylko wpisać dwa słówka w wyszukiwarkę ;D.
Avril Lavinge - lubię, zdarza się słuchać, fajna dziewczyna z jeszcze fajniejszym podejściem do życia. I uwielbiam jej styl ubierania się < 3 i kocham piosenkę, którą nagrała do soundtracka z filmu Tima Burtona ("Alice").
Ryan Tedder (OneRepublic)?
Ostatnio zmieniony przez Rachel8 (09-06-2014 o 14h46)
Nie słucham one repuplic]
Rihanna
Trochę mi się już przejadła. Głos - okay, fajny, ciekawy. Ale mam wrażenie, że już jej za dużo. Pozza tym ostatnio wiele się słyszy o jej wybrykach, o tym jak to po pięć razy zmienia facetów. To zamieszanie wokół niej wydaje mi się bardzo niezdrowe.
Monika Kuszyńska?
Nie znam ...
Rita Ora
nie kojarzę za bardzo, ale znam jedną piosenkę hot right now
ed sheeran ?
Kocham tego kolesia <3 Zawsze słucham jego piosenek z kuzynką ^.^
Adam Gontier?
Nie znam, ale po wyglądzie mogę powiedzieć ze nie jest taki zły. Jedynie jego muzyka to nie moja bajka.
Dulce Maria?
Kiedyś ją lubiłam, bo trochę lubiłam Rebelde, ogólnie jest raczej ok, praktycznie wcale już o niej nie słychać. Aktualnie nie mam zbyt wiele do powiedzenia na jej temat, głos ma fajny i chyba tyle.
Lorde?
Ma ładny głos i ciekawe piosenki, niektóre mówią nawet prawdę o tym co się dzieje na świecie i to właśnie jest świetne, ogólnie zaczęłam słuchać jej piosenek po usłyszeniu Everybody wants to rule the world.
Dan Reynolds (Imagine dragons)?
Nie wiem żadnych konkretnych rzeczy na temat tego pana, jedyne czego jestem pewna to fakt, że ma świetny głos.
Robin Williams?
Bardzo śmieszny, sympatyczny, szkoda tylko, że się powiesił
Lindsey Stirling (Nie znasz, to znajdź w Google, bo jak powiesz, że nie znasz, to %^*%O)