No i co? Nic nie ma No chyba, że będzie dopiero za tydzień.
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 291 292 293 294 295 ... 308
No i co? Nic nie ma No chyba, że będzie dopiero za tydzień.
Ciekawe czy wogole dodadzą tą wycieczkę SC. Za dwa tyg chyba Cannes będzie.
Mogliby wreszcie dać SC, w poprzednich latach w kwietniu były
Jak dobrze że za to dali zapowiedzi zmian :')
Tylko kiedy miał być komunikat z tymi zmianami...chyba w marcu
iris4 w lutym, po evencie walentynkowym x)
Czekajcie, to sarkazm czy serio gdzieś dali zapowiedź zmian?
Zmiany będą takie, że nie dadzą żadnych zmian Może czekają, aż przestaniemy sami grać i już nie napracują się, nie będą nic tłumaczyć itd.
Jeśli Agatka ma rację, to trochę smutne, że beemoov doprowadza własną grę do upadku.
Mam cichą nadzieję, że jeszcze przed wakacjami będzie nowy motyw w U Nine, bo od Wielkanocy do dziś mamy ten sam, co mnie trochę niepokoi...
Tak, cóż... Beemoov słynie ze słabej komunikacji ze swoimi graczami, a tyczy się to chyba wszystkich ich gier Chociaż tutaj to już trochę przeginają...
Nie pocieszy Was to, ale żadnego baneru na jutro nie znalazłam, panienki z głównej też nie. Na ogół w czwartek już coś tam wrzucali. Może zrobią to jutro...
Ostatnio zmieniony przez Shiawase (09-05-2019 o 18h54)
Zapewne za tydz dadzą Cannes. No chyba, że ten event też oleją jak wycieczkę do SC albo kufry.
A na jutrzejsze nowości to już nawet nie liczę.
Ja tam myślę, że oni mają tyle roboty z nową wersją gry, że nie mają czasu na jakieś tam nowości
Myślmy pozytywnie, myślmy pozytywnie... hm, może przygotowują coś wielkiego, dlatego teraz nie ma nowości?
Coś wielkiego miało być w marcu x'DD
Wstyd! Wstyd!
Ostatnie nowości były na Wielkanoc, a to już prawie miesiąc temu! Niech zamkną w końcu tę grę w cholerę!
Żadnej informacji, żadnych nowości...okropne traktowanie użytkowników
Ta gra zaczęła mi się podobać i już upada?! Ja chcę, żeby nie upadła...
A tu się nie zgodzę, ostatnie nowości były tydzień temu... koteł na majówkę, to pewnie odhaczyli jako nowość Ja ciągle żyję jeszcze nadzieją, że to tyle trwa, bo robią całkowity remont strony i nas jeszcze zaskoczą, a brak informacji wynika jedynie z niedbalstwa i zapominalstwa, albo po prostu nie chcą jednak niczego obiecywać, jeżeli nie wiedzą co gdzie kiedy zrobią - a to może być spowodowane wieloma czynnikami.
Pocieszający jest jednak fakt, że gdyby utrzymywanie tej gry nie było opłacalne, to by ją zamknęli. Kto by trzymał coś, co przynosi tylko straty bez perspektywy na polepszenie sytuacji?
Ja już czasem nawet zapominam się logować...zanim naprawią grę, jeżeli coś faktycznie robią, to stracą wszystkich użytkowników...
No to czekamy dalej na nowości.. Mam kolejną nadzieję, że w nowym tygodniu już nas zaskoczą
Najgorsze jest to, że wcale nie informują o niczym graczy. Mogą sobie mieć plany czy inne cusie, nawet to robią. Jednak co z tego, jak gracze o niczym nie wiedzą i siedzą z jedną wielką niewiadomą. Czy jeszcze grać, czy już nie. Czy w ogóle bimuf się tym interesuje, czy Wielka różowa podzieli los Cromimi.
Boję się, że jak już ulepszą, to zrobią podobnie jak na Syfie i zamiast lepiej będzie gorzej niż jest ;-;
Albo nagle na dzień będziemy zarabiać bardzo mało mm ;'D
Chociaż lepiej żebym tego nie pisała, bo jeszcze podłapią .>.
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (11-05-2019 o 19h07)
Uważam, że lepiej gdyby liczba mm zależała od nas, a nie od naszego poziomu. Ale lepiej niech nie próbują tego wprowadzać, bo jeszcze będzie gorzej XD
Czy festiwal dodany w poniedziałek/wtorek to nasze "piątkowe nowości"? Ah i nasza ukochana promocja w banku
Ostatnio zmieniony przez nelumi (14-05-2019 o 00h15)
Lepsze to niż czekać do piątku, na razie pustki u Nine i na promenadzie. Pewnie przed południem wszystko dodadzą.
Czwartek:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)