Czyli jak zrobić 3 eventy w jeden dzień, nie przepracowując się zbytnio, i żeby użytkownicy nie musieli kupować MM.
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 284 285 286 287 288 ... 308
Czyli jak zrobić 3 eventy w jeden dzień, nie przepracowując się zbytnio, i żeby użytkownicy nie musieli kupować MM.
Jug bez głowy, Betty lewituje, a do tego jest w pikselach.
serio XD
No i nadal brak zadania.
Trochę szkoda, że obniżka trwała tylko jeden dzień. Wcześniej chyba przez 3-4dni była dostępna, meh.
Pewnie błędy naprawią dopiero w poniedziałek.
No i po evencie, zdjęcia zrobione, chociaż te błędy na fotkach to aż są rażące
No właśnie, jak ja pamiętam to ta obniżka trwała z 5 dni w sumie. Nie rozumiem, dlaczego dali tylko na jeden dzień xD
Ekhm, czy któraś z Was miała tę "nową" misję od chłopaka, żeby otrzymać walentynkowy strój? :v
Nie, zdaje się, że nie :')
Tej "akcji" od chłopaka to chyba nikt nie ma.
Ja tą misję miałam! Trzeba było kupić strój (jak dla mnie dośc brzydki) a w nagrodę był kolejny strój Taki sobie według mnie.
Woah, czyli jednak ktoś tę misję miał? Beemoov, brawo!
Nie no, tak ogólnie to nawet nie jestem zdziwiona, że im nie wyszło. Od jakiegoś czasu to standard. XD Zdaje się, że na wszystkich grach.
A co do tego, że promocja -60% była tylko jeden dzień... Strzał w stopę, mimo wszystko ludzie kupowali MM, żeby wydać na promocji, warto im dać trochę więcej czasu na zakupy.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (17-02-2019 o 11h24)
Nie miałam tego zadania, nawet nie chce mi się pisać o tym gdziekolwiek, odpuszczam.
Oliwkaa, a Ty jesteś pewna, że to właśnie ta misja? Nie no, wierzę Ci XD
Tylko dziwi mnie, że Ty jedna. Może dodali tę misję, ale nie dodali na zasadzie, że ma się wyświetlać tego konkretnego dnia, tylko wstawili do zwykłych misji? Wiecie, wszystkie mamy co jakieś czas misje od chłopaka typu pójdź do psychologa, kup narty.
Może tę misję zobaczymy w wakacje albo na Halloween? XD
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (19-02-2019 o 23h18)
Oliwkaa, Może wyskoczyła Ci zeszłoroczna misja, ja tak miałam na ang wersji. A tej nowej to na razie nie ma. Chyba im się odechciało naprawiania błędów.
No właśnie, też tak myślę... Niekoniecznie ta aktualna misja. Mi na przykład szesnastego wyskoczyła misja z nartami XD
Wiecie średnio mi sie tak wydaje Misje od chłopaka robie na bieżąco, bo to zawsze coś i jakieś urozmaicenie na moim poziomie gry.
Może macie racje, ale w sumie kto wie? W tej chwili z beemov nie wiadomo nic na pewno.
No i dziewczyny, nie wiadomo czy tylko ja jedna ją miałam, bo niektórzy gracze nie udzielają sie na forum (niestety, nasze forum umiera)
To ja dodam od siebie, że misji też nie uświadczyłam, chociaż w szafie znalazłam jakąś krótką sukienkę o nazwie "Prezent walentynki 2019" ( a nie pamiętam, żeby coś na jej temat wyskoczyło ). A łatwo rozwiać wątpliwości czy była to któraś z zeszłorocznych. Oliwkaa dałabyś radę wkleić screena lub zarzucić linkiem do sukienki którą dostałaś jako nagrodę w tym roku? Albo potwierdzić, bo tak patrząc po linkach i nie widząc niczego takiego w butiku, podejrzewam, że to mogło być to (poprawcie mnie jeśli się mylę ):
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Kharanne (20-02-2019 o 21h12)
Weszłam do szafy i woah, też mam jakąś sukienkę "Prezent Walentynki 2019", ale w niczym nie przypomina tych z obrazka.
Ostatnio zmieniony przez SoJin (20-02-2019 o 22h46)
SoJin napisał
Weszłam do szafy i woah, też mam jakąś sukienkę "Prezent Walentynki 2019", ale w niczym nie przypomina tych z obrazka.
https://static.ma-bimbo.com/product/10/1826/365165p~1549467867.png
Ktoś wspominał o tej sukience chyba nawet w wątku z informacją o evencie, że dodali ją od razu do szafy. Ale ten "nowej" sukienki, która miała być za misję, to ni widu ni słychu :')
Czyli co, zgłaszamy masowo do supportu? Może się po prostu nasi geniusze nie kapnęli, że coś im nie wyszło. XD
Tzn no, pewnie nie jest tak źle, ale może coś to da, jeśli zgłosimy to jako bug. Muszą zwrócić uwagę jak sporo osób napisze. x.x
Link jakby się komuś nie chciało szukać
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (21-02-2019 o 07h32)
Też mam tą czarną sukienkę w kwiaty.
A w walentynki otrzymałam zadanie od chłopaka! JUHU!!! Tylko, że polegało ono na tym, że karta chłopaka była cała biała bez treści itp, z przyciskiem na potwierdzenie, że zrobiłam zadanie. Nie wiedziałam wtedy, że to całe zadanie jest planowane więc wcisnęłam potwierdź, pojawiła się kolejna pusta karta i nic nie dostałam
good job bimóf
Hej, właśnie sobie pomyślałam, że chyba też miałam coś takiego, ale często mam tak, że wyświetla mi się zadanie, które już zrobiłam i po prostu dostaję za to MN, więc automatycznie akceptuję... Przez to ciężko powiedzieć, kiedy tak dokładnie to było. x.x W każdym razie, Beemoov i tak jest nam winne przynajmniej wytłumaczenie i rekompensatę.
Okej, weszłam właśnie na mf i mam to walentynkowe zadanie od chłopaka. Nie wiem czy to tak z przypadku czy wasze pisanie do supportu podziałało :^ Jest to ten strój co Khar dodała w spoilerze.
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (21-02-2019 o 16h53)
O, mi też się to zadanie pokazało xD. W końcu łaskawie naprawili.
ja w walentynki miałam zadanie od chłopaka ale ono było stare (kupić i ubrać suknię zoe) więc jej nie robiłam bo od lat jej nie robię bo nie podoba mi się ta suknia
Czarną sukienkę w kwiaty którą wrzuciła SoJin też dostałam między 14.02 a 18.02 ale nie w walentynki bo ubrania z licytacji na to wskazują.
A z ciekawostek to dzisiaj miałam zadanie od chłopaka, puste.. miałam dostać jakieś brzydkie stroje kąpielowe i weszłam żeby je od razu wrzucić do kufra a tu niespodzianka, strój "Suknia Action walentynki 2019" 5 wersji kolorystycznych