Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 23 24 25 26 27 ... 308

#601 27-10-2013 o 22h23

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Foxglove napisał

Ja chyba najbardziej lubię jak te 12latki mówią jakie to one są dorosłe. Mnie jedna często pisała, że mam nie podskakiwać starszym, bo ja na pewno mam 10 lat, a ona ma już 19 i jest taka dorosła. Oczywiście wszystko pisane z taką ortografią, że ja nie wiem jakim cudem ona by mogła mieć 19 lat XD

No właśnie to samo miałam z tą "jurz 25-latką" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tak mnie rozbawiła, że szczerze mówiąc liczyłam, że jeszcze coś do mnie napisze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

No tak ten róż odstrasza, czemu Miasteczko Halloween nie może być dostępne cały rok? ;-;

Ostatnio zmieniony przez ErinBlack (27-10-2013 o 22h24)

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#602 27-10-2013 o 22h26

Miss'na całego
Yuki18
...

ErinBlack napisał

Foxglove napisał

Ja chyba najbardziej lubię jak te 12latki mówią jakie to one są dorosłe. Mnie jedna często pisała, że mam nie podskakiwać starszym, bo ja na pewno mam 10 lat, a ona ma już 19 i jest taka dorosła. Oczywiście wszystko pisane z taką ortografią, że ja nie wiem jakim cudem ona by mogła mieć 19 lat XD

No właśnie to samo miałam z tą "jurz 25-latką" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tak mnie rozbawiła, że szczerze mówiąc liczyłam, że jeszcze coś do mnie napisze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A moja "złotousta" sądziła, że "pewnie" mam 9.

Swoją drogą teraz odpisuje mi tylko "aha".  /modules/forum/img/smilies/sniff.gif

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#603 27-10-2013 o 22h26

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Moja była twardą sztuką. Miała n-ilość mutlikont, bo na każdym kolejnym dostawała bana za spam i namiętne pisanie mi, że jestem "gópia" "bszytka" i że mam "ówaszać". Potem rozwinęła się na zakładanie kont "pszyjaciułek", które pisały do mnie wiadomości o dokładnie tej samej treści. Jak to powiedziałam Kaede po kolejnym zgłoszeniu - laska jest jak Terminator. Zawsze wraca XD

#604 27-10-2013 o 22h36

Miss'na całego
Yuki18
...

Hm..."ówaszać"... myślę... myślę... Aaaah! "uważać"! xD
Do mnie właśnie pisano (tylko) z dwóch kont, dokładnie to samo i myślało się, że się nie zorientuję. <3

Serio, jestem za otworzeniem tematu dla takich perełek.

#605 27-10-2013 o 22h44

Miss'na całego
Mikacz
...

Wiadomość, która kompletnie mnie rozbroiła to ten kwiatuszek:
"zostan dzisz mojol pszyjacziulkol czeka nas nowych pszygud wiele
zdadzasz sie"
Poległam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#606 27-10-2013 o 22h45

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

ZGÓDŹ SIĘ XD
Ja też dostałam masę propozycji przyjaźni. Nigdy nie wiem co na to odpowiadać XD

#607 27-10-2013 o 22h59

Miss'na całego
Mikacz
...

Wiele nowych pszygud <3 Jak ja mogłam odpisać, ze czuję się na to za stara? :<

#608 27-10-2013 o 23h02

Miss'na całego
Yuki18
...

W sumie to nie było pytanie- rozpatrując pod względem trybów i interpunkcji. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#609 27-10-2013 o 23h35

Miss'na całego
Mikacz
...

Czyli jest jeszcze szansa? Pędzę, lecę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A tak ogółem - dostaję sporo wiadomości typu "hej", "cześć", a ostatnio dostało mi się też, ze jestem 'straszna i boje sie na ciebie patzec". Większość ignoruję xD

#610 27-10-2013 o 23h46

Miss'OK
Ikuna
:>
Miejsce: Nibylandia

Ja również ignoruję większość wiadomości typu "hej", "cześć","ile masz lat" ponieważ zwykle są to wiadomości "jednorazowe".Dziś niestety dotarła do mnie wiadomość : "założyłam się z koleżanką o to która będzie miała więcej  głosów miss pop zagłosuj na moje konto" i link pod spodem, nie pamiętam dokładnej treści. Może któraś z Was też tak ową wiadomość dostała. Szczerze nawet nie pamiętam nicku tej perełki, nie pojmuję tylko czy to kwestia lenistwa i nie czytania regulaminu czy zwykłego parcia na podium. Nie lubię być niemiła, ale to chyba lekka przesada co wyczyniają niektóre osóbki.

#611 27-10-2013 o 23h54

Miss'Żółtodziób
...

Ech... Nie dostaję takich kwiatków. Chyba tylko raz miałam wiadomość z prośbą o głos. Do dziś już więcej tego typu "treściwych" wiadomości u siebie nie widziałam.

#612 28-10-2013 o 08h16

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

coż sama staram się ignorować, ale czasami jak się nudzi można poduskutować z taką osobą. Poprawi ci humor i zajmie czas.

#613 28-10-2013 o 09h37

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Nie wiedziałam do jakiego tematu to przypasować,więc zapytam tutaj.
Czytałam na forum,że gdy złapiemy Maleficentę dostajemy kolorowe twarze.
Może jestem za głupia ale gdzie ich szukać? W szafie i makijażu nie widzę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#614 28-10-2013 o 09h44

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Poszukaj na różu do policzków

Ostatnio zmieniony przez YooSti (28-10-2013 o 09h44)

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#615 28-10-2013 o 09h47

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Może są to jakieś policzki? W tym dziale jest kilka całych pomalowanych twarzy. Niestety więcej nie pomogę, bo jej nie mam.

Ostatnio zmieniony przez Metropolice (28-10-2013 o 09h48)

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#616 28-10-2013 o 09h47

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Jak znajdziesz kogoś kto ma to na sobie to ci powiem gdzie szukać i pod jakim numerkiem.

#617 28-10-2013 o 09h48

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Już niestety dziś nie mogę poszukać, limit wykorzystany.
Masakra, jak kogoś znajdę to Ci podrzucę,dzięki! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#618 28-10-2013 o 09h52

Miss'towarzyska
YooSti

Masakro wyprzedzę cię od 200-204 róż z krukiem.

#619 28-10-2013 o 10h14

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

YooSti,podziękowała! <3

#620 28-10-2013 o 10h41

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Ikuna napisał

Ja również ignoruję większość wiadomości typu "hej", "cześć","ile masz lat" ponieważ zwykle są to wiadomości "jednorazowe".Dziś niestety dotarła do mnie wiadomość : "założyłam się z koleżanką o to która będzie miała więcej  głosów miss pop zagłosuj na moje konto" i link pod spodem, nie pamiętam dokładnej treści. Może któraś z Was też tak ową wiadomość dostała. Szczerze nawet nie pamiętam nicku tej perełki, nie pojmuję tylko czy to kwestia lenistwa i nie czytania regulaminu czy zwykłego parcia na podium. Nie lubię być niemiła, ale to chyba lekka przesada co wyczyniają niektóre osóbki.

Dostałam wiadomość z identyczną treścią! Link również. Nicki tych panienek: wysyłająca: gokk, a ta na którą mamy głosować to: kotek1104

Ostatnio zmieniony przez Metropolice (28-10-2013 o 10h44)

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#621 28-10-2013 o 18h46

Moderator
ErinBlack
...

Czy tylko mi Magdaunia13033 i Lilliens uskuteczniają cyrki na pw? Czy ktoś jeszcze dostąpił zaszczytu obcowania z tymi dziećmi? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

ASK || SF

#622 28-10-2013 o 18h50

Miss'towarzyska
YooSti

Mi liliens  wysłała wiadomość

#623 28-10-2013 o 18h52

Moderator
ErinBlack
...

Mi Magdaunia zaczęła najeżdżać na Lilliens a potem niecałą minutę później Lilliens do mnie napisała, że Ewelina12 jej powiedziała że Magdaunia na nią najeżdża xD Mało tego chwilkę później stwierdziła, że wie to od Nine! xDDD

ASK || SF

#624 28-10-2013 o 18h55

Miss'OK
Lola886
...
Miejsce: Bielsko-Biała

dziewczyny musicie wyjątkowo czymś denerwować te "dzieci"/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png wciąż czytam tu o nachalności czy wręcz prześladowaniu na pw..szczerze współczuję..
ja jestem bardzo nerwową osobą więc cieszę się, że mnie, póki co, omija to szerokim łukiem..nikt nie pisze mi durnych wiadomości.. (ODPUKAĆ w niemalowane:))

..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..

#625 28-10-2013 o 18h56

Miss'Żółtodziób
...

ErinBlack napisał

Mi Magdaunia zaczęła najeżdżać na Lilliens a potem niecałą minutę później Lilliens do mnie napisała, że Ewelina12 jej powiedziała że Magdaunia na nią najeżdża xD Mało tego chwilkę później stwierdziła, że wie to od Nine! xDDD

Erin, aż mi Ciebie szkoda - zastanawiam się, co takiego strasznego zrobiłaś, że Wszechświat karze się nalotem trolli /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Strony : 1 ... 23 24 25 26 27 ... 308