Motionell masz dokładnie tą Birdi o którą chodzi. Wstawiłam zdjęcia samej sukienki (bo komplet to sukienka, na niej sweter, skarpetki i buty) ponieważ Dyokirę interesowało jak cała sukienka wygląda :> W komplecie nie ma spódnicy, to jest cała sukienka :>
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#27 25-08-2013 o 20h51
To dzięki za uświadomienie,bo jakoś olałam jej strój i nigdy go nie sprawdziłam
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#28 25-08-2013 o 21h37
O, dziękuję za wszystkie wersje kolorystyczne, choć nie trzeba było się aż tak fatygować, jeden kolor by wystarczył ^^ Powiem, że właśnie bardzo ładna ta sukienka, jest bardzo dziewczęca, z odpowiednimi dodatkami może wyglądać rewelacyjnie
#29 25-08-2013 o 22h36
Też jestem takiego zdania c: można ją ciekawie wykorzystać, chociażby sam dół służący jako spódnicę, jak myśli większość po zdjęciu.
Niah, uznałam że nigdzie mi się nie śpieszy to już Ci wrzucę wszystkie wersje kolorystyczne :>
#30 26-08-2013 o 10h13
Ja właśnie tę sukienkę od Birdi miałam na celowniku, gdy robiłam strój z lat '20, bo bardzo dobrze współgra krojem z modą tamtego okresu. Tylko byłby to strój codzienny, a ja chciałam coś szykownego i wieczorowego c:
Wracając do Halloween, myślę, że 250 tys powinno mi wystarczyć, przynajmniej na zrobienie większej części zadań, aczkolwiek przeraża mnie sama myśl o tym, że będę siedzieć z taką kasą na koncie ;_; przecież ja tego nie utrzymam przy sobie... wszystko przetracę, chociażby na zdjęcia gwiazd. Goddammit!
#31 26-08-2013 o 10h30
No właśnie te zdjęcia gwiazd są najgorsze, bo drogie jak psi, a KUSZĄ. Stoi potem Ci taka gwiazda na promenadzie i kusi - 5000 MN! Ciuszki! Zapełniam szafę!
Dlatego nie mogę oszczędzić, bo na 3 gwiazdy ostatnio zmarnowałam 30 papierów XD snif... moje tysiące...
#32 26-08-2013 o 10h35
Ja od jutra staram się oszczędzać a przy okazji jakiejś promocji w banku kupię MM. Mi się wydaje że 200tyś to minimum u mnie na Hallowen. Będę chciała zapewne kupić wszystko więc to jest minimum.
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~
#33 26-08-2013 o 10h43
Sszyszka napisał
Ja od jutra staram się oszczędzać a przy okazji jakiejś promocji w banku kupię MM. Mi się wydaje że 200tyś to minimum u mnie na Hallowen. Będę chciała zapewne kupić wszystko więc to jest minimum.
Mam zamiar przejść wszystkie misje i do tego obkupić się i w mebelki i ciuszki. Więc nie wiem czy starczy mi 250 tyś. chyba trzeba uzbierać pół miliona.
#34 26-08-2013 o 10h44
Zaczynacie mnie troszkę przerażać XD
#36 26-08-2013 o 11h24
Ilością MM jakie koniecznie musicie uzbierać na halloween
#37 26-08-2013 o 11h27
Hildee napisał
Nie mów że ty tak nie masz?
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~
#38 26-08-2013 o 11h28
Sszyszka napisał
Hildee napisał
Ofc, że nie Bym musiała doładować sporo kasy przez sms, by nazbierać, a zawsze mam problem z wydawaniem prawdziwych złotówek na wirtualne rzeczy XD
#39 26-08-2013 o 11h29
Hildee napisał
Sszyszka napisał
Hildee napisał
Ofc, że nie Bym musiała doładować sporo kasy przez sms, by nazbierać, a zawsze mam problem z wydawaniem prawdziwych złotówek na wirtualne rzeczy XD
No chyba że tak ale Hallowen idzie to i tak pewnie będzie jakaś promocja a jak by jeszcze na czas Hallowen dali zniżki w sklepie
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~
#40 26-08-2013 o 14h20
Ja dziś oficjalnie ustanawiam sobie zakaz dokupywania papieru fotograficznego - co, jak co, ale oszczędności czas zacząć. Zrezygnowałam nawet z willi i przeniosłam się do kawalerki na rzecz Halloweenowego Funduszu Inwestycyjnego. Przeraża mnie to, że przez najbliższe dwa miesiące nie nabiję sobie żadnego levelu, a nie można mieć wszystkiego...
#41 26-08-2013 o 14h22
Crewedka napisał
Ja dziś oficjalnie ustanawiam sobie zakaz dokupywania papieru fotograficznego - co, jak co, ale oszczędności czas zacząć. Zrezygnowałam nawet z willi i przeniosłam się do kawalerki na rzecz Halloweenowego Funduszu Inwestycyjnego. Przeraża mnie to, że przez najbliższe dwa miesiące nie nabiję sobie żadnego levelu, a nie można mieć wszystkiego...
Też tak mam, chcę zbierać a na dodatek jestem bez chłopa. Mam nadzieje że Leo daje więcej niż jego poprzednik
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~
#42 26-08-2013 o 14h29
Super, że o tym wspomniałyście. Dobiłam do 40000 MM i zamierzam tą sumkę przetrzymać na event + doładowanie mając nadzieję, że trafie przedtem na jakieś Happy Hour. Resztę uzbieranych przeznaczam na papier i oczywiście misje, choć wolniej będą mi szły.
#43 26-08-2013 o 14h53
Crewedka napisał
Właśnie przez moją wrodzoną głupotę muszę jak najszybciej wbić parę leveli, aby dorwać faceta, zapomniałam, że Flunch zrywa z miss i zbyt szybko wbiłąm 36 lvl.... ech... Niestety Lis nie będzie mi dawać MM, więc muszę szybko dorwać faceta który daje kasę, bo inaczej na Halloween będzie krucho.
Już niedługo finały, więc co zostało postanowione? Jak je trolujemy?
#44 26-08-2013 o 15h10
Kaiken napisał
Właśnie przez moją wrodzoną głupotę muszę jak najszybciej wbić parę leveli, aby dorwać faceta, zapomniałam, że Flunch zrywa z miss i zbyt szybko wbiłąm 36 lvl.... ech... Niestety Lis nie będzie mi dawać MM, więc muszę szybko dorwać faceta który daje kasę, bo inaczej na Halloween będzie krucho.
Już niedługo finały, więc co zostało postanowione? Jak je trolujemy?
Oooooo.... Kaiken, masz moją dozgonną wdzięczność za (nieumyślne) ostrzeżenie mnie przed wbiciem na 36 level - przed chwilą weszłam, żeby się doładować i zmienić pracę (co zapewniłoby mi przejście do następnego poziomu) jednak przytomnie najpierw zajrzałam na forum... Ufff... Ale bym się załatwiła...
#45 26-08-2013 o 15h10
Też przeraża mnie przetrzymanie na tym samym lvl (czeka na mnie szkolenie na pracę adwokata, i to przyspieszone, bo nie umiem sobie odpuścić bonusów ^^) ale czego nie zrobi się dla całej masy special itemów?
#46 26-08-2013 o 16h22
Anusia52, to jest forum nie czat. Nie zawsze dostaniesz odpowiedź po minucie. Następnym razem gdy coś napiszesz, to najpierw przeczytaj tytuły wszystkich działów i wybierz adekwatny do tego co chcesz napisać (tutaj możesz się przywitać //www.missfashion.pl/forum/f12,1-przedstaw-si%C4%99.htm). I przede wszystkim nie pisz posta pod postem, edytuj go jeżeli chcesz coś dopisać. Najlepiej pousuwaj te 3 posty zanim moderator zobaczy, bo możesz dostać bana, za posty w niewłaściwych działach.
A co do tematu, wcześniej chciałam przejść jeszcze o parę poziomów, a potem zacząć oszczędzać, ale po przemyśleniu sprawy, uznałam, że macie rację, że 2 miesiące to wcale nie tak długo i chyba też zacznę już oszczędzać (prócz papieru na gwiazdy).
#47 26-08-2013 o 16h31
To ja też może zacznę oszczędzać i na gwiazdach...
Hoho, jakies tu nowe działy konkursowe otwierają Jak myślicie, kiedy ruszy pierwszy konkurs?
#49 26-08-2013 o 23h00
Jeśli chodzi o wstrzymywanie się ze zmiana pracy, żeby nie wbic lvlu - dopóki się nie kliknie "przejdź na następny poziom" (czy cos) to nawet jak wszystkie 3 zadania sa zaliczone to się nie lvlupuje.
#50 26-08-2013 o 23h13
Ciekawi mnie jedna rzecz. Orientuje się ktoś czy po zwolnieniu z obecnej pracy i wybraniu jakiejś wcześniejszej, dostaje się MM za zwolnienie z tej wcześniejszej, czy już nie? Bo brałam drugi raz na piekarkę, dla przyspieszonego szkolenia i nic nie dawali za zwolnienie się.
Ostatnio zmieniony przez Misa (26-08-2013 o 23h13)