Nic z tego, jak zrobisz peeling np u kosmetyczki to w mieszkaniu już nie zrobisz i na odwrót. Raz dziennie amen.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Nic z tego, jak zrobisz peeling np u kosmetyczki to w mieszkaniu już nie zrobisz i na odwrót. Raz dziennie amen.
Moja miss miała ten prawie najciemniejszy odcień skóry i jednego dnia wróciłam do najjaśniejszego za pomocą peelingu z supermarketu.
Serio?
Coś bardziej wierzę w to co napisała Aria i ewentualność błędu w grze... -_-'
W jeden dzień całą paletę karnacji to byłoby zbyt pięknie. I może jeszcze na jednej tubce?
Ja próbowałam się wybielić jak najszybciej i nic z tego.
Mi się udało. Jedną tubkę zużyłam jednego dnia. Dlatego zdziwiło mnie to co piszecie na forum, że można użyć raz dziennie.
Yuki18 może masz rację z tym błędem w grze...
Tzn. Dzień w którym miss miała prawie najciemniejszy odcień skóry nie korzystałam z solarium ani peelingu u kosmetyczki. Za to 5 razy skorzystałam z peelingu z supermarketu i wybieliła się na najjaśniejszy odcień jednego dnia.
Ostatnio zmieniony przez nina208 (03-01-2014 o 22h25)
Dziewczyny, potwierdzam to co napisała Nina208. Tubka wybieli cię w całości, pod warunkiem, że w tym czasie nie użyjesz pomiędzy tubkowymi wybieleniami zabiegu solarium/peeling u kosmetyczki. Jeśli tak się stanie wyświetla się wtedy komunikat o wykorzystanym zabiegu dzisiejszego dnia. Nie wiem czy to bug, ale nawet jeśli to mam nadzieję, że utrzyma się na dłużej ^^
Ostatnio zmieniony przez Ikan (04-01-2014 o 13h42)
Misa napisał
Nie przepadam za opalenizną. Ta moja jest jeszcze do przyjęcia, ale wolałam siebie jako wamp. ^^
Mam opaleniznę chyba 3 dzień i jestem po solarium. Czy po nim też przechodzi, czy to jakiś dłuższy efekt?
Nie trzeba kupować kremu. Nawet nie wiedziałam o nim, ide na plaże wracam a moja mis cudownie równiutko opalona na brązowo. A czy opalenizna z plaży potem znika? Bo brzydko tak mej miss a szkoda mi kasy na peeling...
Może coś się zmieniło także tutaj (kwestia losowa czy Cię spiecze czy nie?). Ostatnio zauważyłam, że za mycie nie pobiera mi opłaty za wodę... miłe niespodzianki.
A gdzie wybiela się miss peelingiem z supermarketu? Kupiłam go, i czy żeby go użyć muszę mieć mieszkanie i w mieszkaniu w łazience? Bo mieszkam u rodziców
Możesz postawić w "swoim pokoju" i używać (analogicznie jak szczotkę).
Ostatnio zmieniony przez Yuki18 (10-01-2014 o 14h34)
Małe zasadnicze pytanie:
Czy jeśli wykonam misję z pójściem na solarium, to ta misja będzie zaliczona też jutro,bez robienia sobie peelingu aż do przejścia na następny poziom?
Tak,spokojnie możesz robić misję z solarium, co innego opalanie na plaży.
gdzie znajdę solarium?
Sandrakazan napisał
gdzie znajdę solarium?
jak sie opalac bo nwm wchodze w plaze i nic ;C help
Masz wyżej napisane że w salonie karnacji