Hej miśki
Nazywam się Paula i jestem tu nowa! Jestem towarzyską i niezwykle energiczną osobą, nie lubię monotonii, a moi znajomi twierdzą, że mam nierówno pod sufitem - WARIATKA! Zainteresowania? Trochę działam w modelingu, amatorsko, ale zawsze to jakieś zajęcie, oprócz tego lubię też fotografować wszystko co stanie na mojej drodze. Lubię śledzić nowinki ze świata mody i mieszać style. Jeśli chodzi o muzykę, to głównie słucham rapu, zarówno polskiego, jak i zagranicznego, ale nie tylko rap gości w moich słuchawkach, nie określam się do jednego gatunku, i w moich playlistach można znaleźć wszystkiego po trochu Uwielbiam komedie, zwłaszcza polskie np. "Chłopaki nie płaczą" albo "Job, ostatnia szara komórka", bo przecież śmiech to zdrowie! Nie lubię gotować, o matko I HATE IT! Kręcą mnie spacery w deszczu, nie dlatego, że jestem romantyczką, bo wcale tak nie jest, tylko tak po prostu, z niewiadomych przyczyn. Nie wiem co więcej o sobie napisać, ciężko mi to idzie, w razie czego śmiało pytajcie. Chętnie poznam nowe, ciekawe postacie
Buziaczky
Ostatnio zmieniony przez morecoke (22-08-2013 o 00h14)