Bardzo fajna stylizacja, jestem fanką tych butów <3
10/10
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 50
Bardzo fajna stylizacja, jestem fanką tych butów <3
10/10
Fajny strój policjantki 10/10
Tak trochę zwyczajnie ... I niezbyt mi te buty pasują - lepsze byłby białe ^^
Jakiejś kolczyki, lub delikatny naszyjnik ...
8/10
Ciekawe ... Zacznę od góry :
Włosy mi się niestety nie podobają, ale Te body jest świetne!
Rajstopy dałabym czarne, ten róż zupełnie mi tu nie pasuje...
Kozaczki są ,,zaczepiste" uwielbiam je
A ten płaszczyk kapturka wygląda tu świetnie Daję więc 8/10
Ostatnio zmieniony przez MaryKateAn (22-08-2013 o 21h47)
To jest kostium mojej ulubionej bohaterki komiksowej - Scarlet Witch, mam jej Avek tutaj xD
W końcu masz jakiś pasek, który zasłania tą nagą część brzucha ... Teraz jest zdecydowanie lepiej - teraz czekać już tylko na biżuterię ^^
8,5/10
(Aha, przepraszam xD Ale i tak słodko i fajnie to wygląda )
Juz jak mówiłam 8/10
Oprócz rajstop wyglądasz super:) zamiast kart może spróbowałabyś dać łuk?
8/10
@UPS oceniłam ScarletWitch. Napisałyśmy w tym samym czasie, więc ocenię obie:
MaryKateAn: Sukienka prosta, a piękna 9/10
Ostatnio zmieniony przez Kupeczka (22-08-2013 o 22h09)
(dziękuję )
Hmm.. Co tu dużo mówić? W sumie strój jest prawie cały wzięty od gwiazdy, także ja nie oceniam gwiazdy. Kolorystyka fajnie dobrana Rajstopki te po prostu kocham! :> Nie potrzebna jest ta biżuteria Psuje jakby taką delikatność w tym stroju. Spinka we włosach też jest zbędna. Kolczyki dałabym czerwone i mniejsze. Jakieś moze ,,kuleczki". Daję 4/10 (za strój wzięty od gwiazdy) i zrób coś sama na przyszłość
Ostatnio zmieniony przez MaryKateAn (22-08-2013 o 22h28)
Ciekawe połączenie, podoba mi się ta biało-niebieska kreacja, ale nie jestem przekonana do fryzury (te loczki z tyłu trochę dziwnie odstają). 7/10
Ooo jestem pod wrażeniem,bardzo mi się podoba 10/10
Podoba mi się twoja stylizacja! Masz bardzo dużo pomysłów(przeglądałam twoje zdjęcia z gwiazdami)! Super.. i te oczy! Wszystko trzyma się kupy! 9/10
Aha przepraszam Dżin? Podoba mi się. Jedynie bym zmieniła włosy. A tak to daję 7/10 (Zmieniłam fryzurkę i dodałam kolczyki , jak teraz?)
Ostatnio zmieniony przez MaryKateAn (22-08-2013 o 23h21)
Napisałaś, że tak jak przedtem, a jest inny strój... no ale trudno.
Włosy lepsze bez lewitujących loczków, ale twój chłopak bardziej lśni. Reszta tak jak już mówiłam.
5/10
@przedtem włosy były ładniejsze oprócz loczków, a kolczyki nie pasują p.s. nie ładnie tak zmieniać wypowiedź
Ostatnio zmieniony przez Kupeczka (22-08-2013 o 23h25)
(Hmm.. mówiłaś 9/10? Nie rozumiem xD Ale spoks)
Jak powiedziałam 7/10
Podobały mi się bardziej loczki ... Ale ta pasuje do tego ... Jestem ciekawa, jak byś wyglądała w tej kreacji z jaśniejszą karnacją ... Na pewno by było bosko ^^
7/10
MaryKateAn:bardzo ładna sukienka, jednak mogłabyś zmienić fryzurę, bo masz zbyt mało włosów przez co twoja stylizacja wydaje się zbyt pusta. 8/10
ScarletWitch trochę skąpy strój masz ale i tak mi się podoba 7/10
Ostatnio zmieniony przez AIice (22-08-2013 o 23h31)
Niezbyt mi się podoba. Sądząc po rogach miał być diabeł, ale nie wyszedł. No bo diabeł z torebeczką i w takiej sukience? 4/10
Alice- Poszczególne elementy stroju są ładne, ale nie pasują mi do końca w tym połączeniu. Proponowałabym zmienić spódnicę albo rajstopy. Torebka mi się nie podoba, te rogi na głowie i makijaż też. Fryzura jest ok. Niestety dam tylko 6/10
Nabi-podoba mi się cały strój, włosy trochę zbyt rzucają się w oczy (ale może o to chodziło?) ale nie są złe. Pierwsze wrażenie całkiem dobre, ale ponieważ coś tam się jednak gryzie dam 8.5/10
Ostatnio zmieniony przez Lucie (22-08-2013 o 23h45)
Robin Hood w damskim wydaniu jest super 10/10
Zmieniłaś chyba kolorki, prawda? Nadal uważam że super stylizacja 10/10
Widzę tu nową fryzurę ;3 Chyba wyszła Twojej miss na plus. Szkoda tylko, że makijaż pozostał ten sam. 9/10
Już oceniałam, ale chyba zmieniłaś rękawiczki? Nie jestem pewna xD Mimo wszystko stylizacja w 100% dalej jest świetna! 10/10
Śliczniutka, choć nie lubię ciemnych szminek. 9,5/10
Cudowna! Jak ją zobaczyłam to aż się uśmiechnęłam Wszystko super, utrzymane w bieli i szarościach, super. Tylko do brwi mam wąty, bo są okropne xD Ale w pełni zasłużona dyszka
Robin Hodd w damskiej wersji jest The Best Daję 10/10