Wszystko idealnie pasuje, no i ten kolor włosów! <3
10/10
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 50
Wszystko idealnie pasuje, no i ten kolor włosów! <3
10/10
Tak jak już pisałam, bluzkę bym zmieniła, ale rajstopy świetne! Ogólnie bardzo mi się podoba 9/10
Bardzo mi się podoba. Zwłaszcza brawa za dopasowanie tej opaski. Zwykle przytłacza ona całą postać, a u Ciebie wygląda świetnie. 10/10
Pomimo,że tak tu kolorowo,to nic się nie gryzie ze sobą.
Świetnie dopracowana stylizacja,dyszka!
o, widzę że zmieniłaś bluzkę, teraz jest świetnie! 10/10
Ta wersja mi bardzo odpowiada,świetne połączenie kolorów
10/10
Zmieniłam,słucham dobrych rad
Ale fajny strój musze powiedzieć ... I te buty które pasują i do fartuszka - genialnie wyszukane ...
Taka sprzątacza z ciebie .. ciekawy pomysł
10/10
Szczerze mówiąc to kompletnie nie przekonuje mnie ta stylizacja. Jak dla mnie to okropne połączenie kolorów, poza tym te skarpetki do tych butów też do mnie nie trafiają. Jedyne co mi się podoba to kolor włosów więc wybacz, ale 2/10
10/10 kompletnie wszystko mi się podoba <3 patrząc na tą stylizację widzę popularny niegdyś zespół "Kiss"-kocham ich ^^. wszystko do siebie pasuje
Ostatnio zmieniony przez BabyBlue313 (25-08-2013 o 23h32)
Blair ---> Wow! Nie spodziewałam się takiej stylizacji! U ciebie?
Włosy mi się szczerze nie podobają, ale bluzka kurtka, i spodnie są wspaniałe! Buty kocham, a gitara chyba od gwiazdy? Daję 8/10
Ok, BabyBlue313 - Włosy są ok. Podobają mi się. Kurtka nie pasuje mi do tej sukienki. Wzieła bym raczej jakiś żakiecik. Np. żakiet Erisa Spódnica jest super, ale ten naszyjnik mógłby być krótszy. Torebka jak dla mnie za mała Kup większą, lub kopertówkę. Buty są ok. Daję 6/10
Ostatnio zmieniony przez MaryKateAn (26-08-2013 o 15h34)
To jest tylko cosplay - Blair9
Fretka Flynn ... z kreskówki Fineasz i Ferb (nie ma za dużo wyboru w skarpetkach ;( )
A co do oceniania, to świetnie to wygląda ... powiem tylko - Wow ... Świetna biżuteria i fryzura no i makijaż .. wszystko na 10/10
Nie pasuje mi jakoś fryzura,nie pasuje pasek i taka zwykła góra.
A zawsze miałaś takie mega stylizacje :<
Z bólem 6/10
Edit: Dobra,doczytałam,że to cosplay.
A co do mojej,taki był zamysł,pokojówka/sprzątaczka
Ostatnio zmieniony przez Motionell (25-08-2013 o 23h49)
Cóż, skoro taki był zamysł... zmieniłabym spódniczkę (może na szkoła stylo 2012?), bo ta wydaje mi się bardziej odpowiednia dla pracownicy biura niż pokojówki. Niestety strój jest troszkę nijaki, ale ok, czaję, pokojówka... 8/10.
Ostatnio zmieniony przez tsunshun (26-08-2013 o 00h13)
hmm. I like it. tak Azjatycko :3 ładnie dobrane kolory i ubrania, łądnie pasuje blada skóra, a twarz bardzo ładna 10/10
Przyczepię się srebnej biżuterii ...Przy torebce masz złote dodatki, więc powinnaś i taką mieć na szyi xD
Reszta podoba mi się ... to połączenie spodni i tego gorsetu ... bardzo seksownie ...
9/10
Jakoś do mnie ta stylizacja nie przemawia ala Alicja z Krainy Czarów za bardzo prosto jak dla mnie 5/10
Lubię bardzo ten strój,ale jest gotowcem i nie mogę dać innej oceny jak 2/10 i zmieniła bym usta
Wyglada naprawde ciekawie. Brak makijazu bardzo tu pasuje poniewaz pozwala na skupienie sie tylko na stroju. 10/10
Stylizacja mi się średnio podoba, aczkolwiek Tobie jest ładnie W takich ubraniach. Miss ma śliczne oczy. <3 9/10.
Ostatnio zmieniony przez Metropolice (26-08-2013 o 08h44)
Wyglada zaskokujaco dobrze biorac pod uwage, ze nie przepadam za stylizacjami "codziennymi". Cala ta czern podkresla czerwony kolor wlosow (oba te kolory kocham <3). Piegi dodaja uroku. 10/10
Ten miecz i bluzka od heroic w ogóle gryzą się z innymi ciuchami. Nie podoba mi się ani trochę. 1/10
Strój śliczny, ale lepiej byłoby bez maski, nie widać twarzy, która powinna być piękna patrząc na ubiór 9/10
Fajna fryzura i makijaż. Suknia, berło buty, są śliczne *-*. Dam 9/10
Dobrze zrobiona stylizacja, poprawna i ładna, ale dla mnie przeciętna i bez efektu wow. 5/10
10/10 Uwielbiam cię za ten strój świetne wykorzystanie maski