Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2

#1 19-08-2013 o 21h56

Miss'Żółtodziób
...

Jestem nowa i interesuje się modą.Trafiłam tu przez "Słodki flirt".Chciałabym zostać "Miss'pop"  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Ostatnio zmieniony przez Catherine62 (21-08-2013 o 18h53)

#2 19-08-2013 o 22h06

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

A coś poza tym? ^-^
Może opowiedz coś więcej o sobie? Jakiej muzyki słuchasz, jaki styl ci się najbardziej podoba, ulubiony gatunek filmowy? Mogłaś się trochę bardziej rozpisać, więc Cię pomęczę pytaniami xD

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#3 19-08-2013 o 22h23

Miss'Żółtodziób
...

Styl:casual,vintage i coś w taki design
Ulubiony gatunek filmowy;thriller
Muzyka:różna,przeważnie rock i reggae
chciałabym zostać psychologiem bądź dziennikarzem
moim pragnienie jest wyjazd do kuzynki do Nowego Jorku
Uwielbiam język polski,angielski,historia,w-f.Nienawidzę niemieckiego i fizyki *-*

#4 19-08-2013 o 22h28

Moderator
ErinBlack
...

Też kocham angielski i niektóre zagadnienie historyczne ^-^
I też nienawidzę niemieckiego i fizyki xD
Psycholog... Ciekawy zawód /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

ASK || SF

#5 19-08-2013 o 22h40

Moderator
ErinBlack
...

Natalie... Ten temat służy rozmową z Catherine... Nie pisaniu tego, że chcesz zostać MissPop. >.>""

ASK || SF

#6 20-08-2013 o 07h53

Miss'Żółtodziób
...

HHAahahhaha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Musisz stworzyć nową dyskusje Natalie6622  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

Ostatnio zmieniony przez Catherine62 (20-08-2013 o 09h34)

#7 20-08-2013 o 10h55

Miss'Żółtodziób
...

Jakie miasto byś chciała najbardziej zwiedzić i dlaczego chcesz być psychologiem a nie np. weterynarzem ??  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

#8 20-08-2013 o 13h04

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Puerto Rico

/modules/forum/img/smilies/content4.gif   /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

Hyuna Ellena Milersan

#9 20-08-2013 o 16h44

Miss'Żółtodziób
...

Najbardziej chciałabym polecieć do Nowego Jorku lub Paryża <3 Jakoś od zawsze mnie psychologia interesowała i tak jakoś(ciężko wytłumaczyć) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#10 20-08-2013 o 16h46

Miss'Żółtodziób
...

Rozumiem a jak dostałaś się na MF i jakie masz hobby ??? /modules/forum/img/smilies/bisou.gif

#11 20-08-2013 o 17h41

Miss'Żółtodziób
...

Jak już wcześniej pisałam gram w "Słodki flirt" i przez przypadek kliknęłam na link i zaczęłam grać(chyba z nudy).Hobby? czytam książki i lubię piec ciasta  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  No i oczywiście moda  /modules/forum/img/smilies/content3.gif

Ostatnio zmieniony przez Catherine62 (20-08-2013 o 17h44)

#12 21-08-2013 o 18h30

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Zostać miss pop to nie jest raczej taka prosta sprawa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Bardzo wyczerpującej odpowiedz udzieliłaś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jakie ciasto szczególnie dobre Ci wychodzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ?

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#13 21-08-2013 o 18h54

Miss'Żółtodziób
...

Wiem,że będzie ciężko ale może dam radę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Najlepiej? To chyba piernik,murzynek itp.(pieczę przeważnie proste ciasta ponieważ deserowe nie leżą w moim guście)  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

Ostatnio zmieniony przez Catherine62 (21-08-2013 o 18h55)

#14 22-08-2013 o 17h17

Miss'Żółtodziób
...

Co lubisz robić w wolnych chwilach ??
Ile masz lat ??
No i jak masz na imie >???
/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#15 22-08-2013 o 17h40

Miss'Żółtodziób
...

W wolnych chwilach uwielbiam oglądać "PLL" i "Wampire diaries",piec ciasta i słuchać rodzinnych opowieści opowiadane przez bacie oraz jaeżdzić na rowerze po okolicy z przyjaciółkami.Mam na imię Ola i mam 14 lat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#16 22-08-2013 o 19h46

Miss'Żółtodziób
...

Hej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  Witam /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#17 22-08-2013 o 19h51

Miss'Żółtodziób
...

Jestem Milena. Dość nie typowe imię  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif Mam 10 lat. /modules/forum/img/smilies/snif.gif Maleńko nie? /modules/forum/img/smilies/goutte.gif  Ale spoko. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  Lubie podrużować /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif Każdy mówi że mam piękne oczka  /modules/forum/img/smilies/hein.gif  I jestem w szkole najlepszą uczennicą  /modules/forum/img/smilies/fou rire.gif  Nie byłam w przeczkolu, ale po co mi przeczkole jak w domu miałam lepsze? Mama już przed zerówką nauczyła mnie pisać i czytać. /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  Uwielbiałam te lekcję. Chłopak mi sie oświadczył, ten w którym się wcześniej zakochałam /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  Ale odmówiłam  /modules/forum/img/smilies/content3.gif  /modules/forum/img/smilies/content4.gif  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif I jestem z tego dumna bo najlepsza uczennica plus najgorszy uczeń...Sami wiecie /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#18 22-08-2013 o 20h27

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Masz 10 lat a chłopak Ci się oświadczył? Możesz napisać na ten temat coś więcej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#19 23-08-2013 o 13h54

Miss'Żółtodziób
...

Hejka ;3

Nazywam się Karolina i mam 12lat.Kocham zwierzęta.W domu mam rybki,chomika i królika <3.Uwielbiam śpiewać,najbardziej piosenki Seleny Gomez.Sel jest moją ulubioną wokalistką.Lubię też Little Mix.Moje ulubione kolory to różowy <3 niebieski ,fioletowy i biały.Hmmm....Jeżeli chcesz wiedzieć więcej napisz.Z przyjemnością poznam nowe osoby /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Przepraszam że trochę dziwnie wyszło to "coś o mnie" bo wydaje mi się że każde zdanie jest z innej beczki ale chyba zrozumieliście co mam na myśli?

#20 23-08-2013 o 14h07

Miss'Żółtodziób
...

MilkaM5 i Milenka7 lepiej jeśli założycie sobie osobne dyskusje  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#21 23-08-2013 o 16h11

Miss'Żółtodziób
...

Cathrine /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Opowiedz coś o sobie ,jak wygladasz może ??

#22 23-08-2013 o 19h08

Miss'Żółtodziób
...

Hmm, jestem 14-letnią brunetką o piwnych oczach i mam 162 cm. wzrostu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#23 23-08-2013 o 20h48

Miss'Żółtodziób
...

Wiesz,myśle że się dogadamy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Przeczytałam całą dyskusje i jesteś podobna do mnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Też bardzo lubie mode i mam toaletke wypchaną po brzegi ,też chce być psychologiem i interesuje się dzeinikarstwem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Pozdrowionka :*

#24 23-08-2013 o 21h35

Miss'Żółtodziób
...

HAHha,ale super  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

#25 24-08-2013 o 00h35

Miss'Żółtodziób
...

Olka :*

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2