Jestem nowa i interesuje się modą.Trafiłam tu przez "Słodki flirt".Chciałabym zostać "Miss'pop"
Ostatnio zmieniony przez Catherine62 (21-08-2013 o 18h53)
Strony : 1 2
Jestem nowa i interesuje się modą.Trafiłam tu przez "Słodki flirt".Chciałabym zostać "Miss'pop"
Ostatnio zmieniony przez Catherine62 (21-08-2013 o 18h53)
A coś poza tym? ^-^
Może opowiedz coś więcej o sobie? Jakiej muzyki słuchasz, jaki styl ci się najbardziej podoba, ulubiony gatunek filmowy? Mogłaś się trochę bardziej rozpisać, więc Cię pomęczę pytaniami xD
Styl:casual,vintage i coś w taki design
Ulubiony gatunek filmowy;thriller
Muzyka:różna,przeważnie rock i reggae
chciałabym zostać psychologiem bądź dziennikarzem
moim pragnienie jest wyjazd do kuzynki do Nowego Jorku
Uwielbiam język polski,angielski,historia,w-f.Nienawidzę niemieckiego i fizyki *-*
HHAahahhaha Musisz stworzyć nową dyskusje Natalie6622
Ostatnio zmieniony przez Catherine62 (20-08-2013 o 09h34)
Jakie miasto byś chciała najbardziej zwiedzić i dlaczego chcesz być psychologiem a nie np. weterynarzem ??
Najbardziej chciałabym polecieć do Nowego Jorku lub Paryża <3 Jakoś od zawsze mnie psychologia interesowała i tak jakoś(ciężko wytłumaczyć)
Rozumiem a jak dostałaś się na MF i jakie masz hobby ???
Jak już wcześniej pisałam gram w "Słodki flirt" i przez przypadek kliknęłam na link i zaczęłam grać(chyba z nudy).Hobby? czytam książki i lubię piec ciasta No i oczywiście moda
Ostatnio zmieniony przez Catherine62 (20-08-2013 o 17h44)
Zostać miss pop to nie jest raczej taka prosta sprawa Bardzo wyczerpującej odpowiedz udzieliłaś Jakie ciasto szczególnie dobre Ci wychodzi ?
Wiem,że będzie ciężko ale może dam radę Najlepiej? To chyba piernik,murzynek itp.(pieczę przeważnie proste ciasta ponieważ deserowe nie leżą w moim guście)
Ostatnio zmieniony przez Catherine62 (21-08-2013 o 18h55)
Co lubisz robić w wolnych chwilach ??
Ile masz lat ??
No i jak masz na imie >???
W wolnych chwilach uwielbiam oglądać "PLL" i "Wampire diaries",piec ciasta i słuchać rodzinnych opowieści opowiadane przez bacie oraz jaeżdzić na rowerze po okolicy z przyjaciółkami.Mam na imię Ola i mam 14 lat
Hej Witam
Jestem Milena. Dość nie typowe imię Mam 10 lat. Maleńko nie? Ale spoko. Lubie podrużować Każdy mówi że mam piękne oczka I jestem w szkole najlepszą uczennicą Nie byłam w przeczkolu, ale po co mi przeczkole jak w domu miałam lepsze? Mama już przed zerówką nauczyła mnie pisać i czytać. Uwielbiałam te lekcję. Chłopak mi sie oświadczył, ten w którym się wcześniej zakochałam Ale odmówiłam I jestem z tego dumna bo najlepsza uczennica plus najgorszy uczeń...Sami wiecie
Masz 10 lat a chłopak Ci się oświadczył? Możesz napisać na ten temat coś więcej
Hejka ;3
Nazywam się Karolina i mam 12lat.Kocham zwierzęta.W domu mam rybki,chomika i królika <3.Uwielbiam śpiewać,najbardziej piosenki Seleny Gomez.Sel jest moją ulubioną wokalistką.Lubię też Little Mix.Moje ulubione kolory to różowy <3 niebieski ,fioletowy i biały.Hmmm....Jeżeli chcesz wiedzieć więcej napisz.Z przyjemnością poznam nowe osoby
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Przepraszam że trochę dziwnie wyszło to "coś o mnie" bo wydaje mi się że każde zdanie jest z innej beczki ale chyba zrozumieliście co mam na myśli?
MilkaM5 i Milenka7 lepiej jeśli założycie sobie osobne dyskusje
Cathrine Opowiedz coś o sobie ,jak wygladasz może ??
Hmm, jestem 14-letnią brunetką o piwnych oczach i mam 162 cm. wzrostu
Wiesz,myśle że się dogadamy Przeczytałam całą dyskusje i jesteś podobna do mnie Też bardzo lubie mode i mam toaletke wypchaną po brzegi ,też chce być psychologiem i interesuje się dzeinikarstwem Pozdrowionka :*
HAHha,ale super
Olka :*
Strony : 1 2