Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 18 19 20 21 22 ... 30

#476 05-10-2014 o 21h34

Miss'nieobczajona
Sareneia
...
Miejsce: Kraków

Tak, każdy co do cyferki. A otrzymałam ich trochę w ostatnim tygodniu, bo miałam ociupinę zbędnej kasy na telefonie, a oczywiście zamiast wykupić MM raz i porządnie, wmawiałam sobie, że przecież nie wydam sumy większej niż 6,15 na grę online. Więc nie wiem już. Może od początku z moimi transakcjami było coś nie tak, ale póki MM przychodziły bez zarzutu, to nie zwracałam na to uwagi.

EDIT: głupota, głupota. to faktycznie tylko numer telefonu do pomocy. więc chyba coś takiego jak "kod" przestało istnieć już jakiś czas temu. albo naprawdę nie wiemy gdzie go szukać.

Ostatnio zmieniony przez Sareneia (05-10-2014 o 21h36)

#477 05-10-2014 o 21h54

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

To nie jest numer telefonu tylko komórka tak odczytuje ciąg cyfr.

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#478 05-10-2014 o 21h55

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

To chyba faktycznie kodów już nie ma, co jest dziwne skoro Wsparcie nadal ich wymaga /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png 

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#479 05-10-2014 o 22h06

Miss'Żółtodziób
...

Jessica23 napisał

To nie jest numer telefonu tylko komórka tak odczytuje ciąg cyfr.

A co za różnica? Po prostu numer kontaktowy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Już nie rozbierajmy tego do takich ścisłości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png No chyba że faktycznie istnieje jakaś różnica.

#480 06-10-2014 o 12h35

Miss'Fuzja
Jessica23
...

@Essan chyba nie zrozumiałaś co napisałam... nieważne. Ja dwa HH wstecz dostałam kod, może teraz coś się zmieniło.

#481 06-10-2014 o 13h46

Miss'nieobczajona
Sareneia
...

Musiało się zmienić, a  numer na końcu na pewno jest kontaktowy, bo podesłano mi go również w odpowiedzi od supportu, odsyłając mnie do Zonga. Warto, żeby ktoś przesłał prośbę o zaprzestanie proszenia o hasło w formularzu, bo to powoduje tylko straszne zamieszanie i nowi użytkownicy, jak ja, nie wiedzą co ze sobą począć.

Plus nie wiem, czy w pisanie do supportu w sprawie nieprzychodzących MM i czekanie na odpowiedź w ogóle ma sens, skoro i tak jedyne co robią, to odsyłają, więc chyba lepiej od razu pisać do Zonga.

#482 06-10-2014 o 16h25

Miss'Żółtodziób
...

Jessica23 napisał

@Essan chyba nie zrozumiałaś co napisałam... nieważne. Ja dwa HH wstecz dostałam kod, może teraz coś się zmieniło.

Aha, więc ja CHYBA nie zrozumiałam, ale tłumaczenie DLA MNIE jest nieważne, ponieważ jestem tłumokiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ? Interesujące podejście. Tym bardziej że napisałam przecież, że może istnieje jakaś różnica o której ja-zwykły użytkownik nie wiem.

#483 06-10-2014 o 16h43

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

@Essan, nie naskakuj na Jessica23 bo ona ma rację. Nie chodziło jej o to, że "jesteś tłumokiem", lecz o to, że nie zrozumiałaś - być może twój telefon oznacza kod jako właśnie numer telefonu. Albo jako stronę internetową, jak w moim przypadku.

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#484 06-10-2014 o 17h03

Miss'Żółtodziób
...

Majerankowa napisał

@Essan, nie naskakuj na Jessica23 bo ona ma rację. Nie chodziło jej o to, że "jesteś tłumokiem", lecz o to, że nie zrozumiałaś - być może twój telefon oznacza kod jako właśnie numer telefonu. Albo jako stronę internetową, jak w moim przypadku.

Teraz już rozumiem. I przykro mi to stwierdzić, ale niestety szanowna moderatorka racji nie ma więc proszę jej nie bronić znając tylko pół prawdy bądź nie znając jej wcale bo to już podchodzi pod lizusostwo. Oto wyświetlany numer w moim smsie jak i smsach innych osób, które miały ten sam bądź podobny problem: 0-0-800-141-0012. Mówi Ci to coś? Nie? To może zajrzyj w tej sprawie do banku. Nie byłoby sprawy gdyby ktoś chociaż zapytał na forum o jaki numer chodzi zamiast z góry zakładać, że jak się ktoś na forum nie udziela to znaczy, że nie ma racji a mają ją jedynie użytkowniczki z dużą ilością postów nabitą na liczniku. Niejednokrotnie na forum jak i w bugach użytkowniczki zgłaszały brak kodu w smsie, zawsze jednak ta sprawa była bagatelizowana ponieważ ktoś wyżej dochodził do wniosku, że skoro on ma kod w smsie to osoby zgłaszające problem pewnie ściemniają albo nie mogą znaleźć kodu w smsie (sic!).

#485 06-10-2014 o 17h06

Miss'Fuzja
Jessica23
...

@Essan to nie było nic ważnego, poza tym nie da się tak prostego zdania, wytłumaczyć jeszcze jaśniej.

EDIT : Wiem o jaki numer chodzi, bo z niektórymi osobami kontaktuje się w tej sprawie na priv. Napisałam o swoich przypuszczenia, ponieważ mój telefon działa właśnie w ten sposób. Proszę Cię o pohamowanie swojej agresji względem mnie i nie obrażanie dodatkowo innych użytkowniczek, za to że wytłumaczyły Ci to, czego ja nie umiałam.

Majerankowa <3

Skoro to numer to na prawdę dziwę się, że go podali i chce im się z nami gadać haha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ktoś się zdecyduje zadzwonić?

Myślę, że możecie pisać od razu do Zong. Odpisują bez problemu (chyba oprócz weekendu), więc sprawa powinna się wyjaśnić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#486 06-10-2014 o 17h16

Miss'Żółtodziób
...

Jessica23 napisał

@Essan to nie było nic ważnego, poza tym nie da się tak prostego zdania, wytłumaczyć jeszcze jaśniej.

EDIT : Wiem o jaki numer chodzi, bo z niektórymi osobami kontaktuje się w tej sprawie na priv. Napisałam o swoich przypuszczenia, ponieważ mój telefon działa właśnie w ten sposób. Proszę Cię o pohamowanie swojej agresji względem mnie i nie obrażanie dodatkowo innych użytkowniczek, za to że wytłumaczyły Ci to, czego ja nie umiałam.

Majerankowa <3

Skoro to numer to na prawdę dziwę się, że go podali i chce im się z nami gadać haha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ktoś się zdecyduje zadzwonić?

Myślę, że możecie pisać od razu do Zong. Odpisują bez problemu (chyba oprócz weekendu), więc sprawa powinna się wyjaśnić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Naprawdę piszesz, że jestem agresywna i obrażam innych użytkowników? A możesz przytoczyć te fragmenty moich wypowiedzi w których odczuwasz rzekomą agresję?
Widzę, że tutaj faktycznie kumoterstwo i brak bezstronności w niektórych przypadkach panuje a także brak umiejętności przyznania się do błędu. Spodziewałam się większej dyplomacji po moderatorce, nie zaś chwalenia użytkowniczki za obronę własnej osoby i jednoczesne ganienie tej, która gdzieś ponoć obraża czy też podważa kompetencje, bo chyba o to chodzi. Chyba tutaj boli. Mogę dostać bana jeśli jestem taka groźna, w porządku. Najważniejsze jest to, że może przez sytuację ktoś w końcu zainteresuje się kodem-widmo.

#487 06-10-2014 o 17h23

Miss'Fuzja
Jessica23
...

@Essan subtelnie przypominam (aby już Cię nie urazić, bo o to nie trudno), że ten dział dotyczy HH. Gorzkie żale to raczej w Miss Kafejce (sorki Moti /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ) Rozumiem, że kłopoty z bankiem mogą budzić przykre emocje, ale proszę zachować je dla siebie. Temat uważam za zakończony, chyba że masz jeszcze jakieś pytania dot. HH.

#488 06-10-2014 o 17h30

Moderator
ErinBlack
...

O nie w żadnej Miss Kafejce! Obie panie sio na pw. Wątpię aby ktokolwiek na forum miał ochotę czytać kontynuację tej rozmowy, a że sprawa dotyczy tylko waszej dwójki, to możecie ją załatwić między sobą i nie wplątywać w to innych osób.
Jeśli nie będziecie się potrafiły dogadać, wtedy albo ja albo Motionell możemy robić za mediatora, ale nie wcześniej.

ASK || SF

#489 07-10-2014 o 16h08

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Wracając do niepodwojonego doładowania. Odpisano mi czymś takim:
<<W takiej sytuacji musisz skontaktować się bezpośrednio z Zong:

“Email: cp.support.pl@paypal.com | Pomoc: 0-0-800-141-0012  Proszę mieć na uwadze, iż oferowana obsluga będzie dostępna tylko i wylącznie w języku angielskim.” >>

Naprawdę można pisać do nich po polsku? Jest tutaj napisane, że tylko i wyłącznie po angielsku, więc sama nie wiem... I jakoś przez konto, czy swoim zwykłym e- mailem?

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (07-10-2014 o 16h20)

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#490 07-10-2014 o 17h32

Moderator
ErinBlack
...

Ja jak raz miałam problem napisałam po polsku i nie było problemu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
I ze zwykłego maila.

ASK || SF

#491 07-10-2014 o 18h09

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Okej, dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję, że w reszcie uda mi się wywalczyć te MM.

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#492 07-10-2014 o 18h22

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Pineapple Obawiam się, że MM nie wywalczysz, bo oni raczej oddają kasę (tą prawdziwą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png).

#493 07-10-2014 o 21h57

Miss'całkiem całkiem
klaudiac8
...

Jeśli chodzi o Zong , to można uzyskać tylko zwrot pieniędzy . W dodatku zwracają wyłącznie przez konto w PayPal.

#494 08-10-2014 o 15h00

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

klaudiac8 , czyli jeśli nie mam konta PayPal, to mi nie oddadzą?

#495 08-10-2014 o 15h14

Miss'nieobczajona
Sareneia
...

Konto na PayPal zakłada się w minutkę plus trzeba potwierdzić adres email, bo wymagają konkretnie adresu email połączonego z kontem. Tylko kasa nie jest zwracana od razu, ale ponoć "do 10 dni roboczych".

#496 08-10-2014 o 17h54

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Humm... A jaki jest minimalny wiek wymagany do założenia konta? Pewnie 18. A ja mam tylko 13 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#497 09-10-2014 o 20h14

Miss'wow
CharlotteYork
Wyzwanie to ubranie...
Miejsce: Ciemna strona księżyca

Pineapple napisał

Wracając do niepodwojonego doładowania. Odpisano mi czymś takim:
<<W takiej sytuacji musisz skontaktować się bezpośrednio z Zong:

“Email: cp.support.pl@paypal.com | Pomoc: 0-0-800-141-0012  Proszę mieć na uwadze, iż oferowana obsluga będzie dostępna tylko i wylącznie w języku angielskim.” >>

Naprawdę można pisać do nich po polsku? Jest tutaj napisane, że tylko i wyłącznie po angielsku, więc sama nie wiem... I jakoś przez konto, czy swoim zwykłym e- mailem?

Kiedyś próbowałam pisać na ten mail, ale nawet nie odpisali, a pisałam ze trzy razy.
Kasa przepadła...

#498 10-10-2014 o 14h45

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

CharlotteYork, naprawdę Ci nie odpisali? Ja pisałam kiedyś na mail do paypala, co prawda po angielsku i odpisali po kilku godzinach.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#499 12-10-2014 o 17h02

Miss'na całego
Aeriss
...
Miejsce: Yaoiworld

Ooooo, Happy Hour! nie sposób przegapić ; D

#500 12-10-2014 o 17h07

Miss'Żółtodziób
...

Następne Happy Hour? Pytam się, czy następne Happy Hour?! xD
To jest już tradycja by w każdą niedzielę to wstawiać. Ekipa robi to naumyślnie by gracze się naładowali przed Halloween. To spisek! *^*

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 18 19 20 21 22 ... 30