Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1

#1 19-08-2013 o 12h05

Miss'nieobczajona
Morfina
...

Hej dziewczyny !
Postanowiłam założyć ten temat na  forum bo pomimo to że jestem dziewczyną i lubie ubrania buty torebki pierścionki to również uwielbiam samochody. Od najmłodszych lat lubiłam oglądać sportowe samochodu jak i dopytywać się o najdrobniejsze części samochodów jakie widziałąm na drogach. Moim ulubionym samochodem jest Bugatti Veyron, który jest jednym z najszybszych i najdroższych samochodów  świata /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Czekam na wasze spostrzeżenia na temat samochodów i tego który najbardziej wam się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

#2 19-08-2013 o 16h17

Miss'Żółtodziób
...

Veyron - ja się kiedyś na niego dorobię i będę mogła szpanować brzydactwem ^^
a tak na poważnie to wielbię Nissany 3/4 rodzinki wozi się tymi Japońcami i nie narzekamy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png najbardziej podoba mi się Skyline GT-R R35 i nie obraziłabym się, gdybym mogła się kiedyś nim przejechać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png jako, że lubię brzydkie auta, więc ociec kupili mi Juke'a za to, że nie jestem ciulas i daję radę na 2 kierunkach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#3 19-08-2013 o 21h55

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Ja też lubię samochody zwłaszcza typu jeep, ale niestety nie zdałam prawka i mogę sobie tylko popatrzeć  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#4 19-08-2013 o 22h04

Miss'nieobczajona
loulie
...
Miejsce: Warszafka

A ja za to kompletnie nic nie wiem o samochodach. Moja przyjaciółka czasami opowiada mi o różnych modelach jakie jej się podobają, ale dla mnie samochód to samochód i nic się między sobą nie różnią. .___. (ew. kolorem, hehe)

#5 19-08-2013 o 22h29

Miss'Żółtodziób
...

przykład z życia wzięty:
"- Anka, jakie twój facet ma auto?
- czerwone z wygodnymi siedzeniami" xD
jednakowoż ta dziewczyna to blondynka, a w jej przypadku to już styl bycia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#6 19-08-2013 o 23h20

Miss'Żółtodziób
...

Imloth tak, to dość popularne. Niemal jak kupowanie samochodu pod kolor butów.
Ja właściwie o samochodach wiem tyle, ile mi się wiedzieć chce. Znaczy, że zakochana jestem tylko w terenowych i są one dla mnie czymś wspaniałym i cudownym a resztę kojarzę o ile miałam styczność (jak choćby skodę fabia, którą rozpoznam zawsze i wszędzie).

Ostatnio zmieniony przez Issi (19-08-2013 o 23h20)

#7 20-08-2013 o 08h43

Miss'całkiem całkiem
Seeryouslee
...
Miejsce: Stekene

Cóż... jeśli chodzi o nazywanie samochodów kolorami... Przypomniało mi się jak do tego podchodziła moja babcia. Ktoś znajomy bodajże miał czerwonego Fiacika i mama przytoczyła mi taki fragment jej rozmowy z babcią:
- Mamo, a możesz powiedzieć jakim samochodem przyjechał?
- Fiatem.
- Jesteś pewna?
- No tak, był czerwony.
: D
Dla mojej babci każdy czerwony samochód to był Fiat.

Osobiście nie znam się na samochodach tak jak bym chciała, ale uwielbiam na nie patrzeć, uwielbiam nimi jeździć (szczególnie za kółkiem, ale nie tylko)... to taki rodzaj magii. W sumie dużo moich marzeń to głównie jazda piękną, pustą drogą, gdzieś w jakimś pięknym miejscu na Ziemi (przeważnie czerwone i bursztynowe pustynie Ameryki Płn. : >). Marki mniej więcej rozpoznaję... Bardziej kojarzę te, które mnie interesują jako kierowcę (cały czas szukam : <). Strasznie podoba mi się Ford Puma, Citroen C3 (ale wydaje mi się, że to taki standardzik : D), no i mam jakieś zboczenie na punkcie wszelkich Cadillaców (tych starszych) i ogólnie różnych samochodów przewijających się w starszych, amerykańskich filmach: D Ale jakoś tak szczególnie pragnęłabym wyróżnić Tesle Roadster : 3 Pewnie to przez moją miłość do Tesli (zespół, legenda!) oraz do...Tesli (Nikola Tesla - największy umysł wszech czasów : )
Ogólnie to nawet mycie samochodu sprawia mi ogromną przyjemność... : D

Ostatnio zmieniony przez Seeryouslee (20-08-2013 o 08h46)

#8 20-08-2013 o 10h19

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Temat dla mnie!
Samochody uwielbiam,szczególnie sportowe (jednak na razie ciężko z kasą,żeby sobie pozwolić).

Tak jak Seeryouslee uwielbiam nawet myć samochody, na czym korzysta cała rodzina /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#9 20-08-2013 o 13h24

Miss'nieobczajona
Morfina
...

Też lubie myć samochody szczególnie jeśli są moje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Lub kiedy są piękne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#10 20-08-2013 o 13h55

Miss'Żółtodziób
...

Morfino, każde auto jest piękne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png to tak jak z kobietą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png myłabym swoje auto, gdyby nie to, że mój żuczek odkrył w sobie potencjał terenowy i niejednokrotnie wraca ze spacerów ze mną bardziej uwalony niż pies /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#11 20-08-2013 o 16h56

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Mi bardzo podobają się kabriolety a zwłaszcza czerwone. Rodzice obiecali mi takiego na 18 :**

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#12 22-08-2013 o 22h47

Miss'nieobczajona
Morfina
...

Kabriolet czasem jest problemem szczególnie w naszym klimacie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png W zime dach nie trzyma tak dobrze ciepłego powietrza jak w normalnych samochodach. Za to na lato jest to idealny samochód nie licząc tego z klimatyzacją xD

#13 23-08-2013 o 10h05

Miss'gadułka
Sszyszka
...

Morfina napisał

Kabriolet czasem jest problemem szczególnie w naszym klimacie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png W zime dach nie trzyma tak dobrze ciepłego powietrza jak w normalnych samochodach. Za to na lato jest to idealny samochód nie licząc tego z klimatyzacją xD

Zimą będę jeździć skodą octawią zastępczym samochodem taty w razie gdy jego nie działa.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#14 23-08-2013 o 19h11

Miss'Żółtodziób
...

widzę, że masz plan doskonały xD jednakowoż jak pokazał wujek internet, nawet zimą można się wozić cabrio /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png  masz jakiś konkretny upatrzony?
żeby tak mój ociec pozwolił mi jeździć swoim 370z...

#15 24-08-2013 o 21h42

Miss'gadułka
Sszyszka
...

Imloth napisał

widzę, że masz plan doskonały xD jednakowoż jak pokazał wujek internet, nawet zimą można się wozić cabrio /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png  masz jakiś konkretny upatrzony?
żeby tak mój ociec pozwolił mi jeździć swoim 370z...

Volkswagen Golf Cabriolet albo Audi A5 Cabriole koniecznie czerwony. A jak nie to coś z kolekcji taty się wybierze.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

#16 28-08-2013 o 11h12

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Mimo iż mogę już robić prawko to nie robię. Z wygody i lenistwa- wolę jak chłopak mi wozi tyłek niż jak sama miałbym to robić. Tak czy siak samochody uwielbiam.
Z takich bardziej przyziemnych marzeń- Toyota Celica VI generacji, ewentualnie mniej podobająca mi się wizualnie, ale za to napędzana na dupę Supra IV generacji.
Bardziej marząc to Lamborghini Gallardo Superlaggera.
Klasykami, jak stare Jaguary czy Mustangi też nie pogardzę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#17 04-09-2013 o 07h44

Miss'Żółtodziób
...

Samochody po prostu uwielbiam! Jeszcze trochę i zrobię sobie prawko jazdy. Kocham wszystkie ferrari, a szczególnie ferrari 401, CITROEN XSARA PICASSO 2.0 HDI 90PS CLIMATRONIK  też lubię szczególnie za ten ścięty przód. Szczerze żadnym autem z ściętym przodem nie pogardzę. Pomimo, że już straasznie mało czasu do tego prawka to mnie nie korci żeby je zrobić. Tak jak Shillo wolę żeby chłopak mnie woził tam i s powrotem (mój tata też jest płci brzydkiej xD)

Strony : 1