Chihiro Kazeyoshi to przeciętna dziewczyna w szkolnym społeczeństwie. Dobrze się uczy jest cicha i spokojna, w sumie wiele osób uważa ją za dziwną bo nie ma przyjaciół w szkole oprócz swojej kuzynki ze starszej klasy, jest tradycyjną nudziarą. Od pewnego czasu ma problemy z matematyką. Poprosiła aby rodzice wysłali ją na korepetycje. Jej kuzynka poleciła jej swojego sąsiada, który jest studentem w dziedzinie matematyki. Chihiro jednak po pewnym czasie odkrywa słabość do swojego korepetytora. Co stanie się jeżeli okażę się e obydwie dziewczyny kochają jednego chłopka? Którą z nich wybierze czy w tę potyczkę wplącze się ktoś jeszcze?
Regulamin
1. Przestrzegamy ogólnego regulaminu forum.
2. Wygląd M&A.
3. Przekleństwa są zakazane, nawet cenzurowane gwiazdkami bądź symbolami
4. Zgłaszasz się? To pisz do końca ! /libs/php/pun/views/smilies/smile
5. Klepiesz postać? Czekam na kartę postaci 48h w innym przypadku nie będziesz miał swojej postaci.
6. Sceny +18 przenosimy na Pv.
7. RPG rozpoczynam ja lub osoba do tego wyznaczona.
8. Dłuższe nieobecności usprawiedliwiamy.
9. Odchodzisz? To znajdź osobę, która cię zastąpi lub wymyśl przyczynę zniknięcia postaci
10. Prosiłabym aby dodawane posty miały przynajmniej 5 dobrze rozbudowanych zdań.
11. Jeżeli masz pomysł na dodatkowa postać pisz do mnie
Postacie
1.Chihiro Kazeyoshi: Yukariko
2.Kuzynka: Yoshiko
3.Korepetytor: Tsunshun
Moja karta postaci
Imię
Chihiro
Nazwisko
Kazeyoshi
Wzrost
161
Wygląd zewnętrzny
Średniej długości puszyste i mięciutkie różowe włosy, duże błyszczące jasnobrązowe oczy, mały zgrabmy lekko zadarty nosek, delikatne kuszące usta, cera jasna a skóra gładka, za nią roznosi się zawsze słodki i romantyczny zapach.
Pochodzenie
Kyoto
Orientacja
Hetero
Charakter
Chihiro jest słodką i energiczną dziewczyną, jest żywa i uśmiechnięta. Wszędzie jej jest pełno, zachowuje się jak duże dziecko, przez to ludzie uważają ją za dziwną i wytykają palcami. Ma starszego brata dla którego zawsze była małą księżniczką i tak ja też traktował. Zawsze bawili się razem w rycerza i księżniczkę. Jest trochę zagubiona nie potrafi do końca zrozumieć uczucia miłości.
Zainteresowania
- Kocha psy
- Karaoke
- Czytanie książek
- Filmy romantyczne
Ciekawostki
- Ma problemy z matematyką
- Jej mama ma wrażenie że nigdy nie dorośnie
- Mimo iż ma 17 lat uwielbia zabawę w księżniczki i rycerzy
- Ma starszego brata na studiach biologicznych
- Uwielbia uciekać do parku
- Kocha nocne niebo
Ostatnio zmieniony przez Yukariko (19-08-2013 o 23h30)