Pozdrawiam Wiki
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#26 26-08-2013 o 08h42
Pozdrawiam Wiki
#27 26-08-2013 o 09h15
Vitalis napisał
Ja też jetem fanką psów a szczególnie Jamników długowłosych,Owczarków Szkockich(collie) i Cavalier king charles spaniel(ów)
Ja też lubię jamniki długowłose. Ale bardziej lubię jamniki krótkowłose i beagle.
#28 26-08-2013 o 15h12
Ja mam jamnika Miała być jamnikiem a jest mieszańcem
Pozdrawiam Wiki
#29 27-08-2013 o 10h39
Anhelles napisał
To w końcu masz jamnika czy mieszańca bo się pogubiłam?
Vitalis
.
#30 28-08-2013 o 08h31
Vitalis napisał
Anhelles napisał
To w końcu masz jamnika czy mieszańca bo się pogubiłam?
mieszańca jamnikowatego
Pozdrawiam Wiki
#31 28-08-2013 o 20h56
Ja też mam mieszańca jamnikowatego chciałabym mieć jeszcze jednego jaki pies według was byłby najlepszy ?
♥♥♥Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać.♥♥♥
Link do zewnętrznego obrazka
#32 28-08-2013 o 22h34
Ja kocham West Highland White Terrier
Link do zewnętrznego obrazka
#33 28-08-2013 o 23h10
Miałam kiedyś boksera mieszanego z wilczurem, suczka była przekoffana-zachorowała i trzeba było ją uspać ( w tym roku). Teraz jestem posiadaczką też mieszańca "mix pekińczyk" też suczka,jest prze urocza,mądra i z humorkiem
#34 29-08-2013 o 08h26
YooSti napisał
Miałam kiedyś boksera mieszanego z wilczurem, suczka była przekoffana-zachorowała i trzeba było ją uspać ( w tym roku). Teraz jestem posiadaczką też mieszańca "mix pekińczyk" też suczka,jest prze urocza,mądra i z humorkiem
Smutne
Pozdrawiam Wiki
#35 11-10-2013 o 00h11
RozixD napisał
Ja też mam mieszańca jamnikowatego chciałabym mieć jeszcze jednego jaki pies według was byłby najlepszy ?
Polecam owczarki szkockie collie a jeśli wolisz małe psy to polecam jamniki długo lub krótkowłose jeśli chcesz możesz mieć też szorstkowłosego,ale one wymagają ogromnej pielęgnacji mam książkę o collie i o jamnikach więc sporo wiem polecam psy czystej krwi ponieważ zna się choroby które dana rasa ma najczęściej itp.
Najlepiej żeby to był szczeniak/czka.
Vitalis
.
#36 11-10-2013 o 08h26
Piesy! Piesy wszędzie!
Jestem niesamowitą psiarą i najchętniej przygarnęłabym wszystkie cierpiące psiaki do mnie do chałupy. Nieważne, że nie miałabym co jeść, jeśli byłoby za co wyżywić psy. Niestety na przeszkodzie stoi obecność Rudosław.
Rudosław właściwie ma na imię Rudolfina, jest jedenastoletnią golden retrieverką... bardzo zaborczą golden retrieverką. Inne psy? Jakie inne psy? ONA przecież jest, najważniejsza i najukochańsza. Nie mogę obcego psa na spacerze pogłaskać, bo Rudolfina zaczyna marudzić. Szczeka rzadko, za to dużo gada, nauczyła się ode mnie. Mimo wieku zachowuje się jak szczenię i jest gwiazdą osiedla umiłowaną przez wszystkie dzieci wraz z rodzicami. Zdarzyło się ostatnio, że dostałyśmy na spacerze małego chłopca do pilnowania - chłopiec przytulił się do Rudolfiny i przysnął. Natychmiast.
Mam słabość do dużych ras, co nie znaczy, że małe skreślam. W pociągu spotkałam ostatnio chihuahuę, która była cudowna, chociaż nigdy za tą rasą nie przepadałam. Marzę o wilczarzu irlandzkim albo owczarku kaukaskim, chociaż wiem, że to zupełnie inny kaliber niż słodkie, puchate goldeny.
#37 11-10-2013 o 19h29
Ja mam dwa urocze mieszańce Maksia i Dragona.
Nie chciałabym innego psa oprócz nich oni sa uroczy i dobrze wychowani (moja zasługa)
.A tak poza tym podobaja mi sie Huskie o róznych oczach
Ostatnio zmieniony przez Joanna (11-10-2013 o 19h29)
#38 11-10-2013 o 19h54
YooSti napisał
No niestety z bokserami tak jest. Moja mama miała też zachorowała i trzeba było uspać. Teraz mam pitt bull'a i husky'ego. Planuję kupić buldoga francuskiego. Ma ktoś?
EDIT: lillchen nie wiem czy do goldena dobrze kupować owczarka kaukaskiego, są dość agresywne z tego co czytałam, ale to zależy również jak się takiego olbrzyma wychowa.
Ostatnio zmieniony przez Metropolice (11-10-2013 o 20h01)
#39 12-10-2013 o 09h42
Ja się wam pochwalę że mam dwa psy.
Pierwszy nazywa się Bobik i jest mieszańcem jamnika ma czarną krótką sierść.
Drugi nazywa sie Sony jest to duży pies jego rasa to kaukaz ma rudą i gęstą sierść.
#40 12-10-2013 o 12h54
Też jestem osobom lubiącą psy. W domu mam jednego. Rasy GP (gończy polski).
Gram też w pewną grę o psach.
#41 31-10-2013 o 10h06
RozixD napisał
Taki sam będzie idealny mieszańce cenią sobie tą samą rase
Pozdrawiam Wiki
#42 31-10-2013 o 15h06
Mam takiego psa takiego jak ta Fredla Wiki normalnie jak bliźniacy
#43 02-11-2013 o 10h34
sandygirl napisał
Mam takiego psa takiego jak ta Fredla Wiki normalnie jak bliźniacy
To wstaw zdjęcie
Pozdrawiam Wiki
#44 24-03-2014 o 14h25
A ja nie dawno dostałam psa (w pewnym sensie).
Historia zaczyna się tak, mój tato pojechał do księgowej,księgowej nie było,ale zobaczył jej matkę ,która biła ok.2,6 letniego czarnego psa.Spytał się czy on jest pański ,ale pani odpowiedziała ,że bezdomny .Więc mój tata go przygarnął.Co prawda czarny(przypomina labradora,ale jest niższy) i nie jamnik ,collie ani
cavalier king charles spaniel oraz nie suczka ,ale jest koffany,śmieszny i dobrze wychowany oraz umie aportować(moja zasługa i mojego nieznośnego o rok młodszego brata).No i bym zapomniała zawsze jak idę do szkoły to się prze de mną kłania(jak bym była jakąś królową cy coś) ,a ja oczywiście go głaszczę.
W sumie jak dla mnie to nieważne czy pies jest ładny czy nie czy bezdomnny czy nie ważne ,że każdy pies ma uczucia bez względu na to jak wygląda,choćby je skrywał głęboko w sobie ,ale zawsze ma uczucia!
Ostatnio zmieniony przez Vitalis (25-08-2014 o 18h37)
Vitalis
.
#45 24-03-2014 o 15h09
Ja jestem dumną właścicielką, no może współwłaścicielką 9-cioletniej suczki labradorki Jest najwspanialsza na świecie mimo, ze ma mnóstwo wad, ale i tak ją kocham bardzo, bardzo Jak długo nie wracam do domu ze studiów i widzę jakiegoś labradorka to mi się serce kraja z tęsknoty. Śpi ze mną w łóżku i jak zdarza mi się płakać to zawsze liże mnie po buzi. Jest ogromnym śmieciuchem i łakomczuchem, ale każdy kto ma takiego gada zrozumie o czym mówię
„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."
Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"
#46 13-04-2014 o 15h31
spy są cudowne i to wszystkie . a najbardziej lubię te duże i takie które wyglądają groźnie , typu
pitbull, amstaff albo te co wyglądają jak wilki , po prostu je ubustwiam
#47 04-07-2014 o 10h14
Anhelles napisał
KupMiCiastko napisał
Anhelles napisał
Dziękuję :)Dziś chciała kotka zjeść
Wygląda jak taki słodki aniołek, a tu proszę...jednak pozory mylą.
Jak się ma kiciuś?
Bardzo dobrze... Fredzia lubi czasem warknąć ;(
Hej , słuchajcie To ja ANHELLES . Zapomniałam hasła więc mam nowe konto Fredzia urodziła ! Piesek o imieniu RICO A to Fredzia z Ricusiem <3
#48 10-07-2014 o 12h04
LovciaLove napisał
Anhelles napisał
KupMiCiastko napisał
Jak się ma kiciuś?
Hej , słuchajcie To ja ANHELLES . Zapomniałam hasła więc mam nowe konto Fredzia urodziła ! Piesek o imieniu RICO //photo.missfashion.pl/pl/1/31/moy/24388.jpg A to Fredzia z Ricusiem <3 //photo.missfashion.pl/pl/1/31/moy/24389.jpg
Okej , odzyskałam konto A więc Rikuś warczy na Fredzię , szczeka na deszcz i skamkle na okna xD Bardzo mądry ten mój Rikuś
Pozdrawiam Wiki
#49 02-08-2014 o 13h39
Ja mam suczke sznucera miniatury. Jest czarno-srebrna ,ma 6 lat i wabi się Nika. Jest bardzo kochana. Nawet lubi bawić się z kotkami! Około roku temu miała się oszczenić , niestety piesek urodził się martwy. Pamiętam jak to Nika przeżywała. Cały czas leżała :c i nie chciała się bawić .
Ostatnio zmieniony przez laureln (02-08-2014 o 13h40)
.
#50 25-08-2014 o 18h40
LovciaLove napisał
Anhelles napisał
KupMiCiastko napisał
Jak się ma kiciuś?
Hej , słuchajcie To ja ANHELLES . Zapomniałam hasła więc mam nowe konto Fredzia urodziła ! Piesek o imieniu RICO //photo.missfashion.pl/pl/1/31/moy/24388.jpg A to Fredzia z Ricusiem <3 //photo.missfashion.pl/pl/1/31/moy/24389.jpg
Cudowny piesio!
Vitalis
.