Madi się zapomniało o sygnaturkach?
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#52 27-08-2013 o 02h46
Dawno zamówiona sygnaturka dla Teru. Wybacz, że musiałaś tyle czekać...
Link do zewnętrznego obrazka
Praca dla Dream. Mam szczerą nadzieję, że nie zmęczyłaś się zbytnio czekaniem i tym razem Cię również nie zawiodłam
Oraz praca dla ChicaDe. Nie, spokojnie. Nie zapomniałam o sygnaturkach Po prostu nie miałam trochę czasu na zrobienie ich
Przepraszam, że tyle czekaliście. No, mogę jedynie powiedzieć, że pewnie podobnie, albo gorzej, będzie w roku szkolnym... Ale to dopiero za tydzień. Cieszmy się wakacjami.
Ostatnio zmieniony przez Madelleinee (27-08-2013 o 23h14)
#53 27-08-2013 o 11h15
Cudne, ale pozostanę przy starej. Dziękuję. Nie, nie zmęczyłam się ;p
1. Wielkość sygnaturki- 500x200
2. Obrazek- zdaję się na ciebie
3. Animacja- Nie
4. Napis główny- Just be friends
5. Napis poboczny- Brak
6. Życzenia własne - Brak
Dziękuję.
#54 27-08-2013 o 12h09
Formularz
1. Wielkość sygnaturki 500x150,
2. Obrazek zdaje się na ciebie
3. Animacja nie
4. Napis główny Nigdy nie proś magika o powtórzenie tej samej sztuczki. Rozszyfrujesz ją i cała magia pryśnie.
5. Napis poboczny Jonathan Carroll
Ostatnio zmieniony przez Lilka (27-08-2013 o 12h26)
#55 27-08-2013 o 21h24
Dziękuję ^^ Śliczna, ale nie mogę się zdecydować którą wziąć
A tu znowu jaa!
1. Wielkość sygnaturki- 550x185 (w końcu żyje się raz xD)
2. Obrazek- Proszę o cos ludzkiego ^^ Mam dość anime ^^
3. Animacja- Okay ^^
4. Napis główny- Są osoby, które się pamięta
5. Napis poboczny- I są osoby, o których się śni.
6. Życzenia własne - Dopisz mi Zafona ^^
Czyli proszę o dopisek: " ~ Carlos Ruiz Zafon"
I teraz mi nie zapomnij ^^
#56 28-08-2013 o 16h26
Madelleinee napisał
Obiecana sygnaturka dla MaAniii, z czteroma, a nawet większą ilością obrazków. Mam nadzieję, że się podoba
http://img827.imageshack.us/img827/1821/5qq.gif
Witaj siostrzyczko ! Już Ci mówiłam, że sygnaturka bardzo mi się podoba, prawda ? ^^ A jak nie to mówię teraz ! Wiesz, że byłam na obozie i nie miałam kiedy Ci "podziękować" więc nie czepiaj się, że późno !!! >.<
#57 30-08-2013 o 16h07
Praca wykonana dla Dream. Gomene za opóźnienie, znowu ._.
Oraz sygnaturka dla Lilki. Mam nadzieję, że się podoba
Tu za to praca dla ChicaDe. Chyba jest inny rozmiar, ale nie mam pojęcia dlaczego... Samoistnie się zmienił O_o Myślałam co tu dać... co cytatu idealnie wpasowała mi się moja ukochana książkowa para - Jace i Clary z Darów Anioła. Problem w tym, że aktorzy w filmie ni jak nie pasują do tej dwójki, a tego typu obrazki, jakie chciałam dać, były jedynie w formie rysunkowej, albo już przerobione ładnie zdjęcia, czego nie chciałam dawać, bo po prostu to nie byłaby mojra praca Tak więc.. jest to rysunek, ale nie anime xD
A to jest tło, które stworzyłam na bloga. Cały szablon również jest już gotowy, jednak jeszcze nie dodany, jedynie ukończony na blogu prywatnym, więc nie mam chwilowo jak tego pokazać w całości. Jak dodam go do normalnego opowiadania, to możliwe, żę podeślę link
#58 30-08-2013 o 16h24
Ja ci powiem, że ładna, ale Under nie przebija. Nie musisz przepraszać, nie ma za co. Także zostaję przy starej.
1. Wielkość sygnaturki- 500x200
2. Obrazek- zdaję się na ciebie
3. Animacja- Tak
4. Napis główny- Czemu mi pasuje...
5. Napis poboczny- Smutek?
6. Życzenia własne - Brak
Dziękuję.
#59 30-08-2013 o 19h41
Śliczna ^^ Wreszcie ban się zakończył, a ChicaDe chyba usuniemy, bo siostra mówi, że i tak nie będzie korzystać :C A tym czasem kolejne zamówienie.
Tym razem chodzi o coś innego C:
Chcę, byś zrobiła mi tło na stronę z fb
Mogłabyś?
Formularz dodam jak się zgodzisz
Nie odpisuję na PW?
T U M N I E Z N A J D Z I E S Z
#60 30-08-2013 o 22h04
Nie masz napisane, że zamknięte więc się nie waż czepiać zamówienia ! >.<
Formularz:
1. Wielkość sygnaturki: 500x150.
2. Obrazek: Zdam się na Ciebie.
3. Animacja: Tak.
4. Napis główny: Poczucie samotności
5. Napis poboczny: już nie pamiętam od kiedy w moim życiu gości..
6. Życzenia własne, uwag: Brak.
Pozdrawiam i z góra dzia :*
Ostatnio zmieniony przez MaAniaaa8 (30-08-2013 o 22h05)
#61 31-08-2013 o 11h01
Paululusia napisał
Śliczna ^^ Wreszcie ban się zakończył, a ChicaDe chyba usuniemy, bo siostra mówi, że i tak nie będzie korzystać :C A tym czasem kolejne zamówienie.
Tym razem chodzi o coś innego C:
Chcę, byś zrobiła mi tło na stronę z fb
Mogłabyś?
Formularz dodam jak się zgodzisz
Pewno, nie ma problemu. Tylko to dokładniej opisz jak dasz radę I tym razem daruję sobie podpis ^^ Btw, już jesteś w kolejce, żeby nie było.
#62 31-08-2013 o 12h03
Fajnie ci wyszła maja sygnatura,ale jakoś czuję że nie pasuje do mojego Avatara...Zbyt..em.."mroczna" XD a mam zbyt wielki sentyment do obrazka na awatarze żeby go zmieniać...Jednak bardzo dziękuję
#63 01-09-2013 o 16h37
Praca dla Dream
Praca dla MaAniii8
A tu jest link do szablonu na moim blogu, którego tło podałam wcześniej
http://www.minatoxkushina-naruto.blogspot.com/
Uwaga! Od tej pory nie robię animacji. Albo inaczej. Jeśli chcesz zamówić animację, dokładnie opisz jak ona ma wyglądać. Kilka przykładów już podałam, więc nie powinno być z tym wielkiego problemu. Jeśli uznam, że nie mogę zrobić danego gif'a, to po prostu zrobię zwykłą sygnaturkę.
Ostatnio zmieniony przez Madelleinee (01-09-2013 o 16h38)
#64 02-09-2013 o 11h02
Jaaa, poproszę jedną !!
Format - 500x150
Z tym jednorożcem, co go mam na avku na jakimś czarnym, smutnym tle, np. groby, kości, kruki.
Napis - Żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć
Pyk ! Czarny ekran xd
A UMIERAMY JAKBYŚMY NIGDY NIE ŻYLI
Dziękuje !
EDIT : PS. Jakbyś umiała, to przerób minę jednorożca na smutną i żeby mrugał oczkami i płakał.
Ostatnio zmieniony przez MrLajla (02-09-2013 o 11h04)
#65 02-09-2013 o 11h47
MrLajla napisał
Jaaa, poproszę jedną !!
Format - 500x150
Z tym jednorożcem, co go mam na avku na jakimś czarnym, smutnym tle, np. groby, kości, kruki.
Napis - Żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć
Pyk ! Czarny ekran xd
A UMIERAMY JAKBYŚMY NIGDY NIE ŻYLI
Dziękuje !
EDIT : PS. Jakbyś umiała, to przerób minę jednorożca na smutną i żeby mrugał oczkami i płakał.
Co to mrugania jednorożca... minę bym mogłą przerobić, ale mój tablet ostatnio nie współpracuje ze mną, przez co nie wiem, czy mi się to uda. Reszta podobnie, spróbuję, ale niczego nie obiecuję
Możesz mi podesłać większy obrazek tego jednorożca?
#66 02-09-2013 o 14h36
Oj, niee. Większego nie mam, a nie pamiętam skąd ściągnęłam.
#67 02-09-2013 o 15h57
Madelleinee napisał
Praca dla Dream
http://i44.tinypic.com/29l1w76.png
Praca dla MaAniii8
http://img838.imageshack.us/img838/7006/7vp.gif
A tu jest link do szablonu na moim blogu, którego tło podałam wcześniej
http://www.minatoxkushina-naruto.blogspot.com/
Uwaga! Od tej pory nie robię animacji. Albo inaczej. Jeśli chcesz zamówić animację, dokładnie opisz jak ona ma wyglądać. Kilka przykładów już podałam, więc nie powinno być z tym wielkiego problemu. Jeśli uznam, że nie mogę zrobić danego gif'a, to po prostu zrobię zwykłą sygnaturkę.
Ładna, ładna. ^^ Tylko nie wiem czemu nie chce mi się odtworzyć >.< Dopiero jak zapisałam i odtworzyłam na kompie to mi zadziałało =.=
Alee.... nie ma tak dobrze !
Formularz:
1. Wielkość sygnaturki: 500x150
2. Obrazek: Zdaję się na Ciebie, dobrze by było gdyby był z Black Rock Shooter, ale jeśli będzie Ci pasować jakiś inny to się nie będę gniewać (chyba ;>)
3. Animacja: Nie, bo nie wiem jaką -.-
4. Napis główny: Gdzieś tam jest ktoś,
5. Napis poboczny: kto przejmie ten ból za Ciebie.
6. Życzenia własne, uwagi: brak.
Z góry dzia ;3
Ostatnio zmieniony przez MaAniaaa8 (02-09-2013 o 15h58)
#68 03-09-2013 o 12h39
Kiedy będę mogła odebrać swoją sygnaturkę ? Nie chcę Cię pośpieszać, ale nie mogę się doczekać, żeby ją zobaczyć !
#69 03-09-2013 o 22h23
Bardzo ładne sygnaturki Widzę że sygnaturka za sygnaturką skill się poprawia
#70 04-09-2013 o 18h21
Softy napisał
Bardzo ładne sygnaturki Widzę że sygnaturka za sygnaturką skill się poprawia
A dziękuję, dziękuję. Pracuję nad tym
MrLajla napisał
Kiedy będę mogła odebrać swoją sygnaturkę ? Nie chcę Cię pośpieszać, ale nie mogę się doczekać, żeby ją zobaczyć !
Wybacz, że to się przedłuża. Trochę nie mam czasu chwilowo na robienie sygnaturek i nawet zastanawiam się nad zamknięciem warsztatu, bo po prostu boję się, że zaniedbam za bardzo ten dział Prace powinnam zrobić w sobotę, tudzież w niedzielę.
#71 07-09-2013 o 15h36
MrLajla napisał
Wybacz, że to się przedłuża. Trochę nie mam czasu chwilowo na robienie sygnaturek i nawet zastanawiam się nad zamknięciem warsztatu, bo po prostu boję się, że zaniedbam za bardzo ten dział Prace powinnam zrobić w sobotę, tudzież w niedzielę.
Ja cię rozumiem, ostatnio ja tak nie mam czasu że już się bałam że miss mi zachoruje :c A tym czasem wyjaśnię, że to tło ma być ze zwierzętami w klatkach, a jakimś schronisku czy coś. Bo to strona schroniska Proszę tylko żeby przeważał tam zielony kolor.
Powodzenia z robieniem zamówień
Nie odpisuję na PW?
T U M N I E Z N A J D Z I E S Z
#72 08-09-2013 o 15h28
Przepraszam, że tak późno T^T Ale w każdym razie dziękuję. Pierwszy tydzień, a ja go tak czy siak zawaliłam. Pierwszy dzień - spóźnienie, drugi dzień - brak pracy domowej. Ja się załamię T^T
#73 20-10-2013 o 12h06
Trochę się tu porobiło, pomieszało i ostatecznie znalazłam tylko jedno pełne zamówienie, które mogę zrobić. Przepraszam, że to tyle trwało, rok szkolny był dla mnie lekkim szokiem najwyraźniej. Bardzo przepraszam jeszcze raz!
Tutaj jest zamówiona sygnaturka dla MaAniii:
Tutaj jest zaś moja grafika stworzona dla bloga: hipnotyzerka.blogspot.com, na którym można zobaczyć pełny szablon : )
Tutaj zaś jest jeszcze jeden blog, dla którego stworzyłam oprawę graficzną:
http://douka-konna-boku-to-zutto.blogspot.com/
Ostatnio również zrobiłam amv. A dokładnie dwa. Dwa do jednego projektu xD Znaczy, po prostu mam dwie wersje tego samego filmu.
Tu jest starsza (i gorsza) wersja:
A tu jest nowsza i trochę lepsza wersja:
Planuję zrobić jeszcze trzecią, w której postaram się wyrzucić wszystkie błędy i zmienić jeszcze parę scen : )
#74 20-10-2013 o 12h22
Madelleinee napisał
Trochę się tu porobiło, pomieszało i ostatecznie znalazłam tylko jedno pełne zamówienie, które mogę zrobić. Przepraszam, że to tyle trwało, rok szkolny był dla mnie lekkim szokiem najwyraźniej. Bardzo przepraszam jeszcze raz!
Tutaj jest zamówiona sygnaturka dla MaAniii:
http://i40.tinypic.com/24b2bmf.png
Dziękuje, ze w końcu postanowiłaś zrobić sygnaturkę.
#75 20-10-2013 o 12h53
Formularz:
1. Wielkość sygnaturki: standardową
2. Obrazek:pierwszy //photo.missfashion.pl/pl/1/12/gd/9076.jpg
drugi http://images.alphacoders.com/149/149463.jpg
Trzeci http://images4.fanpop.com/image/photos/24100000/Sunako-Kirishiki-shiki-24189342-516-290.jpg
3. Animacja: Tak. Chcę aby było to zwykłe przejście z obrazka do obrazka, może jakieś ściemnianie
4. Napis główny: Śmierć dla nikogo nie jest okropna. Stary czy młody, dobry czy zły, dla każdego jest taka sama.
5. Napis poboczny:poproszę ten napis na drugim obrazku : Śmierć jest bezstronna. Nie ma szczególnie okropnej śmierci. To dlatego śmierć jest taka przerażająca.
a ten na trzecim Twoje zwyczaje, twój wiek, twoja osobowość, twój majątek, twój wygląd... W obliczu śmierci, wszystko to nie ma znaczenia. Śmierć jest okropna, ponieważ niszczy to wszystko.
6. Życzenia własne, uwagi: Poproszę o animację z tymi trzema obrazkami.
Z góry dziękuję bo wiem że będzie śliczna :**
Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (20-10-2013 o 12h53)
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~