WYNIKI XXI ALTERNATYWNYCH WYBORÓW MISS FASHION
pt. Zawody
"Podium wręcz wspaniałe, bo każda z tych stylizacji zdobyła moje serce od samego początku!" Nelumi
Serdeczne gratulacje dla
1 miejsce:vixa
Średnia: 10!
Co do stylizacji Vixy chyba nikt nie jest zdziwiony tym miejscem, podbiła serce każdego (co widać również po jednogłośnej opinii wszystkich jurorek) i jest chyba jedyną osobą od samego początku Alternatywnych Wyborów, która uzyskała pełną 10 od wszystkich oceniających za co należą się kolejne gratulacje <3 Strażak był idealny pod każdym względem, sam pomysł i wykonanie- śliczne. Nelumi
2 miejsce: Jessica23
Średnia: 9,93
W stylizacji Jessici23 najbardziej spodobał mi się fakt, że pokazała damską część w tym zawodzie. Dodatkowo oryginalność również dużo u mnie dała, bo bardzo liczyłam na czyjekolwiek wykonanie tego zawodu Stylizacja jest równie śliczna jak wcześniej wykonany przez nią Latarnik, którego podziwiałam dłuższy czas. Nelumi
3 miejsce: ScarletWitch
Średnia: 9,67
ScarletWitch zdecydowanie zaskoczyła oryginalnością zawodu. Całkowicie zamaskowana i w czerni wygląda jak prawdziwy antyterrorysta. Gratulacje <3 Nelumi
Na szczególne wyróżnienie zasłużyły:
Roxy
Roxy przypadła mi do gustu dodając do swojej stylizacji istotny element, który ją dopełniał- konia. Pojawiło się w tym temacie kilka weterynarzy, ale opiekun do koni był "szczęśliwym trafem" co widać po wyróżnieniu. Gdy byłam mała, sama widziałam siebie w stajni jako takowego opiekuna <3 Nelumi
Kirixa
Kirixa zaś pokazała tzw "drugą stronę medalu". Zawód całkowicie różniący się od innych, aczkolwiek tak jak to określiła "Żadna praca nie hańbi". To co strój odzwierciedlał wyszło bardzo dokładnie i żaden element nie jest tutaj bez celu. Gratuluję :> Nelumi
Gratulujemy i zapraszamy do dalszej zabawy!
rkwcz / Aiamate / Aria
Ogromne dzięki dla Aiamate za zastępstwo rkwcz.
Serdeczne podziękowania dla nelumi pomoc w roli jurorki gościnnej w tym temacie!
Dziękujemy pięknie!
*********************************************************************************************
Kolejne wybory czas zacząć!
Okres względnego pokoju międzynarodowego między pierwszą a drugą wojną światową-
czas trudny ale też niezwykle ważny (wręcz przełomowy) dla Świata.
Oddaj w swojej stylizacji klimat tego okresu.
Może zainspirują Cię zdarzenia polityczne?
Może uwielbiasz książki lub filmy z tego okresu (po raz pierwszy wprowadzono dźwięk i kolor!)
albo też zachwycasz się modą tamtych lat?
Już dawno nie uruchamiałyśmy naszego wehikułu czasu więc... RUSZAMY!
Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy!
Zgłoszenia przyjmujemy do Wtorku (29 kwietnia), godz. 10:00.
Wyniki pojawią się jak najszybciej. Bądźcie kreatywni!
Jury będzie wyłaniać zwyciężczynie, zgodnie z podanymi kryteriami:
zgodność z tematem (1/10)
kreatywność (1/10)
ogólne wrażenie (1/10)
dopasowanie makijażu i włosów (1/10)
dodatki (1/10)
średnia, która będzie oceną główną.
Nagrody sponsorują: rkwcz i Aiamate
Wyłonimy w ten sposób trzyoosobowe podium oraz w przypadku szczególnych stylizacji, wyróżnienie. Podium otrzyma od nas trofeum oraz dyplom. Dodatkowo pierwsze miejsce zostanie gościnnym jurorem w kolejnej kategorii! Wyróżnienia otrzymają dyplomy. Można zgłaszać się do każdego tematu, ale tylko raz na temat. Zgłoszenia składamy w postaci wklejenia zdjęcia z miss w odpowiednim stroju. Można dodać krótką historię postaci, jeśli taką wymyślimy, a może ona ułatwić odbiór stylizacji.
Powodzenia i miłej zabawy!
Ostatnio zmieniony przez Aiamate (23-04-2014 o 10h34)