szkoda, że edycja dotyczy tylko kilku miss..no ale trudno;) oczywiście oddałam głosy, bardzo ciekawy i fajnie opracowany pomysł
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 66
szkoda, że edycja dotyczy tylko kilku miss..no ale trudno;) oczywiście oddałam głosy, bardzo ciekawy i fajnie opracowany pomysł
Nie wiem no, dla mnie strój kąpielowy to strój kąpielowy, a nie bielizna, ale to tylko jeden głos. ^^
rkwcz - nie, nie będzie, dawaj te swoje malutkie cudeńka! <3
zgadzam się z Nivatą, dla mnie kategoria strój kąpielowy oznacza strój kąpielowy, w którym da się pływać... no ale o gustach się nie dyskutuje;)
Hymm można było by tu podyskutować co do tych stroi kąpielowych - jak się ogląda te miss świata to mają różne dodatki na sobie ... takie jak kolczyki, wisiorki, szpilki a czasem i kapelusze, albo chusty na biodrach ... Inaczej by to było trochę nudno ...
PS Hymm .. ja na inne miss mogę głosować co nie?
Dziewczyny, ani ja, ani żadna z innych uczestniczek, nie dostałyśmy żadnej uwagi ze strony organizatorek co do bielizny, w takim razie więc trochę luzu w spoglądaniu na tę kwestię się przyda
Popieram pytanie Scarlet - czy my również możemy głosować?
Nie rozumiem, o co ta dyskusja. Jeśli uważacie, że jakiś kostium ma wady czy coś, po prostu odejmijcie mu punkty My tak robiłyśmy, zamiast pisać na forum, co jest według nas nie tak ze strojem, odejmowałyśmy punkty w danej kategorii. Na tym polega ocenianie, nie?
Co do kwestii głosowania uczestniczek: pozwólcie, że skonsultujemy to we trzy, ok? Nie jestem pewna, a nie chcę się za nas wszystkie wypowiadać.
Ostatnio zmieniony przez Aria (20-11-2013 o 16h39)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
No dokładnie, zgadzam się z Arią. Ja po prostu dopytywałam o tę kwestię Rkwcz, bo spodziewałam się w finale pareo. Strój to strój, a że potraktowany burleskowo czy szykownie? Scarlet moim zdaniem ma rację, misski na konkursach ubierają naprawdę dużo różnych dodatków. Po prostu oceńcie według własnego gustu Ja się chciałam tylko dobrze bawić, bo naprawdę mam ostatnio mało czasu na MF!
Okay, dzięki Aria, będziemy czekać na odpowiedź
Wystarczy tylko wysłać nam 3zdjęcia miss na wiadomośc prywatną lub mojego maila(######poczta.onet.pl), pewnie spytasz o jakie stylizacje chodzi?
- Stylizacja dowolna
- Stylizacja wieczorowa
- Stylizacja w kostiumie kąpielowym
W wiadomości o konkursie którą otrzymały wszystkie finalistki były podane stylizacje. Każda z uczestniczek wykonała je tak jak uważała i przy tym pozostańmy
Niestety, ustaliłam z dziewczynami, ze finalistki nie mogą głosować. Tak będzie sprawiedliwiej.
przepraszam, nie chciałam nikogo urazić..to prawda, każdy ma swój gust..tak czy siak stylizacje finalistek są bardzo ciekawe a niektóre wprost cudne! jeszcze raz przepraszam, jeśli kogoś uraziłam swoją opinią, nie było to zamierzone..
Niektóre stylizacje super Mam swoje 2 faworytki, głosy już oddałam. Szkoda tylko, że takie zamknięte te wybory, mam nadzieję, że w następnych będą mogły wziąć udział już wszystkie zainteresowane osoby.
Jessico, spokojnie, następne edycje znowu będą dla wszystkich! Te wybory są wyjątkowe, "jubileuszowe".
Pamiętajcie, że czekamy na wasze głosy! To głównie one zadecydują o wygranej jednej z finalistek!
rkwcz napisał
Pamiętajcie, że czekamy na wasze głosy! To głównie one zadecydują o wygranej jednej z finalistek!
Monika79 napisał
rkwcz napisał
A jak zagłosować?
Cohelia napisał
Jessico, spokojnie, następne edycje znowu będą dla wszystkich! Te wybory są wyjątkowe, "jubileuszowe".
Czegoś nie rozumiem, gdy już będą wyniki to już koniec? Żadnych konkursów już nie będzie? :<
Będą kolejne konkursy,więc się nie martw.
A kiedy będą wyniki, kiedy kiedy?
TERMIN DO ODDAWANIA GŁOSÓW TO 4GRUDZIEŃ GODZINA 10:00
Wyniki pojawią się jak najszybciej.
Tak się zastanawiam ile osób do tej pory oddało głosy.... Z chęcią sama bym zagłosowała... no ale nie mogę. Czy możliwy jest przeciek ile osób do tej pory zagłosowało?
A wiadomo kiedy będą wyniki?
Link do zewnętrznego obrazka
Panie i panowie, mam ogromną przyjemność ogłosić zwyciężczynie
Specjalnego Jubileuszowego wydania Alternatywnych Wyborów MissFashion!!.
Jest to dla Nas ważny moment, dlatego chciałabym z tego miejsca podziękować za Wasze zaangażowanie (momentami bardzo temperamentne) ponieważ to właśnie WY sprawiacie, że AW żyją, inspirują i dostarczają wielu pozytywnych wrażeń.
Niech następna dekada owocuje w jeszcze wspanialsze kreacje i dobrą zabawę!
A teraz to na co pewnie wszyscy czekali...
(jednakże proszę o wyrozumiałość- musiałam zadbać o graficzną oprawę wyników na czas "nieonliności" rkwcz (prawdziwe życie czasem na w nosie wirtualne zobowiązania) więc przepraszam osoby, które rozczaruje minimalizm * )
OTO NAJLEPSZE Z NAJLEPSZYCH:
Miejsce I
ScarletWitch wygrała z ilością 109 punktów
Miejsce II
Lillien wygrała z ilością 96 punktów
Miejsce III
Kaiken wygrała z ilością 76punktów
Serdecznie gratulujemy!!
Zwyciężczynie wyłoniłyśmy na podstawie głosów przesłanych przez 16 użytkowniczek.
W sygnaturkach znajdują się Miss w stylizacji, które została najwyżej oceniona
A nowy temat podam po ustaleniach z jurorkami (spokojnie, prawdopodobnie jutro), proszę więc o cierpliwość
Pozdrawiamy serdecznie,
Aria, rkwcz, Aiamate
* Kiedy koleżanka-jurorka-graficzna wróci do internetowych odmętów, na pewno zedytuje sygnaturki i całokształt postu na taki bardziej kobiecy, z pompą i w ogóle fajerwerki, szampany i płatki róż.
Obecnie jest to dzieło mojego chłopaka-grafika, którego wzięłam z zaskoczenia (miał 15 minut na przeróbkę- nie chciałam abyście czekali w nieskończoność)- prawda, że widać w tym męską rękę?
Gratulacje dla wygranej trójki
Męska ręka i minimalizm mi się podobają, pogratuluj chłopakowi bo dał radę śpiewająco Zwłaszcza pod taką presją ;]
MOJE GRATULACJE DZIEWCZYNY! <3
Scarlet i Lil były moimi absolutnymi faworytkami i widzieć je na podium mnie szalenie cieszy. Tak jak Kaiken! Wszystkie trzy miały piękne, ciekawe stylizacje i zasługiwały na wyróżnienie. Wyniki mnie naprawdę bardzo cieszą i świetnie jest widzieć osoby z tak dobrym wyczuciem stylu na podium. Jeszcze raz gratulacje i pławcie się w świetle sławy jak najdłużej, bo należy się Wam