Witam w moim jakże zacnym (lub nie) wątku. Rysuje od... od kiedy pamiętam (podobno moje pierwsze słowa brzmiały : ołówek i gumka .__.) Najlepiej wychodzą mi zwierzęta, tak więc je najczęściej rys
uje. Używam różnych metod jeśli chodzi o moje ''dzieła'' to znaczy : farby, ołówek, kredki, pisaki, wydzieranki, skatpety... wróć, co było to ostatnie ? Eeee... nie ważne. Jestem też dość sprawna manualnie co znaczy że uwielbiam szyć, kleić, składać i td. Nie będę się wam teraz rozpisywać o tym, jak rysuje i użalać się, ze rysuje brzydko bo to bez sensu. Wiem że dobrze mi to wychodzi i jeśli ktoś ma do mnie problem (lub do moich rysunków) to niech spada mówiąc delikatnie. Jestem gadułą więc mogłabym tak nawijać i nawijać bez przerwy a tego byście nie chcieli bo i tak nieźle się rozgadałam. No to dobra, , dalej już nie nawijam tylko pokazuje moje prace:
Ten jest z wczoraj:
Link do zewnętrznego obrazka
Wykonanie:
-ołowek
-flamastry
Pomysł mój, oryginalny (przynajmniej tak sądzę). Uwielbiam ten
rysunek. Mam go na tapecie fona i mogę się w niego wgapiać godzinami :3
A ten zrobiłam
dwa dni temu:
Wykonanie:
-ołówek
Pomysł nie mój. Widziałam podobny obrazek w internecie i
"Trochę" go przerobiłam.
Te są bardzi stare:
Taki tam boszczy konik :3
I ptaszek ♡
Wykonanie:
- marker
-trochę ołówka
Pomysł mój, ale c trudnego w wymyśleniu zwierzątka ? No nic, według mnie tutaj wykonanie jest warte uwagi. Po pierwsze, rysunek wykonałam na kalce technicznej, ponieważ przez nia marker nie przebije, po drugie ołówkiem odrysowałam zwierzę i wykropkowałam je wspomnianym markerem.
To na razie tyle, ponieważ nie wiem jak zareagujecie na moje "dzieła".
Chętnie przyjmę wszystkie uwagi dotyczące każdego, chociażby najmniejszego szczegółu aby móc go naprawić i nauczyć się czegoś nowego. Oczywiście nie poradzę też pochlebstwem :} Dobranoc i te pierdoły... ye.... życzę miłego dnia ;*
Inni nie mogą przeżywać wszystkiego za nas. Sami musimy popełnić wszystkie błędy i przeżyć nasze życie samemu...