2/10 bardzo mi się nie podoba. Jedyne w niej fajnego to ............................nos XD
Link do zewnętrznego obrazka
Jessica Jung?
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~
2/10 bardzo mi się nie podoba. Jedyne w niej fajnego to ............................nos XD
Jessica Jung?
Jest ładna. Ładne oczy, nos, usta, włosy. Ale taka troszkę zwyczajna. 8/10
Asami Abe?
Ma takie oczy hipnitajzing 10/10
Sunny?
Kocham ją. Te oczy i ta fryzurka. 10/10
Amy Adams?
Jest ładna. 9/10
Jenifer Lopez?
Jennifer? Kocham. Nadal jest śliczna. Jej oczy są cudowne. 10/10
Olivia Lufkin?
Jak widzę ma specyficzną urodę, jest bardzo ładna 10/10
Nicki Minaj
Nie cierpię. Cała sztuczna. 1/10
Ai Maeda?
Piękna piękna . 10/10
Królowa Elżbieta ?
Oceniając ją teraz - 2/10 Oceniając ją wcześniej 8/10
Catherine Zeta Jones
Ładna ale ma bardzo małe oczy co jak dla mnie u niej jest wadą 8/10
Katty Perry?
uwielbiam Katty. Dla mnie jest kobietą idealną ^^ Niczego jej nie brakuje 10/10
Lana del Rey?
Ładna bo ładna jej oczy są boskie 10/10
Joanna Krupa
5/10, niby brzydka nie jest, ale powalać też nie powala.
Cassadee Pope?
9,5/10 uwielbiam Dżoanne ^^ śliczna buzia...Tylko cały czas się zastanawiam wy jest cała prawdziwa ^^
Irina Shayk?
Ma strasznie napompowane usta i policzki dziwnie się układają przy uśmiechu, zdjęcia bez photoshopa są w zasadzie przeciętne, ale nie należy do brzydkich kobiet. 7/10
To ja przedstawię mój absolutny ideał piękna- twarz niebanalna, nietypowa, do tego sylwetka normalna a nie przechudzona i co najważniejsze- najpiękniejsze ma zdjęcia z koncertów, a nie te studyjne, przemielone przez photoshopa za pomocą armii grafików komputerowych.
Sharon den Adel
A tu coś z rysami twarzy, uładnione:
Rwałabym, pomimo bycia hetero. Dla niej mogłabym przejść na życie homoseksualistki
Ostatnio zmieniony przez Rosette (24-08-2013 o 16h54)
Na pierwszym zdjęciu jeszcze mi się podobała, ale to ostatnie mnie nie powaliło, nie wiem, może to przez makijaż, fryzurę, musiałambym ją więcej zobaczyć. A tak 5/10
Rani Mukherjee
Dla mnie jedna z najpiękniejszych kobiet Indii i w ogóle świata uwielbiam jej oczy
Ostatnio zmieniony przez Preeti (24-08-2013 o 17h28)
Hah, zaś mi się wcale nie podoba- ma ciężkie powieki, szerokie czoło i ogólnie okrągłą buzię, a uśmiecha się tak przymuszenie, jakby się bała, że szerszy uśmiech popsuje gładką twarz. Zdjęcie bez shopa jest bardzo zwyczajne. Dobrze, że sylwetkę ma normalną: 5/10
Randomowy pick: Tarja Turunen, wokalistka Nighwish'a. Już mi się tak nie podoba jak Sharon, ma zbyt drapieżne rysy twarzy jak dla mnie, i za wysokie czoło.
Ostatnio zmieniony przez Rosette (24-08-2013 o 17h40)
Ma fajne rysy twarzy, ładne oczy, ale powinna mieć grzywkę bo jej czoło przykuwa za bardzo moją uwagę 6/10
Reese Witherspoon
Człowiek trójkątna twarz! Jej broda układa się w idealny kształt owej figury, wygląda śmiesznie przez to Haha, nie umiem na nią patrzeć inaczej, ta broda mnie hipnotyzuje xD Ale ma śliczne oczki, cudne błękitne tęczówki, wzięłabym dla siebie ten kolor. 6.5/10
To pojadę do końca po znanym goth metalu i oto Amy Lee, wokalistka Evanescence. Okrągła buźka i lekko opadające zewnętrze kąciki oczu, skutecznie maskowane dobrze dobranym makijażem ^^
Omg, Amy Lee ubóstwiam, w ogóle kocham zespół Evanescence a sama wokalistka zawsze uraczała mnie swoim wyglądem oczy *.* 10/10 (teraz ja jestem nieobiektywna )
Celine Dion
Jak na swój wiek dobrze się trzyma. Nawet wyjątkowo naturalnie. 9/10
Anastasiya Shpagina?
Niektórzy nie lubią takich laleczek ale jak dla mnie jest piękna. Jednak zbyt chuda. 9/10
Whitney Houston?
Piękna kobieta, niestety przypomina mi pewną wredną dziewczynę z podstawówki (karnacja, oczy...na innych fotkach aż tak podobna do niej się nie wydaje). No ale 8,5/10
Magda Roman
4/10. nie podoba mi się.Jej nogi mnie przerażają xD plus za włosy , ale uroda przeciętna...
Cheryl Cole?