Strasznie mi do ciebie pasuje Izabela. Nie wiem. Trochę wpłyną na to twój awatar.
Zostaw świat, który znasz za sobą i idź ze mną w nieznane....
Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 25
Strasznie mi do ciebie pasuje Izabela. Nie wiem. Trochę wpłyną na to twój awatar.
Angelika. Bo "Angel" ;D
Ariel Bo twoja miss jest syreną ( co z tego, źe nie rudą xD )
Nie wiem czemu, ale pasuje mi do Ciebie Kamila
Mi pasuje do ciebie Angela
Mirabelka - ze względu na twarzyczkę Miss xD
Alicja, tak mi się skojarzylo przez wzgląd na powage stylizacji
Myślę , że Barbara . Wciąż mi to imię przychodzi na myśl i nie wiem czemu
Po twoim nicku pewnie Klaudia, ale do twojej stylizacji zupełnie nie pasuje. Pomyślałam o jakiejś Minerwie lub czymś takim.(Chyba przez Fairy Tail i Minerwę tam występującą :3)
Stanowczo Klara.. I patrząc na nick i na stylizację
Ewa. Pasuje mi do nicka i Awka.
Nadia, Natalia. Coś na N przez nick.
Józefina xD Takie burżuazyjne, pasuje do stylizacji i jakoś też pasuje do tego kota xD
Esmeralda - takie z polotem i wyrafinowane ;p
Joanna, bo twoja miss skojarzyła mi się z Joanną D'arc
Maria. Awek mi się kojarzy
Alice, bo twoja misska jest mroczna i avek też mroczny i Alice też taka mroczna xD
Charlotte tak niewinnie mi się skojarzyłaś. Uwielbiam rude włosy i kiedyś czytałam o takiej jednej rudej co to się Charlotte nazywała. Nawet ubierała się podobnie.
Luizjana - tak mi się jakoś skojarzyło ze stanem w USA uważam, że takie imię pasowało by Twojej Miss. Ma śliczną buzię.
Kasandra - chyba przez styl
Angelika.To przez włosy.Gdy je zobaczyłam od razu mi się skojarzyły z tym imieniem.
Melania. W filmie niedawno taka jedna była i jakoś mi się z nią skojarzyło coś
Ilia - lekkie, z wydźwięku magiczne imię Tak kojarzy mi się twarzyczka Twojej Miss. Urocza wróżka, która ze wszystkim sobie poradzi i to z uśmiechem na twarzy.
Dzięki
Ksena - chyba nie trzeba uzasadniać --> "Ksena wojownicza księżniczka" film
Pasuje do Ciebie imię Miranda, gdyż kojarzy mi się ono z takimi wielkimi i dumnymi paniami, a twoja miss trochę na taka wygląda.