a ja takie leginsy galaxy mam tylko szare
hm
a ja takie leginsy galaxy mam tylko szare
A co teraz według was modnego?
jakie wzory, motywy, kolory, kroje ?
Hej. Wiecie w jakich sklepach można dorwać spodnie z wysokim stanem? Wiem, że często pojawiają się tego typu spodnie w H&M, ale odrzuca mnie jakość materiału, który szybko się rozciąga, kulkuje itp
Ja podążam za modą, bardzo to lubię
W mojej szkole dużo osób ubiera się na czasie
Chciałam być oryginalna i stworzyłam swój własny styl
Lubię:
Spódniczki, glany <3 , skórę- czarną, kwiatowe wzory, koronki...
Ostatnio zmieniony przez karolcia67 (22-07-2014 o 11h34)
Peppers napisał
A co teraz według was modnego?
jakie wzory, motywy, kolory, kroje ?
Pela napisał
Hej. Wiecie w jakich sklepach można dorwać spodnie z wysokim stanem? Wiem, że często pojawiają się tego typu spodnie w H&M, ale odrzuca mnie jakość materiału, który szybko się rozciąga, kulkuje itp
Wracają bluzki przed pępek i do tego spódniczka. Mi się szczególnie to nie podoba. Na lato wole raczej etniczny styl .
Podoba mi się styl etno ale nie zbyt dobrze się czuję w takich wzorach
na karnawale u mnie w szkole było tyle dziewczyn przebranych za czarownice że byłistny balczarownic...
jeśli kogoś urażę to bardzo przepraszam. ja nie cierpię takiego stylu typu bluzka za pępek i leginsy przez które widać bieliznę. w mojej klasie jest tylko kilka dziewczyn które mają odpowiedni ubiór. ja już się ubiera te leginsy to przynajmniej dobierajcie do nich jakieś tuniki! a jak te krótkie bluzki to ubierajcie dżinsy. a jeśli chodzi o styl to ja wolę swój własny styl bo jak się ubierasz według nowego trendy to cała szkoła tak się ubiera a ja tak nie lubię XD
Modne są teraz oficerki i parki z tego co wiem. :3
Dla mnie kolor miętowy jest zawsze w modzie co do makijarzu
Buty- Cripersy choć ich nienawidzę
Spódnice- mini
Sukienki-Mini
Spodnie-legginsy.
A ja zauważyłam, chociaż nie wiem czy dobrze, że modne stały się śliczne letnie kombinezony a także spodnie w kwiatki <3 Co do kolorów, to nadchodzi lato, a wraz z nim cała paleta pasteli ^^
Ostatnio zmieniony przez animalsik4 (13-06-2015 o 17h03)
Byakyath napisał
Ugh. Galaxy... Chyba najpaskudniejszy wzór legginsów, o jakim świat słyszał...
Koffam super stary ale niestety mam całe białe, a nie z czrnymi paskami Wogóle to nigdy nie mam tego co chce. Chciałam mieć neonowe baleriny to dostałam neonove converse To takie nie fer a jeszcze połowa tych rzeczy co noszą te wymalowane lalunie jest taka droga, że mózg pęka. Mam tego dość są gupie mega gupie. Mam własny styl i sie tego trzymam ale nie mam tego co chce
Ja uwazam ze teraz modne są kolory pastelowe takie delikatne, ale także granat ☺ moja opinia
W zimie tego roku oraz na początku następnego modna będzie kratka, a jednym z najmodniejszych kolorów będzie pudrowy róż.
U mnie w szkole (i poza nią) jest wieeelki szał na Superstary...
To wszystko, co zauważyłam.
Ostatnio w modzie są pompony. Ja oczywiście je dość lubię (mam z nimi buty).
Twierdzę, że w modzie powinny być teraz tradycyjne stroje ludowe. Czemu? Są super ! ♥
Fajnie by było spotkać na ulicy osobę w koralach, czy jakiś butach. Zawsze kochałam kaszubskie wzory
Podobno najmodniejszym kolorem tego roku są wszelkie odmiany zieleni, w szczególności te żywe. Mi najbardziej podobają się odmiany niebieskawe, turkusowe.
A fakt, że jednym z najmodniejszych kolorów jest mój ukochany pudrowy róż, sprawia, że czuję się jak w siódmym niebie •w•
A co sądzicie o kolorowych glanach? Ja osobiście ubóstwiam te klasyczne, czarne.
Link do zewnętrznego obrazka
Nie suknia czyni człowieka - rzekł, przeciągając się z lubością - lecz ludzka godność. Ale tylko człowiek dobrze ubrany czuje się prawdziwie godny.
Andrzej Sapkowski – Narrenturm
9/10
Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich.
Andrzej Sapkowski – Krew elfów
Długie swetry. Na czasie. Rewelacyjna stylizacja nie tylko do spodni ale również do spódnic i sukienek.