Nivata świetnie stworzyłaś tą postać jest taka sama jak na referencjach... Za avatarem nie przepadam, ale widziałam z 3 odcinki ... Tylko jak byś miała tą białą cerę to by było genialnie ... Ale wciąż jest xD
PS Jak ty zrobiłaś, że masz białą twarz a jesteś mulatką O_o
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 19 20 21 22 23 ... 71
#501 02-10-2013 o 14h53
#502 02-10-2013 o 14h56
Magia tapety. XD To jest "róż do policzków" w kolorze 186. Czyli cała twarz miss jest wybielona jak u gejszy, ale niestety brzydko ścina się na czole. D: Na szczęście tutaj kapelusz zasłonił ten defekt.
.
Dziękuję pięknie! <3
Ostatnio zmieniony przez nivata (02-10-2013 o 14h56)
#503 02-10-2013 o 19h36
Dzięki za podpowiedź - przyda się ^^
A ja ostatnio obejrzałam 4 raz z kolei Iron Mana 3 xD I to zainspirowało mnie do stworzenia mojej kochanej Pepper .. Jak ja ją kocham, jeszcze w tej ostrej wersji, gdy Tonemu opada szczęka do samej ziemi xD
A tu Jean Grey jako Phoenix - Jednak u Niny nie ma wszystkiego, a na pewno nie pończoch i rękawiczek w złotym kolorze, czy tam nawet żółtym.
#504 02-10-2013 o 20h07
Ooo! Feniks do rozpoznania od razu, nawet bez żółtych elementów! Ruda grzywa i ten kostium świetne.
#505 02-10-2013 o 21h42
Nivata przepiękna Malowana Pani, idealna! Nawet ciemna skóra nie przeszkadza, bo to uwydatnia makijaż twarzy. Jean w wersji Feniks też świetna.
#506 04-10-2013 o 16h43
Po przejrzeniu wszystkich stron tego wątku doszłam do wniosku, że jeszcze nikt ni "zrobił" Assassinki, więc chciałabym przedstawić swoje pierwsze, cosplayowe dzieło. Uważam, że nie jest źle, ale będę wdzięczna za ewentualne porady odnośnie gadżetów, które mogłabym dorzucić lub wymienić. Do tego nie mogę się zdecydować, która wersja najlepiej oddaje wizerunek Assassinki...
#507 04-10-2013 o 17h57
Crewedka mi się osobiście podoba wersja 1 .. Nie znam się na tym zbyt dobrze, ale jak dobrze pamiętam Armina przebranego za jednego z nich - nie pamiętam już xD - to coś podobnego było .. z czarnym paskiem lepiej dla mnie się prezentuje ...
A ja nadal tworzę postacie z Kuroshhitsuji - dzisiaj jest Drocell
Link do zewnętrznego obrazka
Moje dzieło
#508 04-10-2013 o 17h59
Jesu, Docell jak malowanie! Idealnie!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#509 04-10-2013 o 18h39
Crewedka - świetny cosplay, od razu poznałam, kto zacz Jeśli zaś chodzi o wersje, podoba mi się pierwsza, ale dałabym jej pasek z trzeciej
Scarlet - postaci nie znam, ale cosplay udany
#510 04-10-2013 o 19h51
O, a ja się w sumie chciałam w tym temacie pochwalić moją Esmeraldą, ale całkiem o tym zapomniałam :<. Dlatego dam zdjęcie z moich zdjęć z gwiazdami, bo w najbliższym czasie nie będę opalać mojej miss.
Na początku moja cyganka miała turkusowy pasek, żeby była bliższa oryginałowi, ale zielony lepiej pasował do całości. Szkoda, że nie ma kozy albo tamburyna w MF. Albo chociaż kandelabra xD.
jestem lisem udającym kaczkę Link do zewnętrznego obrazka
#511 04-10-2013 o 20h17
Scarlet świetnie ci wyszedł Drocell,choć nie wiem czy buty od Many nie były by lepsze,Krokodo świetna Esmeralda
#512 04-10-2013 o 20h22
YooSti napisał
Scarlet świetnie ci wyszedł Drocell,choć nie wiem czy buty od Many nie były by lepsze,Krokodo świetna Esmeralda
Wiem o tym ... Ale nie mam tej gwiazdy - bardzo mi przykro ;_; ... zastosowałam inny buty jak na razie .. może nie długo się z nią spotkam ...
I dziękuje ^^
#513 05-10-2013 o 09h58
Wonder woman
#514 05-10-2013 o 12h23
Też chciałam zrobić cosplay Drocella, ale jestem pewna, że nie wyszedł by mi tak dobrze jak tobie, Scarlet.
Crewedko, Krokodo od razu poznałam czyje cosplaye zrobiłyście. Oby tak dalej
Wonder woman też jest niczego sobie
#515 07-10-2013 o 14h27
Esmeralda cudna jak namalowana
Za to ja z ScarletWitch zrobiłyśmy cosplay z One Piece Moje dzieło to Szermierz, Scarlet zaś kuchcik.
Ostatnio zmieniony przez Kaiken (07-10-2013 o 14h28)
#516 07-10-2013 o 15h54
Kaiken *_* Scarlet *_* Uwielbiam was <staje obok nich i zaczyna rozsypywać wokoło płatki róż>
Przepraszam za to zachowanie typu fangirl, ale nie umiem się powstrzymać. Uwielbiam One Piece'a, a Sanji/Nami/Zoro to moje ukochane postacie. Wyglądają po prostu świetnie, aczkolwiek Sanjiemu dałabym inny krawat, przez tę odcinającą się, starą kreskę. Ewentualnie w ogóle bym go zdjęła, czasem prezentował się bez
#517 07-10-2013 o 18h36
Hah chłopaki świetne! U mnie nie najlepiej z tworzeniem cosplay'ów , a w szczególności męskich... Tak się zastanawiam czy się da zrobić cosplay jakiejś postaci z Sword Art Online. Trudno by było dobrać ciuszki, ale zawsze postarać się można. Hatsune Miku faktycznie jest w butiku kinowym. Jest tam też dużo innych cosplay'ów co bardzo mnie cieszy i ułatwia mi sprawę.
#519 08-10-2013 o 16h45
Ja jestem w trakcie robienia cosplay'u Tokisaki Kurumi w wersji szkolnej
Musze tylko kupić inną spódniczkę i marynarkę, tylko że nie mogę znaleźć takiej zapiętej A! i inne butki
A jak skończę ten to zrobię Kurumi w drugiej wersji
Ostatnio zmieniony przez Kurumi (08-10-2013 o 16h46)
#520 08-10-2013 o 20h13
Kurumi jestem pewna, że włosy da się dobrać lepiej. No i brakuje mi jakiejś marynarki jednak.
Shiawase pewnie, że pamiętam! To serial, którego zabraniali oglądać mi rodzice jak byłam młodsza, a który jako nastolatka obejrzałam ze trzy razy cały. xd Świetnie wyszedł ci ten cosplay, choć zamiast tej bluzki użyłabym koszulki na ramiączkach, wygląda bardzo podobnie do tej ze zdjęcia-referencji.
Shingeki wstrzymane, wszystkie chaptery mangi przeczytane... Z tęsknoty zrobiłam cosplay jednej z moich ulubionych postaci: Hanji Zoe.
Hanji jest stuknięta i nieprzewidywalna, ale jednocześnie potwornie inteligentna i domyślna. Bez niej niejedna wyprawa zakończyłaby się fiaskiem. W dłoni trzyma pistolet na flary sygnalizacyjne, ponieważ nie znalazłam żadnych pasujących mieczy.
Ostatnio zmieniony przez nivata (08-10-2013 o 21h24)
#521 08-10-2013 o 22h03
Łaaaał, Nivata! : OO Hanji jak malowana! Paski ze sprzętu do trójwymiarowego manewru, strój, okulary - wszystko tak dobrze dopasowane! Będę w końcu musiała zrobić mój cosplay Armina i Erena, bo widzę, że już 3 postacie z Shingeki powstały! <3
#522 08-10-2013 o 22h18
Hanji wygląda niesamowicie <3
#523 08-10-2013 o 23h39
nivata napisał
Shiawase pewnie, że pamiętam! To serial, którego zabraniali oglądać mi rodzice jak byłam młodsza, a który jako nastolatka obejrzałam ze trzy razy cały. xd Świetnie wyszedł ci ten cosplay, choć zamiast tej bluzki użyłabym koszulki na ramiączkach, wygląda bardzo podobnie do tej ze zdjęcia-referencji.
Okej, więc Kelly w koszulce na ramiączkach (chyba chodziło o tą.. xd). Tak trochę wydaje mi się pusto, ale rzeczywiście bardziej podobne do zdjęcia. Dzięki C:
Tatuażu nie brać pod uwagę~
#524 08-10-2013 o 23h40
Hanji Zoe przegenialna. Cudnie ci wyszedł ten cosplay, chylę głowę, w szczególności gdyż również czekam z niecierpliwością na kolejne chaptery i wznowienie nowej serii anime
#525 10-10-2013 o 00h36
Teraz Kelly rzeczywiście dużo lepiej!
A to moja wersja Armina Arleta:
W dłoniach trzyma mapy i plany, bo jest raczej strategiem niz wojownikiem.