NABOR NIEOGRANICZONY!
Fabuła:
Pewien profesor, nosił miano nieco obłąkanego. Pewnego dnia, postanowił założyc szkołe dla ludzi innych. Nie było to liceum dla dzieci krolow, czy też bogatych, lecz dla wampirow. Szkoła cieszyła sie złą sławą, bo uczeszczały do niej nastolatkowie uwielbiający krew. Profesor miał też brata bliźniaka. Ten jednak założył szkołe całkiem inną. Dla ludzi poł wilkow, poł normalnych. Wilkołakow. Wilkołaki od wiekow nienawidziły wampirow i chciały je zwalczac. Wampirzy jad, był dla wilkołakow trucizną. Jak potoczą sie losy dwoch ras? Czy powstanie miedzy nimi wojna, a może też miłośc? Wy decydujecie!
Regulamin:
Znacie go!
Karty postaci:
Sami potraficie stworzyc karty.
Coś o wampirach:
- Piją tylko krew.
- Wilkołaki według nich strasznie cuchną.
- Nieśmiertelni!
- Mogą umrzeć tylko przez rozerwanie ich na strzępy (na przykład przez wilkołaka) i spalenie ich na stosie.
- Gdy są na słońcu nie spalają się, tylko lśnią.
- Wcale nie śpią w trumnach! Wcale nie śpią.
Coś o wilkołakach:
- Jedzą wszystko oprócz krwi.
- Wampiry dla nich śmierdzą.
- Gdy się przemieniają w wilki są nieśmiertelni. Jednak gdy nie zmieniają się, starzeją sie.
Zapisujemy sie!
Aha, i możecie miec postacie jakie chcecie. Mogą byc same dziewczyny, albo chłopaki, albo jak tam wymyślicie.
Karte podam potem.
Imie:
Ech... Nie cierpie go. Brzmi tak... Niegroźnie... Wcale do mnie nie pasuje. Rosalie...
Nazwisko:
C-co?! Chcesz znać me nazwisko?! Hańba ci! Zachowam je dla siebie.
Hmm... mam już.... 7402 lata, 11 miesięcy, 273 dni i 2 godziny. Wystarczy?
Wygląd:
Kobieta zmienną jest! W moim przypadku to dosłowne. Raz wyglądam tak, raz tak... Umiem zmieniać wygląd... Lubię mieć dłuuugie blond loki, złote, albo niebieskie oczy (czerwone są super!)... Fotkę może podam... Może!
Wzrost:
Jestem z niego zadowolona. Mam bowiem 1.75. Nie można powiedzieć
"Urosła jak brzoza, a głupia jak koza"! Jestem najmądrzejszą wampirzycą w rodzie Cullenów! No i wygadałam się...
Charakter:
Ech... Musze? Co to jakieś przesłuchanie?! Spokoju mieć nie można no! Ok, jestem miła... Taaa... Mam charakterek. Wredna, niemiła, urocza... Jak ktoś mi się narazi, to potrafię dziabnąć... Ale staram się być, miła, przyjacielska i dobra.
Moc:
Zmienianie wyglądu, czytanie w myślach i władanie nad żywiołami.
Ciekawostki:
- Gdy była człowiekiem prawie umarła bo zaatakował ją wilk... Wciąż czuje uraz do tych zwierząt, dlatego niecierpi, ale naprawdę nienawidzi wilkołaków. Uratował ją doktor Cullen i zamienił w wampira. Po 1000 latach odłączyła się od nich, i zaczeła życie w akademii dla odmiennych. Jednak kocha psy. W ogóle nie kusi ją ich krew. Ma rudego huskiego Diablo. (ma tak ostre kły, że potrfi rozszarpać wilkołaka)
Wampiry:
1. Jula5656
2. Imbir
3. Ewangelin
4. JagoBella
5. Werja
Wilkołaki:
1.
2.
3.
4.
5.
Jeszcze dwa wilkołaki i zaczynamy.
Ostatnio zmieniony przez Jula5656 (06-08-2013 o 13h38)
Kocham psy!
Pokochaj je i ty!