Wiolecinka napisał
Alyssa napisał
Używacie? Ja tak. Najbardziej odpowiadają mi zapachy owocowe, zwłaszcza tropikalne - na stałe korzystam z mojego ukochanego Love Dance. Marzy mi się też pewien upatrzony od dłuższego czasu zapach z nutą jagód, niestety na razie mnie na niego nie stać. Nie lubię za to zapachów czysto kwiatowych - są dla mnie strasznie mdłe i pozbawione wyrazu.
Też lubię zapachy owocowe. Są bardzo przyjemne. Choć są i też zapachy kwiatowe, które mi odpowiadają. Ostatnio miałam takie perfumy o zapachu lawendy. Pachniały bosko..
Stosuję też mgiełki do ciała, a one pachną tak.. Słodko.. Najbardziej polecam te o zapachu granatu.
A jesli już w temacie o perfumach, to najbardziej drażnią mnie takie perfumy o nijakim zapachu.. Coś takiego jak używają starsze panie. No wiecie o co chodzi xD Szczerze nigdy nie zwracałam uwagi jakie to zapachy.
Posiedzisz przy takiej chwilę i już za chwilę masz ochotę pootwierać wszystkie okna, dzwi i co popadnie O.o'
zgadzam się, raz siedziałam obok takiej w kościele.. 45 minut odurzającego zapachu
Życie jest okrutne, lecz idzie się w nim odnaleźć. Czas mknie przed siebie, ale można go zatrzymać w sercu...