Dorysuj dwa okręgi tak, aby ich środkami były zaznaczone punkty oraz aby oba były rozłączne z narysowanym okręgiem.
14?
✧・゚: *✧・゚:*✧・゚: *✧・゚:*✧・゚: *✧・゚:*✧・゚: *✧・゚:*✧・゚: *✧・゚:*
Strony : 1 ... 167 168 169 170 171 172
Dorysuj dwa okręgi tak, aby ich środkami były zaznaczone punkty oraz aby oba były rozłączne z narysowanym okręgiem.
14?
Okazuje się jednak, że Reed ma ugodowe nastawienie do żądań Buns.
118
- I gdzie to wyniesiemy? - zapytałem.
151?
Gondola lekko kołysze.
199
Wreszcie nadszedł dzień, w którym wszystko miało się zmienić.
7?
Skręciła w pierwszą ulicę.
88
Ostatnio zmieniony przez Niunia338 (21-12-2019 o 17h26)
Okrutnieśmy tam wszyscy w głowę zachodzili, co to mogło znaczyć.
104
"- Ja komedię?"
320?
- Dla Ciebie.
84?
"Na początku, kiedy wierzyli, że jest to choroba jak wszystkie inne, religia była na swoim miejscu."
99?
"Po raz pierwszy od przeszło tygodnia Wallanderowi udało się zasnąć przed północą."
1?
Yyy...pierwsza strona to okładka ale ok.
"Masz jednio życie."
162?
"Aby uzyskać przewagę w przeciągającej się wojnie prezydent Lincoln nakłonił Kongres do wydania w maju 1862 r. Ustawy o osadnictwie."
26?
"-Chodźcie, wchodźcie."
Strona 35?
Ostatnio zmieniony przez AlozeAloze (26-02-2020 o 15h56)
"- Nie wiem."
Strona 42?
"Siarczek żelaza(II) i cukier to jednorodne substancje złożone o stałym składzie i charakterystycznych właściwościach, zbudowane z dwu lub więcej rodzajów substancji prostych - są to związki chemiczne"
83?
"- O, w jakże srogiej, w jakże okrutnej znajduje się niewoli ten - jęczał duch - kto nie wie, że wieki bezustannej pracy dokonywanej przez istoty nieśmiertelne na tej ziemi muszą przemienić się w wieczność, zanim zwycięży ostatecznie dobro, będące celem wszelkiego istnienia..."
42?
Jako zrodlo metanu mozna uzyc gazu ziemnego z sieci gazowej, gdyz zarowno gaz swietlny (miejski) jak i gaz ziemny zawieraja metan.
58?
"To jest po prostu połączenie mojego prawdziwego nazwiska z serialowym - taka mieszanka fonetyczna."
strona 119
"Opuszczam okulary Eleanor na nos, przez co Finch wydaje się dziwnie zniekształcony, jakbym oglądała go przez krzywe zwierciadło w gabinecie luster."
284?
"Następnie usłyszałem jego kroki na żwirze z tyłu samochodu."
strona 134