Nie wiem jak wy ale ja uwielbiam vocaloidy Ja bardzo lubie z dziewczyn Miku choć Luka i Gumi są też super a z chłopaków Kaito i Gakupo
A wy?
Ostatnio zmieniony przez Kimmaro (25-05-2013 o 15h34)
Strony : 1 2
Nie wiem jak wy ale ja uwielbiam vocaloidy Ja bardzo lubie z dziewczyn Miku choć Luka i Gumi są też super a z chłopaków Kaito i Gakupo
A wy?
Ostatnio zmieniony przez Kimmaro (25-05-2013 o 15h34)
Vocaloidy! Tak, tak lubię je. Najbardziej to Lukę, wcześniej lubiłam Miku, ale to, że jest ciągle wpychana przed szereg mnie wnerwia. Rin i Len też są fajni
Ostatnio zmieniony przez Diduś-Chan (25-05-2013 o 15h37)
Nom też się z tym zgadzam choć Rin i Len są "rodzeństwem"
Nein, nie są rodzeństwem tylko "lustrzanymi odbiciami"
ahhh~~ Vocaloidy-uwielbiam ich piosenki ^^ najbardziej to lubię Miku, chociaż Kaito oraz Len i Rin ;3
*.*
Ile to razy biegałam na podwórku z koleżanką i jak szalone tańczyłyśmy Cantarelle (^_^)
Uwielbiam Vocaloidy.. Moim ulubionym jest Panna Megurine [Luka], Len, Kaito i IA. Zawsze słucham Vocaloidów, tylko przeważnie ich piosenki mam na telefonie XD Robię też polskie covery ich piosenek. Ostatnio nagrywałam cover Rin Kagamine - Messages Regnes [czy coś takiego] a potem Servant Of Evil... A własnie! Jeszcze Daughter Of Evil... XD
Teraz moja ulubiona piosenka to Luka Megurine - Forbidden Happiness
Kocham <3 Zwłaszcza Miku. Moją ulubioną piosenką jak do tej pory jest ,,Ievan Polkka''
Ja najbardziej lubię Miku, Rin i Len
Ostatnio zmieniony przez Vanessa92567 (25-05-2013 o 16h23)
Moja ulubiona ich piosenka to "Re boot" Miku, Luki i Zimi.
Ostatnio zmieniony przez Diduś-Chan (25-05-2013 o 16h35)
Zdarz mi się słuchać, ale tylko dla tekstów, bo nie przepadam za ich głosami (wyjątek to Mayu i Gakupo). Wielbię Evilious Chronicles.
Jestem zakochana w Vocaloidach! Sama mam w telefonie większość ich piosenek!
Uwielbiam Ię oraz Gumi. Mam też słabość do koreańskiej SeeU.
W przypadku męskich, szczególną sympatią darzę nikogo innego jak Len'a oraz Piko. Bardzo lubię też Kaito, a zwłaszcza niektóre z jego tekstów.
Trio GakupoxKaitoxLen..
Nie trawię za to ani Miku, ani Luki. Ich fenomeny są dla mnie niezrozumiałe.
Słucham od czasu do czasu. Rin, Len, Kaito, Gakupo i Gumi to moi faworyci. Jednak moją ulubiona piosenką jest Hello How are you Miku.
http://www.youtube.com/watch?v=m1-BOpe-9A0
Diduś-Chan napisał
wcześniej lubiłam Miku, ale to, że jest ciągle wpychana przed szereg mnie wnerwia.
Ostatnio zmieniony przez Natalie (25-05-2013 o 21h16)
Vocaloidy lubię, tak. Prawie wszystkie, choć - nie wiem, dlaczego - irytuje mnie Miku (nie bijcie!). Za to jako miłośniczka męskich głosów stwierdzam, że w tej kwestii wygrywa u mnie Gakupo. Rin i Lena też lubię, choć tego drugiego bardziej. I całą resztę też. A tak spoza vocaloidów, to mam słabość do 96Neko, szczególnie jej duetów z Lenem. Ta dziewczyna miażdży cały system.Ach, no i uwielbiam VanaN'Ice.
Z ulubionych piosenek, to:
VanaN'Ice - The lost memory
96Neko & Len - Ah, it's a wonderful cat's life!
Gakupo - Madness of Duke Venomania
Luka - Witch Hunt
Lon & Soraru - Matryoshka
Glutamine - Lynne
Len - Butterfly on your right shoulder
Len - Servant of evil
Gakupo - Paranoid doll
Ostatnio zmieniony przez Itami (25-05-2013 o 21h38)
Jak mogłam zapomnieć o Piko! Ma fajną barwę głosu... Moją ulubioną piosenką jest Love is War, czasami mogę siedzieć godzinami i jej słuchać w wykonaniach różnych vocaloidów i UTAU-samych, w duetach, w "chórkach"... po prostu jest wspaniała...
Kiedyś praktycznie żyłam Vocaloidami, teraz już nie, ale za czasów fascynacji, moją idolką i w ogóle ulubioną postacuą żeńską była Rin Kagamine. Zaraz za nią Luka, a trzecie miejsce uklepywała IA.
Jeżeli chodzi o postaci męskie, to raczej VY2, Len i uwaga... Luki Megurine.
Moje ulubione piosenki należą do Evilious Chronicles, głównie dlatego, że same Vocaloidy poznałam dzięki Servant of Evil.
Jak już parę osób nade mną wspomniało, mnie też irytuje ta sława Miku. W ogóle, dużo osób kojarzy tylko ją, to wkurzające.
Ostatnio zmieniony przez Reina (25-05-2013 o 23h42)
Na tomiast moją ulubioną piosenką Miku jest ,,world is mine" czy coś takiego
Ostatnio zmieniony przez Kimmaro (26-05-2013 o 11h27)
Uwielbiam!Najbardziej Lukę do Miku też nic nie mam ale wszędzie ją wpychają i w większości w takich większych seriach jak np:7 grzechów Głównych cały scenariusz by padł gdyby Len się w niej nie zakochał i Kaito Rin ie musiałaby się wściekać szkoda że raz nie dali Luki albo Gumi. Na trzecim miejscu zaistniał Gakupo od piosenki Mad Hatter chociaż często słucham Utaoidów.
Ciężko wybrać jednego.
Każdy jest inny i w każdym można się doszukać czegoś, co przykuje uwagę. Jak nie w piosence to w stylu ubioru. Ja tak miałam z Miku Hatsune. Dopiero przez jej styl bycia szukałam więcej piosenek i się zakochałam <3 (jakby)
Osobiście mam słabość to serii z grzechami głównymi. Ubóstwiam je szeptem.
A według mnie Pico; 96Neko; Nanou; VALSHE; KOgeinu i VIP-Tenchou.
Volcaloidy uwielbiam . Mam kilka piosenek na telefonie. Najbardziej lubię Meiko , Kaito i Gakupo
FluffyKioura napisał
A według mnie Pico; 96Neko; Nanou; VALSHE; KOgeinu i VIP-Tenchou.
Pierwszy raz jak oglądałam Servant of evil - płakałam , ale nikomu nie mówcie , dobra ? ogólnie kocham Vocaloid <3
Kiedys bez przerwy ich sluchala jednak przeszlo mi, wole ludzki glos.
Jednak nadal posiadam swoje ulubione vocaloidy - Lily, Luke i Gumi
Ooo dyskusja o vocaloidach.. oczywiście dołączam się Ja uwielbiam Rin i Lena [dla mnie to bliźniaki(dlatego nie pairing'uję ich jak coś xD)] no Miku oczywiście to jest księżniczka >'D , no ale ich to wszyscy znają dam te może mniej popularne
A więc ostatnimi czasy polubiłam Yuki Kaai(totalny słodziak naprwade, obczjcie sobie ją *w*) Gumi, SeeU(one są znane ale co tam xD) Kasane Teto (yy wiem że to UTAU no ale bardzo przepraszam aż tak ich nie rozróżniam(prędzej po wyglądzie no jestem wzrokowcem cóż poradzić xD) I zaintrygowały mnie ostatnio tez vocaloidy na Mac'a i zakochałam się w głosie Macne Coco (kuro) *u*. No ale tam jeszcze Kamui Gakupo I KAITO - oni są naprawde świetni glosy cudowne, jestem w niebie po prostu hemhemehe *^*
Strony : 1 2