Dzisiaj wreszcie nasze upragnione wakacje...Ja nigdzie nie jadę, czuję, że będzie wiać nudą...Macie pomysły, co bym mogła robić, oprócz spotykania się z koleżankami, grania i oglądania? ;D
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 2
#2 28-06-2013 o 14h09
Znaleźć sobie jakieś hobby A tak to spotkania ze znajomymi,ogniska,spanie w namiocie itp.
#3 28-06-2013 o 14h44
Tyle książek do przeczytania, tylko się za to brać w przerwach między spaniem, wylegiwaniem się w słonku i wychodzeniem ze znajomymi
#4 28-06-2013 o 14h45
Nie no w namiocie spać nie będę...;]
Zna ktoś może jakieś ciekawe prace plastyczne, którymi można by było ładnie ozdobić pokój?
#5 28-06-2013 o 14h48
*zieeeew* o, wakacje? Rzeczywiście. Już się nie uczę, więc przestałam dostrzegać ich nadejście

#6 28-06-2013 o 15h08
Niestety jeszcze nie mam wakacji, ale planów za to mnóstwooooo.
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#7 28-06-2013 o 16h42
Ja się szykuję na sierpniowy konwent. Tak poza tym myślę, że pojadę z ciotką na wycieczkę w góry.

#8 28-06-2013 o 19h31
Oo, ja już byłam w górach, tyle że na Zielonej Szkole i źle wspominam tą wycieczkę ;[ ...Pewnie dlatego, że pogoda była okropna, byłam chora, no i cały czas chodziliśmy.
#9 29-06-2013 o 20h11
Nie zawsze wakacje spędzone w rodzinnym mieście muszą być nudne
Jeszcze się przekonasz, ile może się dziać przez ten okres.. xD
#10 01-07-2013 o 17h43
Tyle, że ja nie mieszkam w mieście, tylko na wsi. W mieście pewnie jest lepiej, wszystko bliżej, choćby kino, park czy McDonald xd.
#11 10-07-2013 o 14h10
Shera napisał
Nie no w namiocie spać nie będę...;]
Zna ktoś może jakieś ciekawe prace plastyczne, którymi można by było ładnie ozdobić pokój?
Prace plastyczne?
Przykłady:
* ,, Malowanie na szkle ''
* ,, Malowanie na folii ''
* ,, Malowanie na płótnie ''
A jeśli Ci chodzi o coś innego to....Hmmm..Jeśli masz jakieś ulubione zwierzę to je namaluj!

To moje chyba wszystkie pomysły.
#12 12-07-2013 o 11h09
Możesz pojechać na jakąś kolonię artystyczną! Albo jeżeli twoja babcia mieszka na wsi to można pojechać i pooddychać świeżym powietrzem. Wiesz jeśli mieszkasz już na wsi to masz dobrze... Może wybierzesz się z kolegami z miasta, albo wioski na wycieczkę rowerową gdzieś niedaleko...
#13 12-07-2013 o 13h05
Kino, plaża, sport, basen, wycieczki za miasto, grill, ognisko... Nowe znajomości
#14 19-07-2013 o 12h38
Ja w te wakacje, pojechałam nad jezioro, i tobie też to radzę, na nudę jak się nigdzie nie jedzie na wakacje. Ja pojechałam, i mimo że były jakieś tam roślinki oraz małe rybki, to i tak było mega fajnie, jak dla mnie. A no i jeśli lubisz plastykę, to możesz założyć sobie szkicownik, czy coś w tym stylu. Zrobić grilla, i zaprosić rodzinę, też jest fajnie. Ja kocham kiełbaski z grilla.
A jeśli masz duży basen, to dobrze go rozłożyć, popływać.
#15 29-07-2013 o 17h35
jezioro, jezioro, jezioro!!! Uwielbiam
#16 29-07-2013 o 21h01
Znam ten ból, Shera. Mieszkam w mieście, ale bardzo malutkim. Od czasu do czasu wyjdę na spacer z koleżankami to wszystko. A kiedy mi mama mówi: Weź gdzieś wyjdź na miasto!" To ja odpowiadam: "Ale gdzie mam iść... Tu nic nie ma."
I żeby nie było, że jestem wybredna czy coś. U mnie serio nic nie ma. Żadnej pizzerii, kina czy czegokolwiek, gdzie by można się przejść. Jest co prawda orlik i mały park, ale ile można chodzić w te same miejsca.
#17 30-07-2013 o 10h36
Możesz robic origami 3D Wpisz w internet ;0
#18 01-08-2013 o 14h32
Niestety całe tegoroczne wakacje są dla mnie nudne, więc raczej nie doradzę
Ostatnio zmieniony przez Oliwia (01-08-2013 o 14h33)
♥
#19 11-02-2014 o 11h47
Wakacje
Będę spać ciąągle
#20 12-02-2014 o 19h50
Tęsknię za nimi. Ta zima zaczyna mnie poważnie dobijać. Najpierw całkowity brak śniegu, potem nagle pogoda się obudziła i było piętnaście stopni na minusie. Teraz znowu (przynajmniej u mnie) pada deszcz i wszędzie, gdzie okiem sięgnąć występuje zjawisko zwane potocznie błotem. Tęskni mi się do słoneczka, plaży i wygłupów na plaży... ;D. Ech, cudowne wspomnienia...
PS Muszę w końcu namówić ekipę na nurkowanie .
#21 22-06-2014 o 19h26
Już są już niedługo
Ja planuję pojechać na koncert do Wrocławia, spełnienie moich marzeń. To będzie chyba pierwszy prawdziwy (drugi w życiu) koncert. Namówiłam już dwie koleżanki i wszystko idzie pełną parą. W zespole jest mój ukochany przez co jeszcze bardziej nie mogę się doczekać by go spotkać.
No i jest jeszcze obóz. Jestem starym koniem więc nie będę ryczeć. Pamiętam jak parę lat temu byłam na koloni i łzy wszędzie gwarantowane. Jadę z kuzynką, a jak nas się razem zestawi choć na parę godzin powstaje mieszanka wybuchowa więc ona już zadba, żeby mi się tam nie nudziło. Zresztą i tak już snujemy złowieszcze plany jak wkurzać nauczycieli w pociągu, a co dopiero cały pobyt nad morzem!
Planuję jeszcze objechać cały kraj w poszukiwaniu jakichś artykułów gyaru, J-Rocka i anime, bo głównie to jest moim celem całego tego życia. Nie tylko w Polsce jak i całego życia.
Już z całą klasą planujemy zrobić konkurs na jedzenie lodów. Jak to ja lodożerca musiałam się zapisać. Dzisiaj na tym deszczu wcięłam trzy lody, a co będzie w te upalne długie dni?
#22 22-06-2014 o 20h38
Water - tobie to fajnie... Też bym chciała jechać na koncert! ;D. Ale nie narzekam, bo czeka mnie cudne lato ze znajomymi, rodzinką i jeziorkiem, które na szczęście znajduje się blisko mojego miasta . Więc na ochłodę nie trzeba będzie długo czekać. Potem z rodzinką na Majorkę, będzie świetnie, bo mam dwójkę starszego ciotecznego rodzeństwa, a z nimi dobra zabawa jest gwarantowana! Już się nie mogę doczekać końca roku (choć nienawidzę się wciskać w te "eleganckie" ciuchy... x_x). Ale to tylko godzinka i luzik...
#23 17-07-2014 o 22h30
Wreszcie trwają moje kochane wakacje. Byłam już na konwencie Animatsuri i w planach mam tylko wyjazd do pałacu Radziwiłłów we wtorek.

#24 12-08-2014 o 18h44
Moje wakacje natomiast wyglądają tak: śpię, czytam, jem, na kompa, czytam, jem, czytam, śpię. I tak codziennie

#25 16-08-2014 o 10h26
Właściwie to już niedługo koniec wakacji,ale powiem Ci co ja robiłam.
Okey no więc tak:
Poleciałam sobie do Australii.
Potem do Londynu do mojej wrednej ciotki.
Byłam na jakimś koncercie w moim mieście czyli we Wrocławiu.
A resztę czasu poświęciłam na takie rzeczy jak:
Czytanie książek,Spotkania ze znajomymi,Leniuchowanie,Basen.Opalanie się w cieniu.A ostatni tydzień wakacji poświęcę na zakupy do szkoły.
Ostatnio zmieniony przez Żelkowa (16-08-2014 o 10h29)
Strony : 1 2