A no tak.
Mimo iż jestem professjonal hater to nie umiem dawać negatywnych ocen #MistrzHejtu
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 147 148 149 150 151 ... 161
A no tak.
Mimo iż jestem professjonal hater to nie umiem dawać negatywnych ocen #MistrzHejtu
Zrobiło mi się smutno, gdy TO zobaczyłam...
Pokoje w finałach..
Cudne. <3
Ostatnio zmieniony przez Smolarka (25-02-2016 o 15h50)
Smolarka 3 to sobie jaja robi.
I do tego jest w obu finałach! CO ONA TU ROBI?! Da ktoś jej nick? Ta z deco.
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (25-02-2016 o 17h56)
KanapkaczusHighus, jest w finałach, bo najwyraźniej dostała wystarczająco dużo głosów. Sam się przecież nikt do finałów nie pcha, wszystko zależy od tego, jak głosują inni gracze (może się nawet zdarzyć, że ktoś, kto nie zagląda na podstrony wyborów, nawet nie wie, że się zakwalifikował).
Smolarko, o to to, to jest ta starsza królowa, która tak mi się spodobała xD
Trzeci z wymienionych przez Ciebie strojów też jest cudny. Czarne, półprzezroczyste elementy mają w sobie coś pięknego. ^^
Rozumiem, że komplet z licytacji i byle jaki makijaż są stylizacją godną finałów?
Wybaczcie, ale aż przykro się patrzy na tak słaby trolling.
Obie miss ubrane na czarno, które pokazała Smolarka mi się spodobały i chętnie po raz drugi na nie zagłosowałam, chociaż zazwyczaj nie podobają mi się mroczniejsze stylizacje. Wczoraj miałam więcej faworytek, ale chyba się przebrały i dzisiaj już nie zachwycają. Za to dzisiaj spodobała mi się biała, lewitująca miss ze złotymi rogami.
W Deco fajny pomysł miała miss z huśtawką, tylko dobrze by było, gdyby umieściła ją bliżej pnia, albo dodała więcej gałęzi, bo tak to huśtawka wygląda, jakby była umocowana w miejscu, gdzie gałęzie są najcieńsze.
Zamglony taras z tęczą też jest ładny. I ten z nowoczesną kanapą i różą na stoliku. Lubię takie proste pomieszczenia.
"Stara królowa" bardzo mi się podoba, mam ogromną nadzieję, że stanie na podium. Co prawda średnio widzę ten pasek (bodajże z wycieczki Steampunkowej?), ale tak czy siak stylizacja mnie kupiła. Serduszkuję <3 Niestety nie widzę już trzeciej pani z posta Smolarka ;_; Szkoda, bo też chętnie bym zagłosowała.
Natomiast dorzucając swoje trzy grosze... Nie rozumiem takich żali "łomatkoboskocototutajrobi". Powiedziałabym, że zwłaszcza od osób, które nie mają wybitnie skomplikowanej czy atrakcyjniej wizualnie stylizacji, ale jak to się mówi, nie trzeba być piekarzem żeby ocenić smak chleba, każdy może mieć swoją opinię itd.
W każdym razie do Finałów nikt się sam nie pcha. Skoro stylizacja się dostała to znaczy, że ktoś na nią głosował. Trudno, na tym właśnie to polega. Nie każdy ubiera się pod walkę o podium, a nawet jeśli to sam na siebie nie głosuje, nie ma co hejcić tych graczek... Lepiej powiedzieć o kimś coś miłego (albo nie mówić nic) niż go pojechać od góry do dołu, że stylizacja jest za prosta, za siaka, za owaka, a pokój pusty... Mnie też się to nie podoba, "za moich czasów" w Finałach było z czego wybierać, no ale...
Widzisz. Ja się po prostu focham. Nigdy nie miałam prostych stylizacji i to był mój drugi finał. A takie proste cosie są w finale. Nie mam z czego być zadowolona. A jak nie proste to do siebie nie pasują.
Ale na szczęście są jakieś stylizacje ładne.
Za bardzo się przejmujesz jakimś głupim, cotygodniowym finałem w głupiej, internetowej gierce. A co do tego, czy stylizacje są proste, czy też nie - to jest niestety kwestia gustu, a każdy ma prawo mieć inny. Jak napisałam wyżej - najwyraźniej te proste stylizacje mają swoich fanów i w związku z tym są w finałach (i mówię tu także o twoich stylizacjach, bo według mnie są proste i nieciekawe ). Zluzuj gatki i zjedz cukierka. TO JEST TYLKO GRA, GODDAMNIT!
Edit
Jakby powiedział ksiądz Natanek:
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (26-02-2016 o 11h56)
O matko jakie emocje tu się odbywają XD Normalnie przyniosę popcorn!
Jak już powiedziały osoby przede mną, ludzie do finałów się nie pchają. To głosy innych graczy powodują, że ktoś się tam dostaje lub nie. O gustach się dyskutować nie powinno, a już tym bardziej nie powinno się bawić tu w nabijanie się z finalistek. Tu zwracam się do KanapkaczusHighus. Naprawdę, nie musimy widzieć na kogo głosujesz, ani tym bardziej co myślisz o dziewczynach, które Ci się nie podobają. Coco Chanel to Ty jeszcze nie jesteś, więc zluzuj Zakładam, że nie jest Ci miło jak ktoś Ci mówi, że Twoja stylizacja nie powala, więc uszanuj dziewczyny z finałów ;]
Ale moja stylizacja na serio nie powala. Nie wiem komu ona się podoba, ale Kanapkaczusa nie stać na lepszą. Jestem hejterką. Jak coś mi się nie podoba to to mówię w mało delikatny sposób.
Serio mówię! Jak ktoś nie wierzy w beznadziejność mojej stylizacji to może się przekonać. KanapkaczusHighus
Radzę troszku przystopować emocje i opanować się. W końcu to tylko gra przeznaczona dla młodych dziewczyn w wieku 10+.
Pozwolę sobie zauważyć, że bycie, jak to ujmujesz, "hejterem" to żaden powód do dumy
Podarujmy sobie więc jechanie po stylizacjach, jakie się nie podobają i skupmy na tych jakim kibicujemy. Wszyscy będą szczęśliwi ;]
Spoko, ale ja nigdy nie będę szczęśliwa, ale to dyskusja na inny wątek.
Nikt nigdy nie ogarnie co Kanapkaczus robi w finałach.
Foxglove napisał
W finałach Miss jakoś żadna nie porwała mnie na tyle, żeby jej kibicować. Natomiast w deco trzymam kciuki za tą galaktykę :) (tylko bez lewitującego Changa XD)
//photo.missfashion.pl/pl/1/74/moy/59133.jpg
Może i prosta koncepcja, ale za to wyróżniająca się pośród finalistów :D
Przecież lewitujący Chang to ewidentnie cosplay Tuxedo z Sailor Moon!Od razu mi się z nim skojarzył i może to był właśnie celowy zabieg?
A co do finałów samych miss... Alleluja, wreszcie jest na co popatrzeć!
Od bardzo dawna nie rozdałam tylu serduszek i gwiazdek, aż żal, że którakolwiek z moich faworytek być może zajmie inne miejsce niż pierwsze ;-;
Padłam i nie wstaję, ta stylizacja zwaliła mnie z nóg. Jak to miło po jakimś czasie wejść do finałów i wpaść na takie cudo ^^
Nooo mi się ta stylówka mega podoba też! <3
Jak nigdy nie mam jakiś faworytów w Deco, których sama znajdę, a nie zobaczę na forum, to ten pokój całkowicie mnie kupił. Wydaje się mi być taki przytulny.
Czy ktoś z was zna nick użytkownika, do którego należy pokój? ♥
SoJin, niestety nie wiem czyj jest to pokój, ale jest to praktycznie idealne odwzorcowanie kompletnej dekoracji z Ikelandu (strona 26).
Wowowowowowowowowowowowo!
Jakie śliczne pokoje. <3
Szkoda, że jeden to "gotowiec". :c
Za to ja, znalazłam takie cudeńka:
To co to robi w finałach nie rozumiem XDDDD
Chyba muszę zapamiętać gotowce i nie popełnić błędu już nigdy więcej
Co do pokoi podanych przez Smolarkę, te też mi się podobają. Szczególnie ten pierwszy!
Nie wiem, jak Deco, bo jeszcze nie zajrzałam, ale Fashion jest w tym tygodniu kopalnią ciekawych stylizacji i żeby być sprawiedliwym, podium powinno mieć co najmniej 10 miejsc, bo są tam takie cudeńka... Chociaż moją faworytką zdecydowanie jest lumire.
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (09-03-2016 o 05h28)
Ładne, choć pierwsza to w przeważającej części komplet od Nine... Ale druga ma też ode mnie serduszko, bo słodka <3