Mam na imię Monika, wieku nie zdradzę, można powiedzieć, że wieczne 18
Lubię gry typu anime, gdyż rozwijają moją kreatywność w kwestiach rysowania, chociaż jedyne co ostatnio rysuję to same masakry
Gram na gitarze. Akustycznej i elektrycznej. Mam również własny zespół.
Słucham alternatywnego/prog rocka, metalu, czasami dnb, bądź synthrocka - swoją drogą elektro z rockiem to bardzo ciekawe połączenie.
Mam snake bites na ustach, kolczyk w języku (miały być venomki, ale się nie odważyłam, salon piercingu u mnie lubi knocić takie rzeczy) i w brwi - czego większość osób się lubi czepiać, że to mało dziewczęce itp.
Czo by tu jeszcze... uwielbiam książki Stephena Kinga, masowo piję energetyk "Monster Ripper" - mam około 100 puszek na szafce (:
Nooo i chciałabym w przyszłym roku zrobić cosplay, ale moje zdolności co do szycia ubranek są zerowe.
To chyba na tyle :3
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 04-10-2013 o 01h01
#2 04-10-2013 o 19h17
Brzmi interesująco Czym się zajmujesz ? Uczysz się, pracujesz? Pozdrawiam !
Ostatnio zmieniony przez Jessica23 (04-10-2013 o 19h17)
#3 04-10-2013 o 19h20
Witaj Moniu! Nasze nicki są jak dla mnie podobne. Mało dziewczęce? Phi! Niech się wypchają! Najpierw mają do nas pretensje o to... Potem o to... Odbierają nam różne możliwości. I od tego są feministki Widzę, że grasz w gry "anime". A oglądasz może jakieś?
#4 05-10-2013 o 12h08
Studiuję kierunek, który mało mnie interesuje (budownictwo), jednak te które mnie fascynują są płatne Nie stać mnie na takie luksusy, więc kończę pierwsze lepsze. Zawsze to jakieś wykształcenie!
Pewnie jesteś moją zaginioną siostrą! *Q* No tak, zawsze się znajdzie coś do czego można się przyczepić :3 oczywiście, że oglądam. Na miejscu pierwszym od lat pozostaje Wolf's Rain. Inne jakie paczałam to Togainu no chi, Devil May Cry (kolejne wspaniałe arcydzieło!), Higurashi, Brave10 - jakoś specjalnie sławnych anime nie oglądam jak widać ^^
#5 05-10-2013 o 13h39
No widać, widać. Ja oglądam te bardziej sławne o których najczęściej się plotkuje. Ostatnio na plastyce przyczepiali się do tego, że powiedziałam brzydkie słowo. Dla nich nawet spodnie są mało dziewczęce. Idealna dziewczyna : blond włosy po kolana, długie nogi, dżinsowa miniówa, szpilki, i różowa bluzka na ramiączkach z ogrooomnym dekoltem. My też mamy wymagania co do chłopców, a nie wypominamy im tego na każdym ich kroku. Oglądałaś kiedyś klasykę? Jakiego typu anime preferujesz?
#6 08-10-2013 o 23h05
Jejku, nawet nie mam czasu tu wpaść i odpisać, masakra :S
Z takich znanych to w miarę mam ogarniętego Naruto i jestem fanką Grimmjowa z Bleach O tak, tak, podałaś ideał dziewczęcy. Ale takie to są chyba tylko w anime w każdym razie ani razu się z takim przypadkiem nie spotkałam na żywo, ewentualnie nie zwróciłam uwagi. Klasykę... hmmm, chyba nie. Polecisz mi coś? Co do typu to lubuję się tak jak w grach - coś z akcją, mrocznego, gothic fantasy, bądź coś w ten deseń. Chociaż... jak oglądałam Junjou Romantica (chyba tak to się pisze) to zwijałam się na podłodze z piskiem, że "ojejujejujeju" , więc coś takiego chyba też przejdzie ;D
#7 09-10-2013 o 07h45
Witaj Moniu! Jeśli lubisz mroczne klimaty i akcję musisz obejrzeć Blood Lad. Oczywiście jeśli lubisz dobry humor, bo na prawdę przy tym anime można się pośmiać.
Strony : 1