Czesć no więc tak .. Gram w gre MissFashion od 2 dni nie zawsze mam czas na tą gre ale staram się wchodzić nie mówiąc o tym że kiedy byłam na plaży w MF to się spaliłam :x najbardziej boje się że zbankrutuje gra bardzo mi się podoba kocham tę grę ale mam mało MM staram się bardzo abym wykonała wszystkie misje są trudne
Dobrze przejdzmy do biografi Powiem wam troche o sobie no więc tak mam 10 lat wiem jestem troche za stara na tą grę kolor oczu brązowe kolor włosów czarne chodze do 4 klasy dobrze to na tyle pa
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 15-09-2013 o 19h11
#2 16-09-2013 o 15h58
Ha ha ha za stara? Nie no to mnie rozbawiłaś do rozpuku. Nie wiem czy wiesz, ale właśnie najwięcej użytkowniczek jest około lat 17 jeśli nie powyżej. Ja osobiście też starsza jestem, a nie uważam, że jestem za stara na tą grę. Tak więc foch, że ograniczasz te użytkowniczki, które są pełnoletnie (tych jest większość!) do takich stron jak fb i strony dla starszych. My też chcemy pograć w gry! Jak ja byłam w twoim wieku, to jeszcze ta strona nie istniała... xD
#3 16-09-2013 o 19h30
zgadzam się
#4 17-09-2013 o 07h16
Hej miłego grana w grę i osiągania celów
Mam nadzieje że ci się szybko nie znudzi
#5 18-09-2013 o 10h30
Zgadzam się z Minionką jak my miałyśmy 10 lat to nie było takich bajerów jak teraz Jak będę miała córeczkę to będę z wielką przyjemnością bawić się z nią tymi wszystkim zabawkami
Strony : 1