Nie sądziłam, że będzie tego aż tyle. Myślałam, że ktoś mi poda trzy, może cztery tytuły, a tu taka lista. Postaram się obejrzeć przynajmniej kilka. Dziękuję za to, że chciało ci się pisać.

Nie sądziłam, że będzie tego aż tyle. Myślałam, że ktoś mi poda trzy, może cztery tytuły, a tu taka lista. Postaram się obejrzeć przynajmniej kilka. Dziękuję za to, że chciało ci się pisać.
Baśniobór napisał
Lilianna42 napisał
O właśnie, Król Szamanów to chyba to co mi się jeszcze nawet spodobało. :-)
Wreszcie ktoś kto przynajmniej wie, że coś takiego istnieje. Pamiętam jak to jeszcze w telewizji leciało. To były piękne czasy. Jeśli nie pomyliłaś tytułu z czymś innym to jaka była twoja ulubiona postać?
A pokemony się liczą?
Oglądałam: Sukitte li na yo, fajne anime . Jeszcze w Krainie Bogów, Grobowiec Świetlików- strasznie smutne, Wilcze dzieci, Tajemniczy świat Arrietty, Narzeczona dla kota i Marnie Przyjaciółka ze snów. A Sailor Moon leciało na TV więc oglądałam oprócz ostatnich odcinków, bo nie puszczali :'( .
Ostatnio zmieniony przez Hideko (10-08-2016 o 21h52)
Ja kocham Lucky Star,a w domu mam kolekcję rysunków z tego anime♥
A moim pierwszym anime które obejrzałam,była Sailor Moon.Miałam wtedy 8/9 lat.
Jak ja kochałam ich draki ;D
PS:Też was wkurza jak ktoś mówi na anime Chińskie bajki?Wczoraj siedziałam na yt i kłóciłam się z jakimś hejterem anime,bo on upierał się że to Chińskie bajki.
Kinga może miał na myśli, że anime są badziewne a nie, że made in china. Tak czy siak każdy ma prawo do swojego zdania, a takimi typami nie warto się przejmować. :-)
Boli mnie fakt, że nie mam z kim feelsować na pairing ShikaTema z Naruto i po cichu liczę, że kogoś tutaj znajdę.
Jeśli to się liczy, to jako pierwsze zaczęłam oglądać Pokemony, w wieku ok. 5 lat. Pamiętam, że zanim rodzice podwieźli mnie do przedszkola (wstawałam ok. 5 rano) śpiewałam ending.
A teraz moim ulubionym anime jest Hetalia. Taka głupkowata, ale nieźle można się pośmiać.
Polskę też tam mają, i to jego teksty mnie naprawdę rozbawiły.
Link do zewnętrznego obrazka
I fakt, że ubiera sukienki i spódniczki też.
Ostatnio zmieniony przez Bakteria (22-04-2017 o 15h32)
Ja zaczęłam w sumie niedawno i to od YOI xDDD
Poźniej Free
Haikyuu
I polubiłam strasznie sportówki, więc jeszcze Prince Of Stride
Kuroko mam w planach
Po za tym to jeszcze obejrzałam Noragami
Snk! to jest świetne
Bungou Stray Dogs
i pare beznadziejnych męskich haremów xD
Ostatnio zmieniony przez wiki0990 (16-06-2017 o 09h29)
Ja oglądam TYLKO jednoodcinkowe anime i takie raczej mniej znane.
Oglądał ktoś Corpse Party?
(Lubię też Another,Blood Lad, Rosario to Vampire,Elfen Lied, (nwm czy to dobrze napisałam)Vamipire Knight i kilka innych tylko tytułów nie Pamiętam :]P)
Ulubionym moim anime zawsze FLCL było
Akurat niedawno zaczęłam oglądać anime Takie pierwsze, pierwsze jakie obejrzałam (niestety nie w całości) to Death Note. A takie anime które uwielbiam to, między innymi: YOI, SNK i Kuroshitsuji
Mnie tam z nieznanych mi powodów zawsze ciągnęło do shounenów, komedii, fantasy i romansów ^^. Szczerze to moim ulubionym anime jest Fairy tail, które można tylko kochać lub nienawidzić ^^.
Evergreen napisał
Mnie tam z nieznanych mi powodów zawsze ciągnęło do shounenów, komedii, fantasy i romansów ^^. Szczerze to moim ulubionym anime jest Fairy tail, które można tylko kochać lub nienawidzić ^^.
Ostatnio po długiej przerwie w oglądaniu, wzięłam się za oglądanie bnha i szczerze, to anime zwróciło mi wiarę w mongolskie bajki. Od razu zapytam, czy wy również robicie sobie dłuższe przerwy w oglądaniu? Znam takich "koneserów" co nie robią przerw w oglądaniu i zastanawiam się czy po prostu jestem słaba czy co się dzieje XD
lili2106 napisał
Oglądał ktoś Corpse Party?
Vanitas no Carte jest absolutnie supcio anime, Vanitasek jest bardzo ładny i niestabilny psychicznie, a Noe to słodziak. Kocham ich.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-12-2021 o 19h37)