Nadal nie ma wyników, dwie osoby wciąż ociągają się z oceną.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#52 24-07-2018 o 20h59
Po wielu perypetiach w końcu udaje nam się ukończyć ta edycję konkursu.
Na pierwszym miejscu Nerra! Jej wojownik niebios podbił nasze serca.
Drugą pozycje wywalczył średniowieczny rycerz od Saeniver.
Na podium załapał się też żołnierz z zimowego balu. Gratulacje dla KimKas!
Gromkie brawa dla podium i pozostałych uczestników!
A wojownikom rozdaje ciastka z mięsem.
Chciałam też podziękować Jula209 i Sadist, które zgodziły się zostać dodatkowymi sędziami.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Następnym tematem jest: wakacyjna miłość.
Ostatnio zmieniony przez Lowsip (24-07-2018 o 21h09)
#53 25-07-2018 o 16h02
Lowsip przypominam, że nie piszemy posta pod postem. Jeśli nie chcesz korzystać z opcji "zmień", to skopiuj zawartość ostatniego posta, usuń go i dodaj ją wraz z nowym
#54 26-07-2018 o 09h30
Wow! Tego to ja się nie spodziewałam : ) Bardzo dziękuję wszystkim za głosy na mojego wojownika niebios!
Cieszę się, że moja faworytka również znalazła miejsce na podium : )
Gratuluje dziewczynom z pozostałych miejsc oraz wszystkim pozostałym uczestniczkom !
Dyplom oczywiście wędruje na Pinterest do reszty : )
Ps. Tak nawiasem to ciacho z mięsem skojarzyło mi się z moim ulubionym filmem reżyserii Tim Burton z Johnnym Deppem w roli głównej ''Sweeney Todd: Demoniczny Golibroda z Fleet Street''. Także ten... no jest po prostu zajebisty* : )
* Mam nadzieje, że nie dostanę w łeb od regulaminu za to słowo xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (26-07-2018 o 09h30)
#55 15-09-2018 o 12h56
Lowsip napisał
Nerra mam nadzieję, że jeszcze kiedyś pokażesz nam równie piękną style co wojownik niebios. Zasłużył sobie na wygraną. Miałaś przewagę 3 punktów nad 2im miejscem, co rzadko się zdarza.
Przypominam, że następnym tematem jest: wakacyjna miłość
Czas wstępnie określam do 24go sierpnia (lub do zebrania zgłoszeń od co najmniej 4 osób)
EDIT:
Wciąż brak zgłoszeń. Może wam temat nie pasuję? Proponuje małą ankiete na temat.
Ankieta jest anonimowa.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDqEXeJTQUv8cm6FDvXpgiEI2d90jDl5zG_N_Aieil6ci8JQ/viewform
Na 3cim miejscu goth
na 2gim czarnoksiężnik
i głosowanie zwyciężył "postrach dziewic"*, powalającą, dwukrotną przewagą głosów.
Względnie czas wyznaczam do 31 października, termin zostanie automatycznie przedłużony jeśli mniej niż 4 osoby zgłoszą swoje stylizacje.
*
Ostatnio zmieniony przez Lowsip (30-10-2018 o 16h15)
#56 26-10-2018 o 15h30
To będzie komentarz napisany po bardzo długim czasie od ogłoszenia wyników, ale muszę (^^'). Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za przyznanie mi 3 miejsca! Nie spodziewałam się, że stylizacja inspirowana Hamiltonem spodoba się na tyle, żeby trafić na podium, a tu proszę. (^o^) No i gratuluję Nerra i Saeniver - wasze stylizacje są naprawdę super! (^v^)/
A nowy temat brzmi idealnie na Halloween. Pomyślę nad nim przez weekend, może uda mi się coś skleić coś wartego wrzucenia.
~ One day later ~
No to poleciałam strasznie sztampowo, ale nie mogłam się powstrzymać. Bo któż może być większym postrachem dziewic niż jedn z najsłynniejszych morderców kobiet? Przed państwem Jack the Ripper, w Polsce znany jako Kuba Rozpruwacz!
Edytuję, bo zapomniałam dopisać listę ubrań ^^'
Lista
Ostatnio zmieniony przez KimKas (26-10-2018 o 15h33)
#57 30-10-2018 o 15h45
Psyt... przypominam, że konkurs jest nadal otwarty i zapraszam następne uczestniczki do zgłoszenia swoich stylizacji.
#58 30-10-2018 o 17h45
Pierwsze co mi się skojarzyło z ''postrach dziewic''. To Elżbieta Batory, zwana również Krwawą Hrabiną. I już miałam zacząć robić, kiedy przypomniałam sobie, że to panowie mają się przebrać xd
Nic innego nie przyszło mi do głowy, dlatego postanowiłam zrobić jej męski odpowiednik. Oto...
Krwawy Hrabia
Lista Użytych Elementów:
Elżbieta Batory – arystokratka węgierska zwana Krwawą Hrabiną z Čachtic. Siostrzenica króla polskiego Stefana Batorego.<- Tak Musiałam xd
Swój przydomek zawdzięcza temu, że kąpała się w krwi dziewic, wierząc że dzięki temu pozostanie wiecznie młoda
Edycja nastąpiła w wyniku problemu technicznego: Kody się zbuntowały..
Ostatnio zmieniony przez Nerra (30-10-2018 o 17h53)
#59 31-10-2018 o 19h09
A ja postanowiłam podejśc do tematu konkursu tochę przewrotnie ;)
Oto Jasiek. Jasiek to prosty chłopak, czwarty syn młynarza. Całe życie bardzo chciał zostać rycerzem i dokonywac bohaterskich czynów, więc któregoś dnia rankiem wyszedł z domu i poszedł w świat. Po wielu kłopotach i przygodach udało mu się zdobyć miecz i różne przygodne elementy przyodziewku, których jednak nikt zbroją nigdy by nie nazwał. Mając ubranie i miecz, Jasiek postanowił zostać w końcu bohaterem - ratując dziewice zamknięte w wieży, strzeżone przez smoka itp.
Bardzo szybko do Jaśka przylgnęła jednak opinia "Postrachu Dziewic", bo żadna z dziewcząt wcale nie cieszyła się, gdy pod jej wieżą stawał Jasiek i generalnie każda wolała jednak zostać w wieży. Jasiek wyglądał śmiesznie w niedopasowanym stroju,za dużych portkach i związanych sznurkiem butach, z podartą peleryną powiewającą na wietrze. Zbroi nie miał. Mieczem posługiwać się nie umiał, trzymał go jak ostatnia łamaga. Dla odwagi nieustannie popijał sobie bimber trzymany na piersi w malutkich buteleczkach. No i jako prosty chłop był bardzo na bakier z higieną - był zarośnięty i, co tu dużo kryć, śmierdział.
#60 21-01-2019 o 14h27
Myślę, że po tej edycji, nie będę już dalej ciągnąć konkursu. Zdecydowanie brakuję chętnych.
Przypominam, że konkurs jest otwarty dopóki nie zgłosi się czwarta osoba.
#61 22-01-2019 o 10h32
Postrach dziewic... poszłam za pierwszym skojarzeniem - kto inny jest postrachem dziewic (i to aż 72 dziewic na raz!) jak nie Arab, który właśnie poszedł do raju?
Lista użytych elementów:
1. Turban Koshin
2. broda Juliusz Verne
3. Szal Aravinda
4. Koszula Rackham
5. Łańcuszek Santorin
6. Pasek Ostanes
7. Spodnie Abhishek
8. Pierścionki Nowy Rok 2018
9. Szabla Ronin
10. Kapcie Syphax
Ostatnio zmieniony przez Dessdemona (22-01-2019 o 10h36)
#62 29-05-2019 o 16h24
Ok, w związku z pojawieniem się czwartej uczestniczki zamykam zabawę. Dziękuje wszystkim bardzo za uczestnictwo, za równo uczestnikom tej edycji jak wszystkich wcześniejszych. Było fajnie. Stworzyłyście wiele wspaniałych stylek. Ściskam was wszystkie mocno.
Przesłałam juz uczestniczkom linki do głosowania. Przypominam by nie głosować na siebie.
Edit:
Przez jakiś czas były opóźnienia z nadesłaniem głosów, przestałam je sprawdzać i zapomniałam o tym konkursie. Jednakże ostatnio naudząc się zaglądnęłam na forum i zauwazyłam sój błąd... Zaowocowało to tym, że mamy dziś wyniki i rozdanie nagród.
Wszystkich przepraszam za to potężne opóźnienie.
Na pierwyzm miejscu Dessdemona, która zdobyła 15 punktów.
O włos od wygranej była Nerra, której zabrakło do Dessdemony jednego punkta.
Trzecie miejsce zajęła KimKas
Serdecznie wszystkim gratuluje i dziękuje wam za udział w tym i poprzednich konkursach. Jak już wcześneij wspominałam, to jest ostatnia edycja Misterfashion.