Właśnie spojrzałam na świąteczną defiliadę. Siebie nie zobaczyłam, a szkoda ;; Do tego mnóstwo wiele miss jest ubranych w zwykłe ciuchy lub z innych eventów. Jak inne miss mają wygrać, jak są tak spychane ;;
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#52 18-12-2015 o 22h36
MissFashion Goals- znaleźć siebie samą na defiladzie.
Można odhaczyć! O dziwo znalazłam się nawet dwa razy. Oczywiście wśród nieprzebytego morza klonów x.x
#53 20-12-2015 o 09h01
Przedzierając się przez gąszcz mało udanych stylizacji, klonów i innych gotowców, zdążyłam znaleźć jakąś perełkę (chyba najładniejsza stylówka xD)
I jeszcze taka w miarę, która można byłoby ładnie rozwinąć
#56 21-12-2018 o 14h06
Heh, szczerze? Jestem trochę zdruzgotana... Czemu? Bo na podium ŚWIĄTECZNEJ DEFILADY stanęły NIE-ŚWIĄTECZNE miss. Nie chodzi mi o to, że ja nie wygrałam, ale o to, że jest to niezbyt sprawiedliwe, bo inne użytkowniczki miały stylizacje idealnie oddające klimat świąt (o co chyba chodziło w TYCH wyborach), a wygrane osoby nie. Oczywiście gratuluję dziewczynom na podium i przypominam, że to tylko i wyłącznie MOJE ZDANIE na temat finałów świątecznych. A wy co o tym sądzicie?
,,Któregoś dnia uwierzyłam, że będzie pięknie, tego się trzymam i nigdy nie wymięknę! "