Bardzo podoba mi sie rasa psa Bulterier, te psy są tak dziwne, że aż fajne i ciekawe ^_^ Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Shinikairu (26-08-2014 o 14h11)
Bardzo podoba mi sie rasa psa Bulterier, te psy są tak dziwne, że aż fajne i ciekawe ^_^ Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Shinikairu (26-08-2014 o 14h11)
Czym karmicie wasze psy?
Ja uwielbiam kundelki. Nigdy nie wiadomo, jakie będą. ^^
Tutaj moje szczeniaczki, urodzone w noc Wigilijną:
szczeniaczki
Jeżeli chodzi o moją ulubioną rasę psa, jest nią Saarlooswolfhond czy inaczej Wilczak Saarloosa. Rozważałam też Wilczaka Czechosłowackiego, ale ten z tego co słyszałam jest dość... "trudny w obsłudze?". Dlaczego takie określenie? Cóż, przypomniał mi się wpis w karcie po ostatniej wizycie u weta z moim paszkinem
Jestem posiadaczką już 16-letniego średniej wielkości/małego kundelka (sama nie wiem, do której kategorii może się zaliczać coś, co stojąc na 4 łapach "wyprostowane" sięga mniej więcej do kolana). Charakterne diablisko przygarnęliśmy, jak miał 9 miesięcy (wyliczenia weta) jak błąkał się po podwórku. Pomijając kilka nie idealnych cech, wciąż pozostaje kochany. Zwłaszcza, jak coś chce i patrzy się tymi swoimi wielkimi szklistymi oczyma.
Ja jestem fanką beaglów dalmatyńczyków i owczarków belgijskich. Z tym ostatnim mam nawet kubek. Ale moim zdaniem każdy pies ma swój urok, nie ma brzydkiego psa, bo pies nie decydyje o wyglądzie, prawda?
Ja bardzo lubię psy. Szczególnie Cavalier King Charles Spaniel, Chart Irlandzki, Mops i Alaskan Malamute. To są moje ulubione rasy psów, nawet sama mam Charta Irlandzkiego!
Zazdroszczę Ci, sama zawsze chciałam mieć charta, albo w ogóle jakiegoś psaKarroteczka28 napisał
Ja bardzo lubię psy. Szczególnie Cavalier King Charles Spaniel, Chart Irlandzki, Mops i Alaskan Malamute. To są moje ulubione rasy psów, nawet sama mam Charta Irlandzkiego!
Uwielbiam psy bardzo podobają mi się rasy mieszne owczarki niemieckie buldogi jamniki i yorki. Mam psa mieszańca
Ja obecnie jestem posiadaczką Jamnika Krótkowłosego Figi który ma 5 lat
Tu macie jego zdjęcie :
https://www.google.pl/search?q=jamnik+kr%C3%B3tkow%C5%82osy&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIuNa3sbj9xgIVhmtyCh1m-g1_&biw=1443&bih=649&dpr=0.9#tbm=isch&q=jamnik++kr%C3%B3tkow%C5%82osy+&imgdii=rayCrL9fzeJcvM%3A%3BrayCrL9fzeJcvM%3A%3BRZ3w13k19dE4rM%3A&imgrc=rayCrL9fzeJcvM%3A
uwielniam husky'ie dla mnie sa przesliczne c: labradory tez uwielbiam
Ja mam jednego cudownego psiaka
O jakiego?
Ja jestem ogromną fanką Berneńskiego Psa Pasterskiego , to są najpiękniejsze psy jakie widziałam, i cherakter wspaniały, sama próbuję mamę na niego namówić i oma też jest nim zachwycona, ale przez obecnego psa kundelka nie chce się zgodzić, bo utrzymanie Berneńczyka jest kosztowne... ;"(
Ja jestem fanką psów mieszanych
ale lubię też inne rasy psów
husky'ie rządzą wg mnie :-)
file:///C:/Users/Win%207/Pictures/2012-11-11%2011%20listopada%20natalka/11%20listopada%20natalka%20102.JPG
Mój Barusia. Aktualnie ma 5 latek i sorki że nie mam innego zdj bo na kompie są jakieś ale z mją rodziną albo takie jedno z piwami .
Ostatnio zmieniony przez Rosalinna (13-04-2016 o 22h49)
*Wielkie Wyzwanie*
"Przeciętny pies jest przyjemniejszym stworzeniem od przeciętnego człowieka."
-Andrew A. Rooney
Kiedyś siostra pieska miała,
Ale potem go oddała.
Ja zawsze swojego mieć chciałam,
Ale się nie doczekałam.