Spis treści posta:
1. Rysunek dla Sadist
2. Mój powrót po krótkiej nieobecności
1. Rysunek dla Sadist.
Moja Droga jak już wiesz, bardzo miło mi się pracowało, z tą stylizacją, że aż postanowiłam zrobić z niej OC. Dziękuję, że się zgodziłaś
W moich rysunkach przeważa czarny, czerwony i niebieski więc różowa postać będzie idealną perełką koloru.
Link do zewnętrznego obrazka
>>Rysunek pozwoliłam sobie dodać tutaj <<
2. Wreszcie mam troszkę luzu i czasu na rysowanie. Dziękuję wszystkim za wyrozumiałość i cierpliwość <3 . Mogę się Wam pochwalić, że wykłady z biofizyki mam zaliczona na 4,5, a ćwiczenia na 4. Udało mi się też zaliczyć wykłady z pedagogiki na śliczną 4
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 2
#26 04-12-2015 o 17h01
#28 04-12-2015 o 17h07
Rebeka7 jeśli Ci nie przeszkadza długi okres oczekiwania, to tak ,jest wolne miejsce
#30 04-12-2015 o 17h16
Do końca roku dam rade, bo szykuje się wolne na święta <3
Oczywiście czekają mnie długie wieczory i nocne randki z anatomią, biologią medyczną i innymi bajerami , ale musze też znaleźć czas na rysowanie, bo bardzo mi tego brakuje.
#32 04-12-2015 o 19h26
To jest fe~no~me~na~lne~!
Po stokroć razy dziękuję!
Uwielbiam Twój styl rysowania!
Warto było czekać (;
Oraz muszę Ci pogratulować dobrych ocenek <3 C:
#33 23-12-2015 o 20h20
Uwaga, uwaga leci rysunek dla Majerankowa
Przy rysowaniu trochę mnie poniosło i lekko odbiegłam od oryginału, ale kurczaczki, no nie mogłam się powstrzymać i koniec z końcem wyszło tak:
<jutro zrobie zdjęcie w świetle dziennym, albo dopadne skaner - edytuje post i zrobie podmianę, bo teraz to wygląda wręcz okropnie i nie widać połowy szczegółów -.- Na razie musicie uwierzyć na słowo, że na żywo wygląda o niebo lepiej>
edit. Podmienione ^^
A z racji Świąt, chciałam Wam życzyć wszystkiego dobrego, zdrówka, szczęścia, spełniania marzeń i troszkę śniegu za oknem
Buziaki!
Ostatnio zmieniony przez SubRossa (25-12-2015 o 11h59)
#34 24-12-2015 o 15h27
Waaa, dziękuję. <3 Myślę, że wygląda dużo lepiej, niż jakbyś narysowała tak kropka w kropkę moją styli. :3 Jest cudownie, dziękuuuuję jeszcze raz! <3
#35 25-12-2015 o 16h30
Kolejne rysunki prawie gotowe dlatego przyjmę dwa świąteczne zamówienia na rysunki.
Pozdrawiam
#Aspartam
#36 25-12-2015 o 17h21
Och, czy mogłabyś narysować moją miss w obecnej stylizacji ? Niestety nie mogę dodać zdjęcia, bo jestem w domu dziadków (święta).
Jednak jeśli to problem poproszę kuzyn o laptopa. (dodam, że zmieniam strój raz na..miesiąc lub dłużej).
zdobyłam laptopa, kuzynka przyjechała, MISS
Ostatnio zmieniony przez CZARNA777 (25-12-2015 o 17h25)
#38 25-12-2015 o 17h46
Zamówienia przyjęte. Rebeka7 uprzedzałam że to trochę potrwa Tak jak wspominałam - wolne mam teraz w święta, a dokładnie od wczoraj i dopiero teraz mam czas na rysowanie. O niczym nie zapominam.
Biorę się za rysowanie i zamykam kolejkę.
#39 28-12-2015 o 15h16
<Gołąb pocztowy dostarcza przesyłkę dla Armana, a do nóżki ma przywiązany zwinięty w rulonik liścik>
Droga Arman'o
Stylizacja Twojej Miss była świetna. Pierwszy raz zmierzyłam się z blond włosami i o dziwo efekt mi się podoba. Niestety zepsułam twarz - za nic w świecie nie chciała wyjść tak jak powinna.
Szczęśliwego Nowego Roku!
Aspartam
Ps. Przepraszam za zmianę kolejności.
Buziaki
#40 28-12-2015 o 20h16
Nie piszemy posta pod postem. Od tego jest opcja edytuj.
#41 28-12-2015 o 23h18
Bardzo dziękuje za śliczny art!Ciesze się ,że podobała Ci się stylizacja ,co do twarzy nic nie szkodzi. Całość i tak wygląda cudnie <3
Zamawiam kolejną stylizacje ^^:
Ostatnio zmieniony przez Armana (28-12-2015 o 23h18)
#42 30-12-2015 o 14h33
Ryuu, to wszystko, przez moje roztargnienie, zdażyło mi się po raz pierwszy i już się nie powtórzy.
Informacja dla innych osób:
zamiast wrzucać, coś z czego zupełnie nie jestem zadowolona i robić coś na odczep się tylko po to, żeby to dodać...nahh takie coś jest bez sensu. Wole coś robić dłużej, a porządnie, dlatego jeśli ktoś nie chce czekać, proszę o rezygnacje z zamówienia i przepraszam za kłopot i Wasz stracony czas na dodanie posta. Ci którzy są gotowi poczekać - jesteście na prawde wspaniali, że okazujecie zrozumienie. Zrobienie rysunku w tradycyjny sposób to nie takie hop siup.
Szczęśliwego Nowego Roku.
Ps. O żadnym zamówieniu nie zapomniałam, ani żadnego nie pomine - po prostu niektóre robie w nieco zmienionej kolejności.
Ostatnio zmieniony przez SubRossa (30-12-2015 o 15h08)
Strony : 1 2