Rzadko komentuję wyniki konkursów, nawet jak w nim coś wygrałam, no ale teraz coś mnie tchnęło więc... Po pierwsze, widzę kawał odwalonej dobrej roboty wśród organizatorek! Rebeka7 stworzyła dyplomy dla wszystkich, a mała ilość osób to nie była, a także wraz z Llovek stworzyły rysunki godne bycia nagrodą . Po drugie... Ślicznie dziękuję o 3 miejsce! Samo podium dzielę z dwoma pozostałymi cudaśnymi stylizacjami, więc gratuluję! Pierwszemu, drugiemu miejscu, ale i wyróżnieniom (nagroda publiczności się powiela z nagrodzonymi ) . To chyba na tyle, więc Wesołych Świąt!
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#52 18-12-2015 o 14h24
Serdecznie gratuluję wyłonionemu podium, jak i wyróżnieniom. Jest mrocznie, a jednak wciąż świątecznie A już na pewno oryginalnie. Jednocześnie dziękuję za dyplom, który zaraz ląduje u mnie na profilu
#53 18-12-2015 o 15h26
Bardzo dziękuję za 2 miejsce ♥ Nie sądziłam, że mój elf może dostać wyróżnienie, a co dopiero stać na podium z innymi cudownymi stylizacjami :*
I oczywiście rysunki i dyplomy są śliczne *u*
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."
#54 18-12-2015 o 17h12
Śliczne podium ale... chciałabym się upomnieć bo ja też brałam udział a mam wrażenie że nie dostałam dyplomu... tak tylko... no wiecie... się upominam...:
#56 19-12-2015 o 14h57
Oj raju raju ile dyplomóóóóóóów ^^ Dziękuję za oba i za umieszczenie mnie w świątecznym rysunku Cieszę się, że mój elf psotnik tak ładnie wygląda xD
Gratuluję podium i wszystkim uczestnikom. Nie ma tutaj nikogo odżałowanego ehehehe