To cisza wyborcza, czekamy na dopowiedz Imileczki
Diunks za pierwsze miejsce, szkoda ze nagrodami nie sa arty naszych miss artow
XDD
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 2
#26 20-09-2015 o 18h24
#27 20-09-2015 o 19h13
No i mamy nagrodę publiczności!
Remis serowakanapka i Solomona
Teraz moja wypowiedź:
serowakanapka - w twoim rysunku przedstawiłaś miss, która jest bardzo podobna do stylizacji. Spodobało mi się w jaki sposób przedstawiłaś miss. Rysunek jest wspaniały, i wszystko się w nim zgadza.
Solomona - twój rysunek nie jest pokolorowany całkowicie tylko niektóre elementy i to jest fajny pomysł. Wspaniały pomysł to przedstawienie miss w takiej postaci.
Sartani - twój rysunek jest "inny, niż inne", fajny pomysł.
Rebeka7 - ładne przedstawienie miss i ogółem dużo fajnych dodatków.
Rosali - Wyróżnienie za rysunek 1 . Fajny pomysł na rysunek i minę twarzy.
Chorino - fajny pomysł na taki rysunek
Nagrody wkrótce!
#28 27-09-2015 o 18h17
Kiedy wkrótce? Przypominam, że został tydzień
#29 27-09-2015 o 18h20
Ja nagrody mam już wykonane ^^ Jeszcze czekam na Imi
#31 30-09-2015 o 20h41
Gyaaaa! Przepraszam Was tak strasznie, ale mamy pewne problemy techniczne ^^" Nagrody są gotowe, ale coś się dzieje z komputerem Imi i nie może ich przesłać.
Przepraszam Was jeszcze raz i zapewniam, że nagrody na pewno się pojawią!
#32 10-10-2015 o 21h08
Długo jeszcze będziemy czekać...?
#33 11-10-2015 o 17h31
Sama tego nie wiem, nie dostaję od Imi odpowiedzi...
Eh, zrobię je sama ;w;
Nagrody powinny być za maksimum 2 dni, ale na jutro chyba się wyrobię
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Yes! Zrobiłam nagrody! *U*
Przepraszam za przeciąganie, ale podopieczna nie mogła mi tych nagród wysłać, więc musiałam wziąć to na siebie. ^^
Z góry przepraszam za te "błyszczące napisy", ale nie umiem ich robić, więc są troszku (ekhm, troszku?!) kanciaste, ale skoro były obiecane... Nie wiedziałam jaki napis mam dać, więc wzięłam wasze nicki ^^" Jeszcze raz bardzo Was za to wszystko przepraszam.
III miejsce: błyszczący napis + dyplom
II miejsce: błyszczący napis, awatar + dyplom
I miejsce: błyszczący napis, sygnaturka, awatar + dyplom
Wyróżnienia
Nagrody publiczności
Gomenasai ;-;
Ostatnio zmieniony przez Sadist (11-10-2015 o 17h33)
#34 11-10-2015 o 17h36
Dzieki, napis kałaine, szkoda tylko, ze w moim znienawidzonym kolorze XD (A co to za gosciu z ktorym sygnaturke dostalam )
#35 11-10-2015 o 18h21
A moim zdanie to nagrody są śliczne(nawet te napisy nie są takie złe jak się spodziewałam po przeczytaniu tego co napisałaś XD)
Gratuluję dziewczyną tych ślicznych nagród *o*
#36 11-10-2015 o 18h39
Też się przyłączę do pytania. Co to za Pan, którego do avka dostałam? Bardzo kuszący XD.
Napis ładny.
Co do dyplomów to się nie wypowiem, bo tylko ja jako jedna mam spłaszczoną pracę.
#37 11-10-2015 o 19h56
serowakanapka, przepraszam, ale nie jestem w stanie trafić w gusta innych. Z tym kolorem to kompletnie strzelałam ;-; A co do faceta: nie jestem pewna jego imienia, ale wiem tyle, że występuje w anime "Amnesia"
Dziękuję za te słowa Karucchi :'3 Ale według mnie napisy to kompletna porażka, nie umiem ich robić ;w;
Solomona, ten "pan" na avku to w rzeczywistości pani ^^" Heheh, łatwo się pomylić, w końcu "obcięłam" jej kucyka :'D I tutaj powiem, że nie mam pojęcia. Strzelam, że nie występuje w żadnym anime, ja tylko znalazłam render :'D
I wybacz mi proszę za ten dyplom, rozmiar Twojej pracy był inny niż pozostałe, więc musiałam coś w tym zrobić :c
Przepraszam Was za to bardzo, ale proszę uwzględnić, że ostatnio nie mam czasu + strasznie się spieszyłam z tymi nagrodami ;-; Cała praca spadła na mnie, ponieważ Imi nie mogła się wywiązać z nagród. Byłam na to przygotowana, ale wiecie... ;-;
#38 11-10-2015 o 20h12
Serowakanapka: Ten Pan, to prawdopodobnie to Ukyo... ale zastanawiałabym się jeszcze nad Ikkim.. choć do tego pierwszego bardziej podobny, ale anime rzeczywiście Amnesia
Ostatnio zmieniony przez Nerra (11-10-2015 o 20h14)
#39 11-10-2015 o 20h16
Tak teraz juz widze XDD
#40 11-10-2015 o 20h20
Sadist dzięki, że się tym zajęłaś
#43 12-10-2015 o 09h50
Dziękuję bardzo za dyplom ;] Jest mi bardzo miło i cieszę się, że po takim czasie zostały zamieszczony. Przykro mi, że musiałaś zostać z tym sama, ale mój dyplom bardzo mi się podoba.
#44 12-10-2015 o 10h10
Nie jest źle. W razie czego ja bym ratowała sytuację XD.
Gdyż jestem w doskoku rysownikiem w jednorazowych konkursach jak coś autorom się nie udało.
Także nie obawiajcie się - nagrody zawsze będą.
#45 12-10-2015 o 20h21
Solka zrobi nagrodę nawet dla siebie xD
Strony : 1 2