Każdy z nas będzie rozmawiał przez telefon.
Przykładowo:
Gracz 1: Witam, witam! Czy pamiętasz mnie może? Ja to ciocia Magdalenka.
Gracz 2: Nie nie pamiętam. Proszę o nie dzwonienie i nabieranie mnie. Jestem osobą tak jak i ty, ale ja mam szacunek do innych.
Następnie gracz "2" może napisać pod swoją wypowiedzią np. Zrozumiano? i wtedy gracz "3" musi dokończyć rolę gracza "1". Może też zrobić tak. <Zakańczam tę rozmowę> (tylko jeżeli, spójrz na 3 punkt regulaminu tej gry.) - Halo? Tak tu Zośka! Serio jesteś moim wujem? Nie pamiętam cię. Naprawdę to ty?
Wyjaśniając: Może zakończyć rozmowę ( tylko jeżeli, spójrz na 3 punkt regulaminu tej gry.) i stworzyć nową rozmowę.
♥1. Rozmowy nie mogą obrażać innych graczy. Mogą być jedynie zwyczajne, nierealistyczne albo zabawne i tak dalej.
♥2. Proszę o pisanie minimum 2 linijek rozmowy.
♥3. Rozmowy mogą być zakończone po minimum 7 wypowiedziach.
♥4.Przestrzegaj regulaminu ogólnego gry MissFashion.
♥5. Na początku swojej wypowiedzi napisz, która to jest rozmowa np. Rozmowa 1. Jeśli zakładasz nową napisz np. Rozmowa 2
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Do regulaminu mogę dodawać, zmieniać lub odejmować niektóre punkty, kiedy tylko chce. Dlatego proszę, żeby do niego zerkać.
Rozmowa 1
- Witam! Jestem komornikiem. Czy dostała pani zawiadomienie? Jeżeli nie to wyjaśniam: Jest pani dłużna 20 tysięcy groszy. Za tę kwotę kupiła sobie szanowna pani wille z basenem i plażą.
Było tam też 10 pokojowe mieszkanie z otwieranym dachem. Płynie jeziorko z Pepsi i Coli. Z dachu, który się otwiera wylatują cukierki za, każdym razem, kiedy się go otworzy. Czy słucha mnie pani jeszcze? Bo jeśli to szok termiczny (śmiech) to rozumiem, ale żeby tak milknąć? Hallo!
Ostatnio zmieniony przez Ewelka40 (19-04-2015 o 10h00)